Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μπα, το εξιλαστηριο θύμα ήταν πάλι οι φαντάροι, τους έβαζαν να πλενουν, καθαρίζουν, ασπριζουν όλο το στρατόπεδο χωρίς έλεος, γιατί είχαν πλακώσει όλοι οι στρατηγοι... 1
sargio01 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Οχι, εννοώ αυτός που θα πληρώσει τη νύφη πηγαίνοντας φυλακή. Κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί για να φανεί οτι δεν ήταν προσχεδιασμένο...
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Οχι, εννοώ αυτός που θα πληρώσει τη νύφη πηγαίνοντας φυλακή. Κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί για να φανεί οτι δεν ήταν προσχεδιασμένο... δεν ξέρω ποιος πήγε, αν πήγε κανένας φυλακή, το κουκούλωσαν καλά φαινεται. Αυτό που παρατηρώ στα δημοσιευματα ειναι ότι προκειται για πολιτικά δικαστήρια, τα στρατιωτικά ειναι αναρμόδια; Ειναι μόνο για τους ανυπότακτους και τους φαντάρους που δεν επιστρέφουν απο τις άδειες; Πεταμένα λεφτά, η Ελλάδα ειναι απο τις λίγες χώρες που έχουν δικαστήρια για τις ενοπλες δυνάμεις και μάλιστα διαφορετικά για κάθε κλάδο (ναυτοδικεία, αεροδικεία, στρατοδικεία, κτλ)
sargio01 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Οχι δεν είναι αναρμόδια, απλά αν τον πήγαν, τον πήγαν για να την περάσει ζάχαρη (βλ Τζοχατζόπουλο, ξέρουν αυτοί. Τα 'χουν μιλημένα! )
angel9766 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ξέρει κάποιος εδώ μέσα τα πάντα σχετικά με στρατό και πανεπιστήμιο ? όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει
bilya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ξέρει κάποιος εδώ μέσα τα πάντα σχετικά με στρατό και πανεπιστήμιο ? όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει δεν γίνεται εκτος κ αν δώσεις πανελλαδικές
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ξέρει κάποιος εδώ μέσα τα πάντα σχετικά με στρατό και πανεπιστήμιο ? όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει Mόνο με Πανελλήνιες φίλε.
τότε τι κρίμα Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). αυτό είναι αδύνατον, το αντίθετο μόνο έπαιζε, αν οδηγούσες τανκς 17 Νοέμβρη το 73 2
cyberrobot Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως απο το πανεπιστήμιο μπορώ να μπω στρατό( δεν μιλαω για την υποχρεωτική θητεία αλλά για κανονική δουλειά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ξέρει κάποιος εδώ μέσα τα πάντα σχετικά με στρατό και πανεπιστήμιο ? όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει 1566 σελίδες κράξιμο στην υποχρεωτική θητεία, εδώ βρήκες να κάνεις τέτοια ερώτηση; Μόνο με τον θεσμό του ΕΠΟΠ αλλιώς πανελλήνιες ή 10% αν έχεις δώσει πρόσφατα εξετάσεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχει κάτι λίγους πολιτικούς υπαλλήλους (βυσματα) στο ΥΠΕΘΑ, ίσως εννοείς κάτι τέτοιο.
billsnake21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Και πανελλήνιες μόνο ως τα 22, σωστά; Από πότε υπάρχει περιορισμός λόγω ηλικίας στις πανελλήνιες?
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Από πότε υπάρχει περιορισμός λόγω ηλικίας στις πανελλήνιες? Αν θες να μπεις στρατό, απο όσο θυμάμαι.
Rodes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Εντός στρατού πέρα από το ΚΨΜ άμα θέλω να φτιάξω δικό μου καφέ, τσάι κτλπ υπάρχει τρόπος(π.χ με δικό μου γκαζάκι); Γουστάρω να πίνω τσάι τον χειμώνα, παίζει να βράσω το δικό μου νεράκι ή θα χρεώνομαι σαν μαλάκας 1 ευρώ για λίγο βραστό νερό;
billsnake21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 εε άμα το περάσεις στη ζούλα μια χαρά γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις