REDODIN7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Υπομονή... θα σου έρθει, δεν την γλυτώνουμε Ποτε ομως πρεπει να παμε σε νοσοκομειο για εξετασεις και χωρις το κολωχαρτο δεν γυνετε . Υ.Γ Εγω ελπιζω ακομα να της σκαπουλαρω , θα βαλω υποψηφιοτητα για Ι5 παθολογικο
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κοίτα για εξετάσεις (αν θέλεις για εξετάσεις για παθολογικό) πας στο φρουραρχείο 1-5 μέρες πρίν μπεις και σου δίνουν παραπεμπτικό για 401/414. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις διαδικασίες νωρίτερα έτσι κι αλλιώς. Το χαρτί θα σου'χει έρθει μέχρι τοτε. Mπορείς όμως να πας νωρίτερα (χωρίς χαρτί) σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και να κάνεις τις εξετάσεις ώστε να έχεις έτοιμα δικαιολογητικά, και η παραπομπή σου στο 401 να είναι καθαρά τυπική.
mastor10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ρε παιδια τελικα με παιρνουν 4 μαιου κλαψ κλαψ ( σχετικα νωρις δεν ειναι } , το θεμα ομως ειναι πως δεν μου εχει ερθει το χαρτι το ποτε μπαινω το εμαθα με mail τι να κανω ??? 4? δεν πας στο ατ της περιοχης σου μηπως σε ξεχασανε? και οταν μπεις με το καλο ρωτα γιαυτο που σου ειπα για το δημοσιο και το ι5 για σιγουρια γιατι οταν υπηρετησα εγω αυτο ηταν στανταρ
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 4? δεν πας στο ατ της περιοχης σου μηπως σε ξεχασανε? Κι εγώ κανονικά 2/5 μπαίνω, αλλά χαρτί δεν μου ήρθε. Online το είδα. Να ανησυχώ;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Διάβαζα στην stratologia.gr ότι σε περιπτώσεις προβλήματος υγείας,που είναι προφανές ότι δε θα υπηρετήσεις,γίνεται να μην παρουσιαστείς καθόλου με γνωμάτευση που θα σου δώσουν από φρουραρχείο ή από το τοπικό συμβούλιο της περιοχής σου,αλλά όταν ρώτησα την στρατολογία Κορίνθου(εκεί ανήκω) μου λένε ότι θα παρουσιαστείς κανονικά και από εκεί θα σου πουν. Μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται κάτι τέτοιο και πως;
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπορείς και μέσω φρουραρχείου. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πια τόσο εύκολο όσο ήταν παλιότερα. Για περισσότερα δες εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δηλαδή η διαδικασία ισχύει; Την έχει κάνει κανείς;
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ελπίζω, εγώ θα το επιχειρήσω σε καναδυο βδομάδες Έχω ακούσει πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις χαρτί από γιατρό (ακόμα και απο ιδιωτικό) που να αναφέρει οτι λόγως της πάθησής σου (όποια και να είναι αυτή) αδυνατείς να μεταβείς στο στρατόπεδο. Αλλιώς παίζει και να μην σου δώσουν παραπεμπτικό και να σου πούνε να περάσεις από γιατρό αφού παρουσιαστείς.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 με εφεραν το χαρτι οι κυριοι μπατσοι,και γραφει υγειονομικο ΥΕΑ.τι σημαινει αυτο?
angmar Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ότι παρουσιάζεσαι στο υγειονομικό (Θήβα πλέον, αν δε κάνω λάθος) κι επειδή έχεις βγάλει το λύκειο έχεις ένδειξη ΥΕΑ, μπορείς δηλαδή να πας για 'υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός'.
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ότι παρουσιάζεσαι στο υγειονομικό (Θήβα πλέον, αν δε κάνω λάθος) κι επειδή έχεις βγάλει το λύκειο έχεις ένδειξη ΥΕΑ, μπορείς δηλαδή να πας για 'υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός'. Θήβα; Το ΚΕΥΓ έφυγε απο Άρτα;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Θήβα; Το ΚΕΥΓ έφυγε απο Άρτα; Tο ΚΕΥΓ στην Αρτα εκλεισε. Οπως και το ΚΕΔβ στην Καλαματα. Καιρος ηταν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Και το ΚΕΔΒ πού πήγε τώρα;
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Tο ΚΕΥΓ στην Αρτα εκλεισε. Οπως και το ΚΕΔβ στην Καλαματα. Καιρος ηταν. Καλά κάνουν και μειώνουν τα ΚΕΝ. Απόλυτα σύμφωνος. Κόστος και αφαίμαξη τεράστια. Από την άλλη οι εγκαταστάσεις του ΚΕΠΒ (Θήβα) είναι και αυτές άθλιες οπότε ... μια τρύπα στο νερό απο θέμα βελτίωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις