REDODIN7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Άρα για την ίδια επιτροπή μιλάμε, αυτήν στο λυόμενο. Και εγώ τριμελή την ήξερα, όταν έφτασα εκεί συνάντησα ωστόσο μόνο έναν...... Χαχαχα τοσο καλα ε , να σε ρωτησω επιδη φαινεσαι παλιος ακουσα οτι 99.9 % οτι ειπε ο γιατρος στο 401 θα δωσει και η επιτροπη , ισχυει η οχι ; Κλείνουν και ραντεβού πλέον; Πολύ ευχάριστο αυτό, καιρός ήταν. Ε ναι καιρος ηταν αντε να δω ποτε θα βαλουν και κανα PC γιατι πολυ γραψιμω επεσε Και εσύ βρε άνθρωπε αφού είχες κανονίσει για Πέμπτη γιατί έτρεξες σήμερα.....Δεν κρατιόσουν ; Με την αργια του πασχα , της ζωοδοχου πηγης και καπακι 1μαγια παλι καλα να λες
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 REDODIN7 τι εχεις και δικαιολογεις ι5 παθολογικο?(αν επιτρεπεται)
chill Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Χαχαχα τοσο καλα ε , να σε ρωτησω επιδη φαινεσαι παλιος ακουσα οτι 99.9 % οτι ειπε ο γιατρος στο 401 θα δωσει και η επιτροπη , ισχυει η οχι ; Ναι. Η επιτροπή (ή καλύτερα ο επίτροπος ) στο λυόμενο δεν κάνει κάτι. Απλά θα σου δώσει την απαλλαγή αν αυτό έχουν γράψει οι γιατροί (Ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να κληθείς και πάλι μετά από 2 χρόνια για επανεξέταση). Δεν θυμάμαι αν μιλήσαμε καν, κάτι σφραγίδες έβαλε, πήρα ένα χαρτί και την έτζασα με ελαφρά. Ε ναι καιρος ηταν αντε να δω ποτε θα βαλουν και κανα PC γιατι πολυ γραψιμω επεσε Πω ναι θυμάμαι τι γράψιμο έριχναν οι συγκεκριμένοι φαντάροι - ιατροί (εννοώ αυτούς πριν την παραπομπή στο 401) :/
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 REDODIN7 τι εχεις και δικαιολογεις ι5 παθολογικο?(αν επιτρεπεται) Και βέβαια επιτρέπεται δεν έχω τίποτα να κρύψω , πήρα Ι5 παθολογικό γιατί έχω κάτι παραπανίσια κιλάκια Ναι. Η επιτροπή (ή καλύτερα ο επίτροπος ) στο λυόμενο δεν κάνει κάτι. Απλά θα σου δώσει την απαλλαγή αν αυτό έχουν γράψει οι γιατροί (Ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να κληθείς και πάλι μετά από 2 χρόνια για επανεξέταση). Δεν θυμάμαι αν μιλήσαμε καν, κάτι σφραγίδες έβαλε, πήρα ένα χαρτί και την έτζασα με ελαφρά. Πω ναι θυμάμαι τι γράψιμο έριχναν οι συγκεκριμένοι φαντάροι - ιατροί (εννοώ αυτούς πριν την παραπομπή στο 401) :/ Α ωραια γιατι αλλη ταλαιπωρια δεν θα την αντεχα , οσο για τους φανταρους τους λυπιθικα τρωνε αυτοι ολο το παλουκι και τα στελεχοι τα ξυνουν
tritonas00 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 το πηρες? αυτα ειναι! μακαρι να μπορουσα να παρω και γω τοτε.. αλλα πηρα τα κιλα μετα τον στρατο
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ζωάρα. Τυχερουλη σε ζηλευω το πηρες? αυτα ειναι! μακαρι να μπορουσα να παρω και γω τοτε.. αλλα πηρα τα κιλα μετα τον στρατο Καλιο αργα παρα ποτε , αν ο μαλ@#$@ς πηγαινα απο την αρχη για Ι5 παθολογικο αντι για αναβολη λογο σπουδων θα ειχα τωρα ξεμπερδεψει
freedubus Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πες μου ότι σου βρήκαν και αρβύλες.. Χαλαρά. Μέχρι και 51 νούμερο είχε στην αποθήκη. Εμένα που φοράω 47,5 αθλητικό μου έκανε το 45.
paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ζωάρα. πςς τσιπουραααα... Κατασκήνωση έτσι; Αντε ωραίος! Χαλαρά. Μέχρι και 51 νούμερο είχε στην αποθήκη. Εμένα που φοράω 47,5 αθλητικό μου έκανε το 45. μεχρι 50 σχεδον παντα εχουν. Και εγω φοράω αθλητικο 46 και "καλό" 45-46 και οι αρβύλες 44 μου ειναι κορυφή, αν και τώρα λέω να πάρω κάτι σε gore-tex γιατι αρχισαν να πονανε τα γονατα μου απο τα περίπολα με τις πετρες για σολα.
TwitterLover Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οποίος δεν θέλει απλά δεν πηγαίνει, υπάρχει και σχετικός νόμος!
tsakonas Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 πριν 2 χρονια μάιο ήρθε χαρτί να παw πεζικό ..... ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έκανα χαρτιά στο προξενείο τα έστειλα, βγήκε στρατοδικείο τυπικά k τέλος... πριν μερικές μέρες ήρθε χαρτί να παw πάλι λέει πεζικό γρεβενά.. ότι νάναϊ αυτός ο E.S
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οποίος δεν θέλει απλά δεν πηγαίνει, υπάρχει και σχετικός νόμος! Θες να πεις οτι αυτοι που πανε, πανε επειδη θελουν?
AnOldFriend Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οποίος δεν θέλει απλά δεν πηγαίνει, υπάρχει και σχετικός νόμος! Χα! Ποιος ειναι αυτος?
The_Judas Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μετά από τα 35 υπάρχει δυνατότητα εξαγοράς θητείας καθαρά και νόμιμα. Το ζήτημα είναι ότι αν ζεις στην Ελλάδα, θα είναι εμπόδιο σε ορισμένα ζητήματα το στρατιωτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις