Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος γουσταρει τοσο πολυ τον στρατο να παει να γινει μονιμας και να τον αφησει ως εχει ( ή να τον καταργησει) γιατι οι υπολοιποι δεν γουσταρουμε.

Αμα καποιος θελει να τρεχει καθε μερα για ολη του την θητεια, υπαρχουν λυσεις.

Οι υπολοιποι παμε αναγκαστικα και δεν θελουμε να μας χαλιζουν τον ερωτα.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποιος γουσταρει τοσο πολυ τον στρατο να παει να γινει μονιμας και να τον αφησει ως εχει ( ή να τον καταργησει) γιατι οι υπολοιποι δεν γουσταρουμε.

Γιατι?συζητηση για τον στρατο δεν κανουμε?tips για μια καλυτερη και πιο ευκολη θητεια δεν λεμε?τι σε χαλαει?

Αλλο ο μονιμας και αλλο ο φανταρος.

Και στο κατω κατω καποια φανταρακια που λενε οτι ενταξει δεν ειναι τοσο δυσκολα εαν το παρεις αποφαση,τι σημαινει αυτο?οτι πρεπει να γινουν μονιμαδες?σωωωπα ρε.

Δηλαδη τι ειναι ο στρατος?μονο χωσιμο το ενα βυσμα το αλλο και αυτος που δεν εχει,καλυτερα να παρει αναβολη?τι λετε μωρε?

Ολοι αναγκαστικα παμε.αυτος που τον γουσταρει παει ειδικες δυναμεις στο κατω κατω.(και οι μισοι απο αυτους σχεδον τα παρατανε).

Δημοσ.

15 μηνες στον στρατο, 4 διαφορετικοι λοχοι, γνωρισα καμια 200ρια ατομα απο κοντα, συμπερασμα........

......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υπηρξε που πηγε γιατι ηθελε. Ολοι μα ολοι αν ειχαν επιλογη δεν θα πηγαιναν. Μια υποχρεωση ειναι και παμε/πηγαμε ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο, αλλοι γκρινιαζοντας, αλλοι παλι χωρις γκρινιες.

Δημοσ.

15 μηνες στον στρατο, 4 διαφορετικοι λοχοι, γνωρισα καμια 200ρια ατομα απο κοντα, συμπερασμα........

......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υπηρξε που πηγε γιατι ηθελε. Ολοι μα ολοι αν ειχαν επιλογη δεν θα πηγαιναν. Μια υποχρεωση ειναι και παμε/πηγαμε ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο, αλλοι γκρινιαζοντας, αλλοι παλι χωρις γκρινιες.

3500 μήνες στη ζωή,7 διαφορετικές πόλεις,γνώρισα καμιά 5000 άτομα απο κοντα, συμπερασμα........

......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υπηρξε που πλήρωνε εφορία γιατι ηθελε. Ολοι μα ολοι αν ειχαν επιλογη δεν θα πλήρωναν. Μια υποχρεωση ειναι και πληρώνουμε ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο, αλλοι γκρινιαζοντας, αλλοι παλι χωρις γκρινιες.

* τα νούμερα είναι τυχαία :ρ

Δημοσ.

@Stockholm4ever δεν θέλω να λογομαχήσω ούτε να αρχίσω καβγά αυτή είναι η γνώμη σου και την σέβομαι σαν δημοκρατικός και πολιτισμένος πολίτης .

Για μένα αν δεν είχα το Ι5 παθολογικό και έπρεπε να υπηρετήσω η γνώμη μου θα ήταν ξεκάθαρη και απλή .

Χώρα που αφήνει την μάνα μου με καρκίνο 3 μέρες σε ράντσο δεν αξίζει να την υπηρετήσω !

Δημοσ.

3500 μήνες στη ζωή,7 διαφορετικές πόλεις,γνώρισα καμιά 5000 άτομα απο κοντα, συμπερασμα........

......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υπηρξε που πλήρωνε εφορία γιατι ηθελε. Ολοι μα ολοι αν ειχαν επιλογη δεν θα πλήρωναν. Μια υποχρεωση ειναι και πληρώνουμε ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο, αλλοι γκρινιαζοντας, αλλοι παλι χωρις γκρινιες.

* τα νούμερα είναι τυχαία :ρ

Ναι, κάτι ψυλλιαστήκαμε με αυτό το "291 χρόνια στη ζωή".

Δημοσ.

Τι ωραία που τα λέει από τη Σουηδία ρε γαμώτο. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζηλεύω.

Δημοσ.

