Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπομονή... θα σου έρθει, δεν την γλυτώνουμε :P

Ποτε ομως πρεπει να παμε σε νοσοκομειο για εξετασεις και χωρις το κολωχαρτο δεν γυνετε .

Υ.Γ

Εγω ελπιζω ακομα να της σκαπουλαρω , θα βαλω υποψηφιοτητα για Ι5 παθολογικο :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα για εξετάσεις (αν θέλεις για εξετάσεις για παθολογικό) πας στο φρουραρχείο 1-5 μέρες πρίν μπεις και σου δίνουν παραπεμπτικό για 401/414.

Δεν μπορείς να ξεκινήσεις διαδικασίες νωρίτερα έτσι κι αλλιώς. Το χαρτί θα σου'χει έρθει μέχρι τοτε. Mπορείς όμως να πας νωρίτερα (χωρίς χαρτί) σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και να κάνεις τις εξετάσεις ώστε να έχεις έτοιμα δικαιολογητικά, και η παραπομπή σου στο 401 να είναι καθαρά τυπική.

Δημοσ.

Ρε παιδια τελικα με παιρνουν 4 μαιου κλαψ κλαψ ( σχετικα νωρις δεν ειναι } , το θεμα ομως ειναι πως δεν μου εχει ερθει το χαρτι το ποτε μπαινω το εμαθα με mail τι να κανω ???

4? δεν πας στο ατ της περιοχης σου μηπως σε ξεχασανε?

και οταν μπεις με το καλο ρωτα γιαυτο που σου ειπα για το δημοσιο και το ι5 για σιγουρια γιατι οταν υπηρετησα εγω αυτο ηταν στανταρ

Δημοσ.

4? δεν πας στο ατ της περιοχης σου μηπως σε ξεχασανε?

Κι εγώ κανονικά 2/5 μπαίνω, αλλά χαρτί δεν μου ήρθε. Online το είδα. Να ανησυχώ; :-D

Δημοσ.

Διάβαζα στην stratologia.gr ότι σε περιπτώσεις προβλήματος υγείας,που είναι προφανές ότι δε θα υπηρετήσεις,γίνεται να μην παρουσιαστείς καθόλου με γνωμάτευση που θα σου δώσουν από φρουραρχείο ή από το τοπικό συμβούλιο της περιοχής σου,αλλά όταν ρώτησα την στρατολογία Κορίνθου(εκεί ανήκω) μου λένε ότι θα παρουσιαστείς κανονικά και από εκεί θα σου πουν.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται κάτι τέτοιο και πως;

Δημοσ.

Μπορείς και μέσω φρουραρχείου. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πια τόσο εύκολο όσο ήταν παλιότερα.

Για περισσότερα δες εδώ.

Δημοσ.

Δηλαδή η διαδικασία ισχύει;

Την έχει κάνει κανείς;

Δημοσ.

Ελπίζω, εγώ θα το επιχειρήσω σε καναδυο βδομάδες :-D

Έχω ακούσει πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις χαρτί από γιατρό (ακόμα και απο ιδιωτικό) που να αναφέρει οτι λόγως της πάθησής σου (όποια και να είναι αυτή) αδυνατείς να μεταβείς στο στρατόπεδο. Αλλιώς παίζει και να μην σου δώσουν παραπεμπτικό και να σου πούνε να περάσεις από γιατρό αφού παρουσιαστείς.

Δημοσ.

Ότι παρουσιάζεσαι στο υγειονομικό (Θήβα πλέον, αν δε κάνω λάθος) κι επειδή έχεις βγάλει το λύκειο έχεις ένδειξη ΥΕΑ, μπορείς δηλαδή να πας για 'υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός'.

Δημοσ.

Ότι παρουσιάζεσαι στο υγειονομικό (Θήβα πλέον, αν δε κάνω λάθος) κι επειδή έχεις βγάλει το λύκειο έχεις ένδειξη ΥΕΑ, μπορείς δηλαδή να πας για 'υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός'.

Θήβα; Το ΚΕΥΓ έφυγε απο Άρτα;

Δημοσ.

Tο ΚΕΥΓ στην Αρτα εκλεισε. Οπως και το ΚΕΔβ στην Καλαματα. Καιρος ηταν.

Καλά κάνουν και μειώνουν τα ΚΕΝ. Απόλυτα σύμφωνος. Κόστος και αφαίμαξη τεράστια.

Από την άλλη οι εγκαταστάσεις του ΚΕΠΒ (Θήβα) είναι και αυτές άθλιες οπότε ... μια τρύπα στο νερό απο θέμα βελτίωσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...