paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ναι βασικά φανταρίστικη ατάκα. "Είναι πολλές" κτλ. Δυο εβδομάδες είναι. Δεύτερο σαβ/κο παίρνεις άδεια ορκομωσίας. τίποτα δεν είναι... θα κατσεις καπου 18-19 μέρες στο κέντρο, κατασκήνωση κατα 99% - ουτε που θα το καταλάβεις... εγω σε μια βδομάδα κλείνω 3 μήνες και σαν προχτες μου φαίνεται που μπήκα...νταξ δε λεω οτι ειναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου αλλα δεν ειναι και οδυνηρή... Χαβαλέ, καφέδες, φθήνια (40 λεπτα ο καφες) και χυμαδιό... Από την πρώτη μέρα ειχαν όλοι psp, iphone Και λοιπα παιχνιδακια και εγω εφτασα μέχρι και netbook με mobile internet να εχω μετα το 1ο επισκεπτήριο (6η μέρα-Κυριακή). Τη φρικη το πρώτο-δεύτερο βράδυ θα τη φας και μετά όταν πάς στη μονάδα (για λίγο ή μόνιμα)... Πάντως ένα σου λέω με σιγουριά... Δεν ειναι τίποτα και περνάνε σαν αέρας. Και ασε να σου λενε οτι ειναι πολλές... υ.γ. για να μην παρεξηγηθω τονιζω οτι δε γουστάρω ιδιαίτερα το όλο concept του στρατού.
panosno1com Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ειναι και αναλογα το κεντρο βεβαια, αν και στο 625 στα γιαννενα ενας φιλος μου περασε μια χαρα , και γω στο κεεμ καλα ηταν (θα ταν παραξενο να μην ηταν ) ..Γενικα στα κεντρα κατα τη γνωμη μου ειναι καλα, εν τω μεταξυ υπαρχουν ατομα πολλα, οποτε δε σε παει εμπλοκη , ή εστω το πολυ να κατσεις 2 συνεχομενες μεσα..οποτε περνανε οι μερες... στη μοναδα ειναι λιγο το "πακετακι" αλλα παιζει και που εισαι δλδ τη μοναδα στην οποια εισαι..!
snik Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οι μερες περνανε σιγουρα και οταν φυγεις απο το κεντρο θα το νοσταλγεις. Το θεμα ειναι σε τι μοναδα θα πας, υπαρχουν και μοναδες που ειναι χυμα τελειως και υπαρχουν και αλλες που εχεις κινητο με καμερα και προσεχεις που το βγαζεις γιατι δεν θα καταλαβεις για ποτε την πηρες την 20αρα. Οπου και να πας κοιτα να βρεις καλες παρεες και θα δεις οτι θα περναει καπως πιο ευκολα το ολο θεμα. Γενικα να ξερεις οι μηνες περνανε, μερικες μερες ειναι που δεν περνανε με τιποτα. Παιδες αντε με το καλο να μπειτε για να τελειωνουμε και εμεις, ο Αυγουστος ειναι κοντα
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αρχισε η 313 τα ΛΕΛΕ? εδω τα έχει αρχίσει η (απαραδεκτη κατα τα λεγομενα διαφορων) 314...
snik Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αρχισε η 313 τα ΛΕΛΕ? Ακομα οχι, κατα τις 20 Μαιου γινομαστε και εμεις σειρα απολυσεως ε και τα λελε φανταζομαι θα αρχιζουν απο Ιουνιο και μετα
Praetorianos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Περπατάω στο δάσος κι ακούω φωνές, 109 και σήμερα είναι πολλές? Περπατάω στο δάσος κι ακούω χιπ χοπ/Στανίση, αν είχα τις μέρες σου θα ημουν ΕΠΟΠ/είχα αυτοκτονήσει. Περπατάω στο δάσος και πίνω Fanta, πουτάνες ΕΠΟΠ σας αφήνω για πάντα.
freedubus Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αύριο μπαίνω. Δώστε μου καμιά ψαγμένη συμβουλή. Ψαγμένη ε, οχι "πάρε 10 σώβρακα και 3 λουκέτα και 2 ρολά κωλόχαρτο".
