Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μιας και πριν λίγες μέρες έκοψα την αναβολή για να πάω στρατό είμαι σε δίλημμα στο τι να επιλέξω να επιλέξω στρατό ξηράς ή αεροπορία;

Υ. Γ : για αεροπορία δεν έχω κάποιο βύσμα 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, στις 29/12 πήγα στο ΚΕΠ για να πάρω αναβολή λόγο σπουδών, και μου είπαν μετά από 10 μέρες περίπου να μπω στην στρατολογία να κοιτάξω για την αναβολή, μπήκα λοιπόν σήμερα να δω τι παίζει, έβαλα τα στοιχεία μου και λέει πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αναβολή μου.

Τι γίνεται, πρέπει να περιμένω κι άλλο, όλα καλά ή θα γίνει καμια στραβή;

thankss :D

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Καβουρομπισκότος said:

Καλησπέρα, μιας και πριν λίγες μέρες έκοψα την αναβολή για να πάω στρατό είμαι σε δίλημμα στο τι να επιλέξω να επιλέξω στρατό ξηράς ή αεροπορία;

Υ. Γ : για αεροπορία δεν έχω κάποιο βύσμα 

Άλλαξε κάτι και υπαρχει επιλογή?

Δημοσ.

Στα κεπ απ όπου έκοψα την αναβολή μου δωσαν ένα χαρτί στο οποίο έχει τα σαιτ (ξηρά, αεροπορία, ναυτικό) στα οποία μπορώ να μπω και να δηλώσω τα στοιχεία μ. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τελείως τυπικό, 99% θα πας Στρατό Ξηράς...

Ε μη τι το λες οι 3 στους 4 σε αυτό το νημα που μπήκαν αεροπορία η ναυτικό τους πήραν τυχαία :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Είμαστε 4 αδέρφια 2 αγόρια 2 κορίτσια, υπηρέτησα 8μηνη θητεία σαν πρώτος γιος έχει δικαιωμα και ο αδερφός μου για 8μηνη θητεια; ειναι ο τεταρτος κατα σειρα

Οχι, εσυ εκανες 8μηνη σαν 1ος γιος

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
1 ώρα πριν, overpower είπε

Οχι, εσυ εκανες 8μηνη σαν 1ος γιος

Ο φίλος παραπάνω δικαιούται...Είμαι ίδια περίπτωση. "Μειωμένη θητεία δικαιούνται οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί από 4 ζώντα αδέλφια"

Δημοσ.
18 ώρες πριν, giannos13 είπε

Ο φίλος παραπάνω δικαιούται...Είμαι ίδια περίπτωση. "Μειωμένη θητεία δικαιούνται οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί από 4 ζώντα αδέλφια"

4ο παιδί είσαι απο 4 αδέρφια;(2 αγόρια 2 κορίτσια).Βέβαια θα πάρουμε αύριο στην στρατολογία τηλέφωνο αλλά απο απορία μιας και απάντησες;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

4ο παιδί είσαι απο 4 αδέρφια;(2 αγόρια 2 κορίτσια).Βέβαια θα πάρουμε αύριο στην στρατολογία τηλέφωνο αλλά απο απορία μιας και απάντησες;

δεν έχει σημασία εφόσον είστε 2 αγόρια μόνο. 8 μηνο θα κανεις κανονικά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bilya είπε

δεν έχει σημασία εφόσον είστε 2 αγόρια μόνο. 8 μηνο θα κανεις κανονικά.

Εγώ έκανα δεν αγχώνομαι :) απλά κοιτάμε τώρα αν κανει και ο αδερφός μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Είμαι 3ο παιδί και 2ος αδελφός από 4 αδέρφια (2 αγόρια 2 κορίτσια).  Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα την θητεία μου άλλα δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο. Ισχύει αυτό που σου είπα: "Μειωμένη θητεία δικαιούνται οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί από 4 ζώντα αδέλφια."  

Επεξ/σία από giannos13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παρουσιαζομαι Σπαρτη για ειδικοτητα μαγειρα. Εχει παει κανεις να μου πει τι παιζει?
Σε εξοδους τι γινεται? βρισκοθμε μονοι μας κανα ΚΤΕΛ, οτοστοπ κλπ. ή φροντιζει ο στρατος γι αυτο?
Τελος, γενικη απορια προς ολους τους μαγειρες: ως μαγειρας κανεις υπηρεσιες κανονικα οπως ολοι οι αλλοι ή γλειτωνεις μερικες λογω μαγειρικης? Επιπλεον παιζει να στερηθεις εξοδο για τον παραπανω λογο?

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, zerkeros είπε

Παρουσιαζομαι Σπαρτη για ειδικοτητα μαγειρα. Εχει παει κανεις να μου πει τι παιζει?
Σε εξοδους τι γινεται? βρισκοθμε μονοι μας κανα ΚΤΕΛ, οτοστοπ κλπ. ή φροντιζει ο στρατος γι αυτο?
Τελος, γενικη απορια προς ολους τους μαγειρες: ως μαγειρας κανεις υπηρεσιες κανονικα οπως ολοι οι αλλοι ή γλειτωνεις μερικες λογω μαγειρικης? Επιπλεον παιζει να στερηθεις εξοδο για τον παραπανω λογο?

Σε εμάς οι μάγειρες δεν έκαναν υπηρεσίες αλλα ηταν ολη μερα στα μαγειρεία.. τώρα αν πέσει εμπλοκή και δεν υπάρχουν άτομα εννοείται κάνουν και αυτοί υπηρεσίες. Στις εξόδους συνήθως όταν είστε μακρια σας κατεβάζει όχημα της μονάδας και σας επιστρέφει την ώρα που θα σας υποδείξουν, αλλιως αν σας συμφέρει βάζετε Ταξι 3-4 άτομα και μοιράζετε τα έξοδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, zerkeros είπε

πιθανον να σας πανε στο Γυθειο (αν δεν εχει κλεισει μετα απο τοσα χρονια) να εκπαιδευτειτε εκει.  Η εκπαιδευση χαλαρή , παντως στο ΚΕΕΜ οταν υπηρχαν εξοδοι ερχοταν κτελ μεσα στο στρατοπεδο καθορισμενη ωρα και το παιρναμε απ το σταθμο για πισω (οχι τζαμπα αλλα για ενα μικρο ποσον) . Ισως συμφερει να μοιραστειτε ταξι ,δεν ξερω! Επισης στης περισσοτερες μοναδες υππαρχουν ΕΠΟΠ μαγειρες/μαγειρισσες οποτε εσυ ουσιαστικα εισαι κατι σαν βοηθος, εκτος αν ξερεις πολύ καλα  (αυτο που λεμε..εμπειρια) οποτε ο εποπ αραζει ή αν ειναι φιλοτιμος βοηθαει .. Παντως σιγουρα θα παιξει η κλασσικη ερωτηση : Ποιοι εχουν ειδικοτητητα μαγειρα? (σηκωνεις χερι) Ξερετε να μαγειρευετε? χαχα :P

Επεξ/σία από panosno1com
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...