Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια απορια παιδες.

οτι ειδικοτητα σου εδωσαν στην βασικη εκπαιδευση θα ακολουθησεις σε ολη την θητεια σου;! δλδ αμα σε καλεσουν να καταταχθεις στην βασικη σου στα οπλα πχ μετα την ορκομωσια θα πας σε αλλο στρατοπεδο σαν οπλιτης παλι;!

Δημοσ.

στη βασικη δε παιρνεις ειδικοτητα.

ναι μπορει να μην το εθεσα σωστα. πχ καποιον τον καλεσαν να κατανεμηθει στην θηβα, στις διαβιβασεις. μετα την ορκομωσια θα παει παλι στις διαβιβασεις σε αλλο στρατοπεδο ή μπορει να παει πεζικο, τεθωρακισμενα κτλπ;

Δημοσ.

Ναι νομίζω θα πάει στην αντίστοιχη μονάδα. Πχ εγώ πήγα Θήβα Πυροβολικό και μετά Σαμοθράκη στην μονάδα του πυροβολικού ενώ είχε και ΤΘ, και πεζικό. Βέβαια άμα πας σε κάνα στρατόπεδο στυλ ΣΑΝ που είμαι εγώ τώρα μετά από μετάθεση, δεν έχει σημασία το όπλο γιατί είναι λόχος διοικήσεως και έχει από όλα μέσα.

30κσ, αλλά 12 υπηρετήσιμες!! ΛΕΛΑ από εδώ και μπρος!

Δημοσ.

μια απορια παιδες.

οτι ειδικοτητα σου εδωσαν στην βασικη εκπαιδευση θα ακολουθησεις σε ολη την θητεια σου;! δλδ αμα σε καλεσουν να καταταχθεις στην βασικη σου στα οπλα πχ μετα την ορκομωσια θα πας σε αλλο στρατοπεδο σαν οπλιτης παλι;!

Ακριβώς ας πούμε όποιος έγινε οδηγός στην βασική εκπαίδευση μένει οδηγός μέχρι το τέλος της θητείας.

Δημοσ.

Ακριβώς ας πούμε όποιος έγινε οδηγός στην βασική εκπαίδευση μένει οδηγός μέχρι το τέλος της θητείας.

Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα οδηγησει ποτε,ή οτι θα κανει ποτε εκπεδευση οδηγου..

Δημοσ.

ουτε με βυσμα γινεται κατι;

ή αλλιως μπορεις να μεινεις στο κεντρο που εκανες την βασικη και μετα την ορκομωσια; δλδ να παραμεινω στην αυλωνα

Δημοσ.

με βύσμα όλα γίνονται. 

Γιατι να παραμείνεις Αυλώνα; Απο Χαλκίδα είσαι;

αθηνεζος :)

απλα επειδη κατανεμηθηκα τεθωρακισμενα μονο το στρατοπεδο της αυλωνας ειναι κοντα στην αθηνα , ολα τα αλλα ειναι θρακη, ανατολικο αιγαιο, γιαννενα. για να δουμε τι τυχη θα εχουμε

Δημοσ.

ουτε με βυσμα γινεται κατι;

ή αλλιως μπορεις να μεινεις στο κεντρο που εκανες την βασικη και μετα την ορκομωσια; δλδ να παραμεινω στην αυλωνα

Με βύσμα όλα γίνονται μπορείς να πας όπου θέλεις αν είσαι αεροπορία παράδειγμα μπορείς να πας Τατόι που θεωρείται σαν το πιο βυσματικό στρατόπεδο.

Δημοσ.

απλα επειδη κατανεμηθηκα τεθωρακισμενα μονο το στρατοπεδο της αυλωνας ειναι κοντα στην αθηνα , ολα τα αλλα ειναι θρακη, ανατολικο αιγαιο, γιαννενα. για να δουμε τι τυχη θα εχουμε

Αν έχεις βύσμα (και είναι καλό) του λες να σε βάλει σε κάποιο γραφείο του στρατού στο κέντρο (στρατολογία πχ) και κάνεις ζωάρα και κοιμάσαι και σπίτι σου.

Δημοσ.

Μαλακία είναι να έχεις ειδικότητα τεθωρακισμένου αν θες να μπεις Αθήνα

Η καλύτερη φάση βασικά είναι να είσαι υγειονομικό που κολλάς ΠΑΝΤΟΥ σε όλες τις μονάδες

Έχω κάνει νοσοκομείο για ειδικότητα (που φυσικά δεν εφάρμοσα ποτέ γιατί δεν εχω ιδέα), έχω κάνει τεθωρακισμένα, έχω κάνει και υλικου πολέμου

Παντού δικαιολογούνταν ένας νοσοκόμος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...