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μπες σχετικα στην μεση της ημερας. Δηλαδη αν η πυλες ειναι ανοιχτες 9-15 μπες κατα την 1. Αν πας πολυ νωρις θα ειναι μαλακια γιατι θα τριγυρνας σαν το προβατο, αν ειναι πολυ αργα παιζει να μην βρεις ρουχα. Οσο νωριτερα ντυθεις τοσο το καλυτερο (ψυχολογικα). Μπες με τσαμπουκα στην αρχη, αλλα οχι πολυ, οσο χρειαζεται να κερδισεις καποια respect points. Και παρε 10 σώβρακα και 3 λουκέτα και 2 ρολά κωλόχαρτο.
chill Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αύριο μπαίνω. Δώστε μου καμιά ψαγμένη συμβουλή. Ψαγμένη ε, οχι "πάρε 10 σώβρακα και 3 λουκέτα και 2 ρολά κωλόχαρτο". Και plz βρες με κάποιον τρόπο πρόσβαση στο net, δεν μπορώ να κάνω ένα 20ήμερο να διαβάσω τις εντυπώσεις σου!!!!
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αύριο μπαίνω. Δώστε μου καμιά ψαγμένη συμβουλή. Ψαγμένη ε, οχι "πάρε 10 σώβρακα και 3 λουκέτα και 2 ρολά κωλόχαρτο". Μπες κατα τις 10-11. Θα ξενερώσεις 1-2 ώρες νωρίτερα αλλα τουλάχιστον θα βρεις ρούχα ευκολα και δε θα τρέχεις ως τις 9-10 το βραδυ (όπως έτρεχαν καποιες σειρές μου)... Μην εισαι ψάρι. Προτείνω διαδρομη Αυτί -> @ρχίδια -> γείωση για το 99,9% αυτων που θα σου λενε. Καμπάνες στο κέντρο και να φας δεν ισχύουν. Πάρε κρεβάτι κοντα σε παραθυρο (ευκολη προσβαση σε καθαρο αέρα). Το αν ειναι καλύτερα πάνω η κατω ειναι σχετικό. Εγώ προτιμώ κατω για να μη βγω Ι4 μέσα στο στρατό απο καμια σαβουρντα. Σκέψου οτι οι περισσότεροι ΕΠ.ΟΠ. ειναι πιο ηλιθιοι απο εσενα, το καλύτερο που θα κανεις ειναι απλα να μην τους δίνεις σημασία. Πάρε sleeping bag Και χρησιμοποιησε το. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Κινητα κλπ Gadgets Με απολυτη προσοχη γιατι οπως σε κάθε κοινωνία έτσι και στου στρατού υπάρχουν κλεφτρόνια (ιδίως αν εισαι ΠΖ που εχει πολύ low-class) Παρε (και) κινητό χωρίς κάμερα (π.χ. Νοκια 1616) και καλου κακού καμια τηλεκάρτα (υπήρχε ενας ηλιθιος που έκανε 16 μέρες να παρει τους γονείς του στη γερμανία στο κέντρο επειδη του πήραν το κινητό-htc HD και ηταν αρκετα βλακας για να παρει τηλεκάρτα ή να ζητησει να παρει απο καποιον άλλο, ενώ δεν ήξερε και το τηλεφωνο τους απο έξω). Αν έχει τπτ βλακες παλιούς, απλά, μην τους ακους αν λενε οτι δεν περνάνε οι μερες, θα πηξεις, θα εισαι το καλοκαίρι μέσα κλπ. Και σε αυτούς αυτά έλεγαν και βγάζουν τα κομπλεξ τους. Εσυ σου ειπα. Στα @@ σου. Υπομονή, οι 2-3 πρώτες μέρες ειναι απαλευτες... Αν θες κατι άλλο χτύπα ΠΜ. υ.γ.: πάρε τουλάχιστον 5-6 λουκέτα [φοριαμός, όπλο, λουκάνικο, αρβύλες (τις κλέβουν), το προσωπικό σου σάκο και κανένα καβαντζα γιατι συχνά χαλανε) διαφόρων διαστάσεων, 4-5 μπλουζάκια παραλλαγής, αρκετα σώβρακα-καλτσες και 2 κωλοχαρτα + 1 πακετο μωρομάντηλα. υ.γ.2: Έρχονται οι αδειες μας! υ.γ.3: που παρουσιάζεσαι (σώμα/μερος)
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Πάρε κρεβάτι κοντα σε παραθυρο (ευκολη προσβαση σε καθαρο αέρα). Το αν ειναι καλύτερα πάνω η κατω ειναι σχετικό. Εγώ προτιμώ κατω για να μη βγω Ι4 μέσα στο στρατό απο καμια σαβουρντα. Συμφωνω σε ολα, εκτος απο αυτο. Πανω, πανω και παλι πανω. Ειναι πολυ πιο δυσκολο να γινει πληρης ελεγχος. Επισης στα κατω αραζουν ολοι (και οι μη νομιμοι ιδιοκτητες ) πραγμα που σημαινει πως ειναι διαρκως ξεστρωτο. Αλλα οντως, αν κοιμασαι ατσαλα μπορει να πεσεις απο τα πανω. Α επισης φροντισε το κρεβατι να ειναι οσο πιο μεσα στον θαλαμο γινεται (αν εχεις δικαιωμα επιλογης). Συνηθως αν μπει καποιος μεσα θα τσιμπησει για αγγαρεια τους πρωτους που θα εχει οπτικη επαφη μαζι τους.
