Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι την ειδα και εγω την ανακοινωση.Πικρα.Θα πηγαινα μεχρι 11 βαρια βαρια δευτερα στις 14 να κανω διακοπη αναβολης αλλα τωρα λογικα αναγκαστικα εσσο ιανουαριου.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι.....Τι να πεις ετσι την πατησε και ενας φιλος μου, οταν την εκοψε Δευτερα 26 Ιουνιου που ηθελε Σεπτεμβρη και θα μπει Νοεμβρη.....

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχω καταταχθεί στο ναυτικό. Επειδή έχουν αλλάξει οι ΕΣΣΟ από φέτος (μειώθηκαν σε 4)  και θα μπω αν όχι στην Α του 2018, σίγουρα στη Β, γνωρίζετε ποιες είναι οι ημερομηνίες και πότε πρέπει να κόψω την αναβολή για κάθεμια από τις δύο περιπτώσεις;

Δημοσ.

Ακολουθει νευριασμένο ποστ.

Με τις μαλακιες τους ποτε δεν μπορεις να ξερεις δες παραπανω.Ειδικα για του σεπτεμβρη στο σ.ξ. δωσαν 24 μερες ολες ολες απο το διμηνο που προβλεπεται(ιν λεξη οταν μιλαμε για στρατο).Με την Α μεχρι 31 οκτωβριου η διακοπη,για την β μεχρι 31 Ιανουαρίου.

• Like 1
Δημοσ.

Μαγκες μην τρελενεστε,σας το λεω απο πρωτο χερι οτι αυτα δεν ισχυουν. Περσι 21 αυγουστου εκοψα την αναβολη και μπηκα με την στ εσσο.

Οντως μπορει να μικρύνει το οριο αλλα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα ισχυσει το 4ης αυγουστου.

Αν οντως μικρυνει το οριο πολυ απλα θα ειναι μεγαλη και η εσσο του ιανουριου με ολους αυτους που δεν μπηκαν με την εσσο νοεμβριου,οπως παντα συμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά από που και ως που δώσανε έναν μήνα περιθώριο αντί για 2;

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει πάλι η προθεσμία;

Εντωμεταξύ είχα πάρει πριν 10 μέρες στην στρατολογία και ο υπάλληλος είχε πει μέχρι 31/8...

Δημοσ.

Μαγκες μην τρελενεστε,σας το λεω απο πρωτο χερι οτι αυτα δεν ισχυουν. Περσι 21 αυγουστου εκοψα την αναβολη και μπηκα με την στ εσσο.

Οντως μπορει να μικρύνει το οριο αλλα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα ισχυσει το 4ης αυγουστου.

Αν οντως μικρυνει το οριο πολυ απλα θα ειναι μεγαλη και η εσσο του ιανουριου με ολους αυτους που δεν μπηκαν με την εσσο νοεμβριου,οπως παντα συμβαίνει.

Tι φαση, εγω στο ΚΕΠ που πηγα  την εκοψα 9 Αυγουστου 2016 και με βαλανε Α εσσο 2017, λεγοντας οτι εχει γεμισει για την ΣΤ :mad: . 65 ΚΣ ακομα

Δημοσ.

Tι φαση, εγω στο ΚΕΠ που πηγα  την εκοψα 9 Αυγουστου 2016 και με βαλανε Α εσσο 2017, λεγοντας οτι εχει γεμισει για την ΣΤ :mad: . 65 ΚΣ ακομα

Εσυ μπορει να πηγες στις 9 Αυγουστου αλλα επειδη το ενα απο τα 3 ερ κοντισιο χαλασε στο κεπ και δεν μπορουσε να εργαστει ο υπαλληλακος και εν τελει σε περασε στις 22 Αυγουστου :devil:

Γενικα στα ΚΕΠ παντα καθυστερουνε 1-2 η παραπανω μερες χωρις ομως να συμαινει οτι για αυτο το λογο εχασες την εσσο,απλα ειναι μπουρδελο ολο το συστημα.

Τέλος οριστικά για την 347! Καλοί πολίτες στους επόμενους.

Αντε αργησατε,ενα μηνα σας περιμενα εδω στη παραλια :-D

Δημοσ.

Τέλος οριστικά για την 347! Καλοί πολίτες στους επόμενους.

Ήμουν 247, εκατό σειρές πίσω (πως περνάει ο χρόνος). Καλός πολίτης.
Δημοσ.

Γειά σου αδερφοσείρι!!! :D

(248)

Γειά και σε εσένα. Μας αποστράτευσαν (λόγω παλαιότητας).
Δημοσ.

Ναι. Τότε οι παραλλαγές ήταν ασπρόμαυρες, αργότερα εφευρέθηκαν οι έγχρωμες!! χαχαχαχα

(...που να 'λεγα τότε σε κάποιον νεοσύλλεκτο οτι είναι τόσο νέος που θα προλάβαινε βολή σε μπλιμπλίκια, τρέλο θα μ' έλεγε!! :mrgreen: :lol:)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...