Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο κεντρο τις πρωτες 10-20 μερες πριν την ορκωμοσια αλλα και μετα κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης τα βασικα tip κατ'εμε ειναι:

Α-Να περνας απαρατηρητος. Δηλαδη να μην εισαι αντιδραστικος, να μην παραβαινεις τους κανονες, να εισαι προβλεπε γενικοτερα. Οτι δουλεια σου βαζουν να δειχνεις οτι την κανεις, αλλα προσοχη, μη δειξεις και τελειως προθυμος, απλα κανεις οτι σου λενε διαδικαστικα. Στοχος ειναι να μην δημιουργεις προβλημα στους ανωτερους και σε παρουν με κακο ματι. Ουτε ομως να σε παρουν με πολυ καλο ματι γιατι θα γινεις το δεξι τους χερι μετα. Ετσι αν σου αποκτησουν εμπιστοσυνη θα σου αναθετουν πιο ευκολα διαφορες δουλειες, συνηθως υπευθυνες κιολας πραγμα που σημαινει θα τρως και πιο ευκολες καμπανες (πχ θαλαμαρχης). Αρα δεν πρεπει να σε θυμουνται/ξερουν οι ανωτεροι. Ουτε με καλες ουτε με κακες εντυπωσεις. Τωρα αν εχεις καμια φατσα/κορμοστασια που κανει μπαμ αναμεσα στην μαζα, ε οκ, αλλιως απλα παραμενεις οριακα υποτονικος στις αντιδρασεις σου κλπ αλλα οχι νωχελικος

Β-Στις χυμα αναφορες να καθεσαι στη μεση, αν δε σε παιρνει στην μεση τοτε προς τα πισω. Σιγουρα οχι μπροστα αποπου συνηθως επιλεγουν ατομα για χωσιμο. Φυσικα αυτο ειναι και θεμα τυχης, αλλα εμενα γενικα μου βγαινε.

Γ-Οταν βαζουν αγκαριες τυπου αποψιλωση, μαζεμα κουκουναριων, γοπινγκ κλπ μαλακιες, τοτε πιασε 1 κλαδι/1 κουκουναρι/2 γοπες της επιλογης σου και γυρνα βολτες. Αν βλεπεις κανεναν ανωτερο να πλησιαζει ριχνε τα κατω και μαζευε τα προσπαθωντας παραλληλα να κινηθεις σε αντιθεση κατευθυνση απο αυτον για να (ξανα)φιδιασεις. Σιγα μη κατσεις να μαζεψεις εσυ ολες τις βρωμες του στρατοπεδου. Υπαρχουν πολλοι αλλοι ψαρωμενοι φανταροι που θα το κανουνε αντι για σενα, αρα εν τελει παλι καθαρο θα μεινει το στρατοπεδο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγα μη κατσεις να μαζεψεις εσυ ολες τις βρωμες του στρατοπεδου. Υπαρχουν πολλοι αλλοι ψαρωμενοι φανταροι που θα το κανουνε αντι για σενα, αρα εν τελει παλι καθαρο θα μεινει το στρατοπεδο.

αρκεί να μην το κάνεις αυτό μόνιμα γιατί κάποια στιγμή οι ψαρωμένοι θα ξεψαρώσουν και δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς. Γενικά είμαι της άποψης καλύτερα να μαζέψουν 100 φαντάροι απο 3 κουκουνάρια (δεν θα πα΄θετε και τίποτα) παρά να κάνουν όλοι τους κινέζους και να περιμένουν απο 10 άτομα να κάνουν τα πάντα......Καλύτερα να σε βάλει στο μάτι στέλεχος παρά οι υπόλοιποι φαντάροι. Ολα με μέτρο και δεν τρέχει και τίποτα αν κουραστούμε και καμιά φορά.

Ειδικά στη μονάδα μετά το κέντρο οι "¨πονηροί" συνήθως εν τέλει περνάνε χειρότερα....

Δημοσ.

αρκεί να μην το κάνεις αυτό μόνιμα γιατί κάποια στιγμή οι ψαρωμένοι θα ξεψαρώσουν και δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς. Γενικά είμαι της άποψης καλύτερα να μαζέψουν 100 φαντάροι απο 3 κουκουνάρια (δεν θα πα΄θετε και τίποτα) παρά να κάνουν όλοι τους κινέζους και να περιμένουν απο 10 άτομα να κάνουν τα πάντα......Καλύτερα να σε βάλει στο μάτι στέλεχος παρά οι υπόλοιποι φαντάροι. Ολα με μέτρο και δεν τρέχει και τίποτα αν κουραστούμε και καμιά φορά.

Ειδικά στη μονάδα μετά το κέντρο οι "¨πονηροί" συνήθως εν τέλει περνάνε χειρότερα....

H μοναδα με το κεντρο ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα. Στο κεντρο το μυστικο ειναι να περνας απαρατηρητος τοσο στους φανταρους οσο και στους ανωτερους. Στη μοναδα το μυστικο ειναι να γινεις συμπαθης πρωτα στους φανταρους και επειτα στους ανωτερους.

Αυτα που εγραψα αφορουν το κεντρο. Προσωπικα αυτο το σκηνικο με τις γοπες η τα κουκουναρια το εκανα σε μονιμη βαση στο κεντρο. Εβλεπε ο ενας φανταρος τον αλλο και ψιλοκαθιερωθηκε σε καποια φαση, αλλα οταν τα ατομα ειναι τοσα πολλα, παντα θα υπαρχουν αυτοι που για τον Α η Β λογο θα ειναι προθυμοι να εκτελεσουν στο απολυτο την εντολη-διαταγη.

Δημοσ.

Ειδικά στη μονάδα μετά το κέντρο οι "πονηροί" συνήθως εν τέλει περνάνε χειρότερα....

έλα, πες το, μη ντρέπεσαι... οι γαμοσείρηδες... Αυτοί νομίζουν οτι περνάνε καλυτερα αλλα στο τέλος καταλαβαίνουν οτι περασαν απαραδεκτη θητεία.

Α, επισης μια ενημέρωση. Στο στρατό είναι αγραφος νομος (τουλάχιστον στα στρατόπεδα που πέρασα εγω) οτι αν δεν καπνίζεις δεν εισαι υποχρεωμένος να μαζέψεις γόπες. Προσωπικά μια φορά μάζεψα 5 (οχι 3... :P ) και εκ τοτε αρνηθηκα λέγοντας απλα οτι δεν καπνιζω αρα δε πετάω γόπες οποτε δεν ειμαι υποχρεωμένος να τις μαζέψω. ;)

Δημοσ.

Α, επισης μια ενημέρωση. Στο στρατό είναι αγραφος νομος (τουλάχιστον στα στρατόπεδα που πέρασα εγω) οτι αν δεν καπνίζεις δεν εισαι υποχρεωμένος να μαζέψεις γόπες. Προσωπικά μια φορά μάζεψα 5 (οχι 3... :P ) και εκ τοτε αρνηθηκα λέγοντας απλα οτι δεν καπνιζω αρα δε πετάω γόπες οποτε δεν ειμαι υποχρεωμένος να τις μαζέψω. ;)

Eγω σε οσα στρατοπεδα εκανα τη θητεια μου -και δεν ηταν λιγα, 5 τον αριθμο- δεν συναντησα πουθενα τετοιο αγραφο νομο.

Μαλιστα στο Πενταγωνο, μαζι με τις υπηρεσιες στο ιδιο χαρτι βγαινανε και οι αγκαριες της επομενης μερας, αρα αν εγραφε το ονομα μου στους "εξωτερικους χωρους" δεν υπηρχε απαντηση τυπου "θα μαζεψω μονο τα φυλλα και οχι τις γοπες, επειδη δεν καπνιζω". Απλα επρεπε να ειναι καθαροι οι εξωτερικοι χωροι. Αν δεν ηταν και το παρατηρουσε ο δικας/υποδικας την ετρωγα μαζι με τον αλλο, με συνοπτικες διαδικασιες ανεξαρτητως αν καπνιζα η οχι.

Δημοσ.

έλα, πες το, μη ντρέπεσαι... οι γαμοσείρηδες... Αυτοί νομίζουν οτι περνάνε καλυτερα αλλα στο τέλος καταλαβαίνουν οτι περασαν απαραδεκτη θητεία.

Δηλαδή επειδή δεν τρως κρουασάν αν δεις ένα περιτύλιγμα πεταμένο δεν θα το μαζέψεις; :Ρ

Φρι καλά κουράγια ρε:)

Δημοσ.

Δηλαδή επειδή δεν τρως κρουασάν αν δεις ένα περιτύλιγμα πεταμένο δεν θα το μαζέψεις; :Ρ

Το κρουασαν ειναι φαγητο. Τροφη. Απαραιτητο ειδος επιβιωσης.

Το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια μερικων.

Δημοσ.

Το κρουασαν ειναι φαγητο. Τροφη. Απαραιτητο ειδος επιβιωσης.

Το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια μερικων.

Α, όλα και όλα, δεν παέυει να είναι σκουπίδη το περιτύλιγμά, και εγώ κρουασάν ΔΕΝ τρώγω, άρα δεν μαζεύω.;ρ

Δημοσ.

Α, όλα και όλα, δεν παέυει να είναι σκουπίδη το περιτύλιγμά, και εγώ κρουασάν ΔΕΝ τρώγω, άρα δεν μαζεύω.;ρ

Αμα εχεις βυσμα μην μαζευεις.

Αμα δεν εχεις ειναι τα δυσκολα.

Δημοσ.

Ε άμα είναι γιωτάδες τι ψάχνεις να βρεις. Και 'γω μαλάκας ήμουν. Μάζευα τις δικές μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...