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Συμφωνω σε ολα, εκτος απο αυτο. Πανω, πανω και παλι πανω. Ειναι πολυ πιο δυσκολο να γινει πληρης ελεγχος. Επισης στα κατω αραζουν ολοι (και οι μη νομιμοι ιδιοκτητες ) πραγμα που σημαινει πως ειναι διαρκως ξεστρωτο. Αλλα οντως, αν κοιμασαι ατσαλα μπορει να πεσεις απο τα πανω. Α επισης φροντισε το κρεβατι να ειναι οσο πιο μεσα στον θαλαμο γινεται (αν εχεις δικαιωμα επιλογης). Συνηθως αν μπει καποιος μεσα θα τσιμπησει για αγγαρεια τους πρωτους που θα εχει οπτικη επαφη μαζι τους. και εγω συμφωνω στο θέμα ελέγχου σε επιθεωρηση και της χρησης του ως καναπε απο τον κάθε γιωτά αλλα ρίχνω αρκετό σκατό σε οποιον κάνει το λάθος και πλησιάσει στα <10 cm και ένας που έκανε το λάθος να κοιμηθεί ένα βράδυ που ειχα ΔΝ βγήκε την επόμενη αναφερόμενος και τελικώς καθαρίζε καμια 4-5 μέρες τουαλέτες για να στρώσει χαρακτήρα... επισης +1 για το "χωμένο" κρεβάτι αλλα να ξέρεις οτι αυτά τα πιάνουν πιο νωρίς. τέλος, αν τυχον έχεις κάποιο γνωστό στέλεχος εκει που πας μίλα του, μπορεί να σε καβαντζώσει με πολλούς τρόπους (εγω με έναν Υπλγο τσακαλο δεν περίμενα σε καμία ούρα την πρώτη μέρα και τις υπόλοιπες 17 τις πέρασα ζάχαρη με μία υπηρεσία λιγότερη απο τους άλλους (αν και αυτό ίσως έτυχε), 1 φορά μόνο τουαλέτες και μακριά απο αγγαρεία στα μαγειρεία ενω διάλεξα και θάλαμο/κρεβάτι και ουλαμαγό-νομίζω ειναι ο διμοιρίτης στα άλλα σώματα). Καλο ειναι επίσης για αργότερα, να εξασφαλίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου ωστε να σε καβαντζώνουν και προς θεού απέφυγε το να εισαι "χλαπατσας"... http://www.youtube.com/watch?v=sF-gGh8YTnc
Darky Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ωραιο αυτο με τα πισω κρεβατια αλλα επιλεγουμε εμεις η μας βαζουν αυτοι οπου θελουν?
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Κοιτα, θα μπαίνεται ανα ομάδες. Σε εμάς ο κάθε θάλαμος είχε 12+12 κραβάτια (αριστερα και δεξιά). Εγω ήμουν ήδη μέσα (για τους λόγους που προαναφέρθηκαν) κ ειχα ήδη ντυθεί οταν εφεραν τους υπόλοιπους οποτε έγινε ενα σκηνικό του τύπου "1,2,3...11 πατε δεξια και εσεις οι 12 πατε αριστερά (ονομαστικα τώρα ολοι αυτοί), οι υπολοιποι συνεχίζουμε στον επόμενο θάλαμο", οπότε τότε διαλεξαν κρεβάτια. επίσης προσπαθηστε να ειστε μακρια απο τις πόρτες. Ειναι ιδιαίτερα σπαστικο να ανοιγοκλείνουν (τώρα στη μονάδα ειμαι διπλα στην πόρτα αλλα πήγα εκει επειδη ειναι ψιλοαπομωνομένα" και εχει και τη μπρίζα + οτι ο θαλαμος ειναι μολις 12 ατόμων και εχει 6 "θαμώνες" σε σχέση με τους υπόλοιπους που ειναι 20+)
Προτεινόμενες αναρτήσεις