FarCry Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μετά από τα 35 υπάρχει δυνατότητα εξαγοράς θητείας καθαρά και νόμιμα. Το ζήτημα είναι ότι αν ζεις στην Ελλάδα, θα είναι εμπόδιο σε ορισμένα ζητήματα το στρατιωτικό. μα γινεται να ζεις ελλαδα μεχρι τα 35 και να μη σε μπουζουριασουν?
snik Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 μα γινεται να ζεις ελλαδα μεχρι τα 35 και να μη σε μπουζουριασουν? Δεν σε μπουζουριαζει κανενας, το θεμα ειναι καθαρα γραφιοκρατικο...σε πρηζουν 1 φορα στα 5 χρονια αν το θυμηθουν. Υπαρχει ενα site που ασχολειτε με αυτα τα θεματα πιο αναλυτικα.
REDODIN7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Οποίος δεν θέλει απλά δεν πηγαίνει, υπάρχει και σχετικός νόμος! Οχι ακριβως νε μεν δεν πας αμα δεν θες αλλα σου βγαζουν Ι5 ψυχολογικο
snik Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οπου αν δεν θες να πας σε σωματα ασφαλειας δεν εχει κανενα αλλο αντικτυπο στην ζωη σου...
kage Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 @redodin ι5 για κιλα?!ξερω αρκετους που πηγαν στρατο και με ~140 χαλαρα. δεν νομιζω να ειναι τελικη η αναβολη αλλα σε ξανακαλουν καθε χρονο νομιζω και στις 3 φορες σου δεινουν απαλλακτικο αν δεν εχει αλλαξει κατι.
akpe Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 δεν νομιζω να ειναι τελικη η αναβολη αλλα σε ξανακαλουν καθε χρονο νομιζω και στις 3 φορες σου δεινουν απαλλακτικο αν δεν εχει αλλαξει κατι. Κάπως έτσι, για οριστική απαλλαγή (εκτός τρανταχτών εξαιρέσεων) θα πρέπει προηγουμένως να έχεις συμπληρώσει 2 χρόνια απαλλαγής, είτε τέσσερις εξάμηνες, είτε δυο ετήσιες, είτε μια διετής. Αλλά γενικώς το consensus, ακόμα και από τους ίδιους τους στρατιωτικούς είναι πως "όποιος δεν θέλει, (εκμεταλλεύεται τα παραθυράκια και) δεν πηγαίνει".
FarCry Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ενας γνωστος μου που τελειωσε με το στρατο τωρα μου ειπε οτι πηγε ι4 για καταθλιψη επειδη αφησε γενια και μαλλια. ξερει κανεις τι παιζει να το κανω και εγω?
Andreas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πάντως εγώ θα πάω έφεδρος και έχω κατάθλιψη δεν πιστεύω είναι πρέπον να βγάλω καμμιά σκοπιά.
REDODIN7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 @redodin ι5 για κιλα?!ξερω αρκετους που πηγαν στρατο και με ~140 χαλαρα. δεν νομιζω να ειναι τελικη η αναβολη αλλα σε ξανακαλουν καθε χρονο νομιζω και στις 3 φορες σου δεινουν απαλλακτικο αν δεν εχει αλλαξει κατι. Πηρα 2 χρονια αναβολη οποτε την επομενη ειναι bye bye army Οσο για τα κοιλα θα σε αφησω να αναροτιεσαι και θα σου πω μονο αυτο η ζυγαρια τερματιζε στα 150 κιλα και εγω οταν ανεβηκα εβγαλε stop
leonidas_fs Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 E οχι δα.. Έλεος ρε παιδιά..Και εμείς πηγαμε φαντάροι και δεν κάναμε ετσι! Ελεος!!! Και εκανα και 12 μηνο σε πολύ δυσκολη μοιρα καταδρομών!!
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 E οχι δα.. Έλεος ρε παιδιά..Και εμείς πηγαμε φαντάροι και δεν κάναμε ετσι! Ελεος!!! Και εκανα και 12 μηνο σε πολύ δυσκολη μοιρα καταδρομών!! και εμεις που πηγαμε τι καταλαβαμε? ο φιλος δηλαδη που ειναι υπερβαρος πρεπει σωνει και καλα να φαει στη μαπα στρατιωτικο , για ποιον λογο?
leonidas_fs Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 και εμεις που πηγαμε τι καταλαβαμε? ο φιλος δηλαδη που ειναι υπερβαρος πρεπει σωνει και καλα να φαει στη μαπα στρατιωτικο , για ποιον λογο? Γιατι εισαι ρατσιστής ? και επειδή είναι υπέρβαρος? (πλακα κάνω για το ρατσιστης! ) Ο στρατός εχει πολλά κακά, αλλα σίγουρα μαθαίνεις και κάποια καλά πράματα! ( οχι τοσο για τα όπλα και τέτοια, αλλα για τους ανθρώπους τον εαυτό σου κτλ!)
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ο στρατός εχει πολλά κακά, αλλα σίγουρα μαθαίνεις και κάποια καλά πράματα! ( οχι τοσο για τα όπλα και τέτοια, αλλα για τους ανθρώπους τον εαυτό σου κτλ!) ναι οκ σωστο , αλλα ακομα δεν πηρα απαντηση , εφοσον μπορει να παρει απαλλαγη , γιατι να μην το κανει? για ποιον λογο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις