Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με λες στρατογκαυλο αλλα οταν υπηρετουσα (σχετικα προσφατα,αργησα να παω) το καλυτερο πραγμα που μου εχει μεινει σαν αναμνησεις ειναι οι βολες(ειδικα με 50αρια και οπλοβομβιδα),οι πορειες και ο χαβαλες με τους φιλους,φυσικα οι φιλοι που εκανα εκει μεσα αλλα αυτο που θα θυμαμαι πιο εντονα απ'ολα ειναι η παρελαση της 25ης Μαρτιου με το PAO στον ωμο στην ακριτικη πολη μου γεννηθηκα και μεγαλωσα.ενα τετοιο συναισθημα δεν ξεχνιεται.

Και τελικα σε αυτο που κατεληξα ειναι οτι ο στρατος σου προσφερει περα απο ολα τα αλλα και την δυναμη να πιστεψεις στον εαυτο σου και να ξεπερασεις τις δυναμεις σου.Σε δοκιμαζει σε μεγαλο βαθμο.

Δεν περασα και λιγα στον στρατο προσωπικα και φυσικα ποτε δεν κοιταξα να καβατζωθω(λογω νοοτροπιας,οι μαμακιδες ας το εκαναν).

Στο τελος ειμαι ο κερδισμενος προσωπικα .

Ζηστε σε καμια μικρη ακριτικη πολη και μετα πειτε για τον στρατο και την Ελλαδα ετσι οπως την εχουν κανει τα κοπροσκυλα οι πολιτικοι και οι κλεφτες(να προσθεσω και τα κομματοσκυλα εδω μεσα που κοιταζουν μονο την παρτη τους).

Δεν ειναι αυτο η Ελλαδα.

(Πεζικο ημουν,πηγα και εβρο στους -18 για ενα μηνα και εφαγα και αρκετες εμπλοκες).

Οποιος αντεχει ας ακολουθησει,οι υπολοιποι ας παρουν το αεροπλανο(χωρις να θελω να θιξω κανεναν).

Και φυσικα πριν παω θεωρουσα τον στρατο μια μαλακια και μιση....

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

..........το καλυτερο πραγμα που μου εχει μεινει σαν αναμνησεις ειναι οι βολες(ειδικα με 50αρια και οπλοβομβιδα),οι πορειες ........ η παρελαση της 25ης Μαρτιου με το PAO στον ωμο ............

(Πεζικο ημουν,πηγα και εβρο στους -18 για ενα μηνα και εφαγα και αρκετες εμπλοκες).

Οποιος αντεχει ας ακολουθησει,οι υπολοιποι ας παρουν το αεροπλανο.

.................

:lol: :lol: :lol: :lol:

Προσωπικα , δεν νομιζω να υπαρχει νοημων ανθρωπος , που θα ηθελε να μεινει ελλαδα σε περιπτωση πολεμου.

Προσωπικα παντα.

Δημοσ.

Προς τι το γελιο?για να καταλαβουμε κιολας?

ουτε τυπος ειμαι που γουσταρω να τρεχω στα γυμναστηρια ουτε στρατογκαυλος το ξαναλεω.

Edit χαιρω πολυ.προσωπικα και εγω δεν νομιζω να υπαρχει νοημων ανθρωπος που να θελει τον πολεμο.Κατι μας ειπες.

Δημοσ.

ναι , σωστο.

αλλα λεμε αν...και σταθηκα στο Οποιος αντεχει ας ακολουθησει,οι υπολοιποι ας παρουν το αεροπλανο.

πες μου εναν σοβαρο λογο για να μεινω πισω.

Αν μεινω δηλαδη θα ειμαι πιο πολυ αντρας και μαγκας και νταης?

Γιατι μαλλον πιο πολυ κοροιδο θα ειμαι..

Δημοσ.

Αφου εσυ με το quote που εκανες σταθηκες σε αυτο μονο και αυτο καταλαβες τοτε δυστηχως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ να συνεχισω την κουβεντα μαζι σου τωρα.

Οχι,δεν θα εισαι ουτε πιο μαγκας ουτε πιο νταης.Αυτο καταλαβες?κανε quote και την παρενθεση απο διπλα απο το αεροπλανο.......

Ειναι το λιγοτερο βλακας αυτος που επειδη θα μεινει πισω να πολεμησει θα θεωρει τον εαυτο του πιο νταη και μαγκα απο τους αλλους.

Οκ τωρα?εβγαλες και καποιο αλλο νοημα απο το μηνυμα?

Και δεν ειμαι απο τους βολεμενους,προσεξε.ουτε εχω τα λεφτα στην ακρη ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Aν παρω quote ολο το κειμενο σου , προταση προς προταση θα ξημερωσουμε(σε καμια ωρα.. :P )

Γενικα εσενα ο στρατος , οπως εγραψες, σου προσεφερε πολλα , εμενα παλι τιποτα.

Λες οσους κοιτανε να καβατζωθουν μαμακηδες..

Αυτους που αντεχουν να μεινουν..

Αλλους κομματοσκυλα..

Εχει γενικα μια δοση στρατοκ@@@λιασης το post , αλλα αφου το διαψευδεις οκ.

Ναι λοιπον.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ψαχτηκα να καβαντζωθω , για να μην εχω πανω απτο κεφαλι μου τον καθε αχρηστο εποπ και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα φυγω πρωτος εξω , να δουμε ο εποπ τι θα κανει που θα μεινει και "αντεχει"..

Οκ τωρα.Ετσι κουβεντα να γινεται! :P

Και γω σουφλι εκανα 8.5 μηνες.Μου τα θυμησες και συγχιστηκα παλι! :P :P

Δημοσ.

Δεν σου ειπα να παρεις quote ολο το κειμενο αλλα την ακριβως διπλα παρενθεση απο αυτο που εκανες.απλα εσυ εβαλες τελιτσες.τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα και ουτε θελω να σε πεισω για κατι.

Και εγω οσο υπηρετουσα δεν μου αρεσε ο στρατος.ουτε το πρωινο ξυπνημα ουτε οι π@#$#τσοεποπ οι αχρηστοι ουτε η πρωινη γυμναστικη ουτε το ανουσιο τρεξιμο και καθαρισμα και βαψιμο και οπως αλλιως θελεις πεσ'το ουτε τιποτα αλλο παρα μονο αυτα που εχω γραψει ηδη.Δεν ειπα κατι διαφορετικο.

Κομματοσκυλα λεω αυτους που κατεστρεψαν την Ελλαδα.γιατι διαφωνεις οτι εχουν μεριδιο ευθυνης?

Εγραψα τι μου εχει μεινει απο τον στρατο.και φιλους εκανα και ασχημα περασα και καλα περασα και παρελαση εκανα και την γουσταρα ασχετος που μου εφυγε ο πατος να κουβαλαω σε στοιχιση 17 κιλα στον ωμο και να κανω παρελαση.που ειναι το κακο?

Και στην τελικη φυγε ρε φιλαρακι,δεν σου ειπα να μεινεις.φυγε.

Αλλα μην εχεις και απαιτησεις μετα απο τους πολιτικους να μην σε κλεβουν,απο τον ληστη να μην σε ληστεψει κτλπ.

Θα μου πεις,αυτος ειναι ο λογος που φευγεις.αυτα τα πραγματα σε εκαναν να θελεις να φυγεις.εχεις απολυτο δικιο.ΑΛΛΑ....δεν μιλαμε για κατι που εχει save και Load....για πολεμο μιλαμε.

Και επειδη φανταζομαι οτι οταν λεμε πολεμο εχετε στο νου σας τον πολεμο με τους γειτονες Τουρκους τοτε να σε πληροφορησω οτι αμα γινει πολεμος με αυτους αμα θελουν μας εχουν τιναξει τα πεταλα χωρις να προλαβει να φυγει ουτε ενα αεροπλανο με εσενα μεσα αλλα προλαβει να φυγει θα το χρωσταει σε κατι μαλακες σαν και εμενα με την δικη μου ιδιοσυγκρασια.(και δεν εννοω ΕΜΕΝΑ,το πιανεις το σκεπτικο).

Και στο κατω κατω μονος ειπες οτι καβατζωθηκες.αρα τι τα ριχνεις ΕΣΥ στα εποπια και στον καθε μαλακα εκει μεσα.αφου καβατζωθηκες εις βαρος καποιου αλλου φανταρου που δεντο εκανε.

Edit:πρωτοκκλησι πηγα εγω.και μου εκανε εντυπωση τα παιδια (κυριως απο νοτια ελλαδα που φωναζαν το κλασσικο για το σουφλι,να το παρουνε οι Τουρκοι και να παει να γαμ#$@θει).Το ξερεις φανταζομαι.αλλα δεν ηταν ολοι ετσι.

Δημοσ.

μόνο αυτό μετράει δηλαδή, να περνάμε καλύτερα ? αν έρθουν αύριο παράδειγμα η τουρκία και το ισραήλ και πουν σας αγοράζουμε, οι μισθοί θα πάνε πάνω, το βιοτικό επίπεδο θα πάει πάνω κτλ αλλά θα ανήκετε σε μας θα το δεχόσουν ?

αυτες οι χωρες αποκλειεται να το κανουν αλλα μια αγγλια,γαλλια,αυστρια ελβετια μετα χαρας θα δεχομουν.

Δημοσ.

Thanos1972 ειπα οτι ψαχτηκα να καβαντζωθω , οχι οτι καβαντζωθηκα.

τους τελευταιους 2.5 μηνες περασα σχετικα καλα λογο ορχηστρας , αλλα και τα σχοινακια μου εκανα , και τις αγγαρειες μου και ολα.Φυσικα μακαρι να τα ειχα γλυτωσει αλλα οκ..

Anyway , κουβεντα να γινεται , εχουμε εντελως διαφορετικη αντιληψη στο θεμα αυτο..εγω πχ βλεπω ελληνικη σημαια και σκεφτομενος την ΓΑΜ@ΣΗΜΑΙΑ καθε μερα πανω κατω μου γυριζουν τα αντερα.

:P

Δημοσ.

αυτες οι χωρες αποκλειεται να το κανουν αλλα μια αγγλια,γαλλια,αυστρια ελβετια μετα χαρας θα δεχομουν.

Χαχαχα τι μου θύμισες :-D την θεϊκή ατάκα του γεωργιου

άτιμε μεταξά αν έλεγες ναι θα βλέπαμε τώρα καμπιονάτο

:lol: :lol: :P

Δημοσ.

Εγω λεω ως την κυριακη λιωσε βαρακια push-ups, δες και καμια ταινια που ηθελες να δεις γιατι θα κανεις καιρο ωσπου θα ξανακατσεις PC, την κυριακη ξυδια ολη μερα και ξεκουραση ;)

Δημοσ.

Να ξεκουραστείς.

Σωστός, να ξενυχτίσεις και να μεθύσεις το Σάββατο βράδυ, την Κυριακή βράδυ ανάπαυση.

(κ εγώ που μπήκα σουρωμένος (σχεδόν) τι κατάλαβα; Μια μισή μέρα στο πόδι..και στο τέλος, 6 ώρες ύπνο.. ..)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...