Μα δεν είπαμε ότι μας αρέσει ο στρατός , απλά λέμε τι θα ήταν καλύτερο. Δηλαδή θα προτιμούσες να σε τρέχουν σε αγγαρείες όλη μέρα από το να έκανες βολές η γυμναστική? γιατί εδώ μιλάμε περνώντας ως δεδομένο ότι θα πάμε μιας και είναι υποχρεωτικό, τώρα οποιος βρει τρόπο να μην πάει ωραία αλλα δεν βρίσκουμε όλοι τρόπους να μην χάσουμε χρόνο από την ζωή μας τουλάχιστον όμως να έχει κάποιο λόγο ο χρόνος που χάθηκε και όχι να κάνουμε τους υπηρέτες του κάθε κομπλεξικού. ^_^

Δεν μου αρέσει ο στρατός , απεχθάνομαι τους κομπλεξικούς στρατιωτικούς και πολλά αλλα όμως θα ήθελα να έχω τρόπο να προστατέψω τους δικούς μου τους φίλους μου και τον εαυτό μου σε περίπτωση που χρειαστεί οποτε μια εκπαίδευση σωστή που απέχει από το 99% της σημερινής στρατιωτικής θητείας θα μου ήταν χρήσιμη. Τώρα οποιος δεν γουστάρει ούτε αυτό και δεν γουστάρει γενικά (ακόμα και αν ο στρατός ήταν σωστός και δεν είχε τίποτα από αυτά που ανέφερα) τότε ας κάτσει σπίτι του αλλα σε περίπτωση που χρειαστεί δεν θα τον προστατεύσω και φαντάζομαι ούτε οι υπόλοιποι. :-)

Δημοσ.

τάρει ούτε αυτό και δεν γουστάρει γενικά (ακόμα και αν ο στρατός ήταν σωστός και δεν είχε τίποτα από αυτά που ανέφερα) τότε ας κάτσει σπίτι του αλλα σε περίπτωση που χρειαστεί δεν θα τον προστατεύσω και φαντάζομαι ούτε οι υπόλοιποι. :-)

Δεν θελω να στο χαλασω αλλα μονο σου θα εισαι οι υπολιποι θα παρουν τον μπουλο για εξωτερικο :mrgreen:

Πριν πολλα χρονια που ο στρατος ηταν πιο αυστηρος εγυνε το σκινηκο με τα ιμια και σε πληροφορω επειδη ειχα ξαδερφο που υπηρετουσε μου ειπε οτο ψαχναν στελεχοι για διαταγες :P :lol:

Δημοσ.

Δεν θελω να στο χαλασω αλλα μονο σου θα εισαι οι υπολιποι θα παρουν τον μπουλο για εξωτερικο :mrgreen:

Πριν πολλα χρονια που ο στρατος ηταν πιο αυστηρος εγυνε το σκινηκο με τα ιμια και σε πληροφορω επειδη ειχα ξαδερφο που υπηρετουσε μου ειπε οτο ψαχναν στελεχοι για διαταγες :P :lol:

Δεν θα είμαι μονος μου , μην βλέπεις εσύ η ο κύκλος σου που έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αυτό, μακάρι να μπορούσαμε όλοι όμως δυστυχώς το εξωτερικό δεν είναι εφικτή λύση για όλους μας. Μακάρι να ζούσαμε την εποχή που το να φύγεις για το εξωτερικό σήμαινε μια καλύτερη τύχη και δεν χρειαζόταν να έχεις δέκα πτυχία και αν.. όπως έκαναν γονείς και οι παππούδες μας..

Σε αυτό που λες πάντως έχεις δίκιο , αν γίνει οτιδήποτε οι πρώτοι που θα εξαφανιστούν θα είναι τα μεγάλα κεφαλια (δεν το αναλύω μήπως και δεν επιτρέπεται από τους κανόνες).

Πριν πολλα χρονια που ο στρατος ηταν πιο αυστηρος

Πάντως εγώ δεν μίλησα για αυστηρό στρατό μίλησα για σωστό στρατό , δηλαδή να γίνετε η εκπαίδευση που πρέπει να γίνει και να μην κάθεσαι 8-9 μήνες να κανεις τον υπηρέτη του κάθε κομπλεξικού. Θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε λίγους μήνες και να εκπαιδευόμαστε καλύτερα. :mellow:

Δημοσ.

Καλή φάση στο Ισραήλ με τις γυναίκες στα στρατά. Θα μειωνόταν και η θητεία όλων πιστεύω. Αποδέσμευση από την υποχρέωση στις μητέρες και οι υπόλοιπες κανονικά. Δεν βλέπω λόγο να μην γίνει.

Δημοσ.

Δεν θα είμαι μονος μου , μην βλέπεις εσύ η ο κύκλος σου που έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αυτό, μακάρι να μπορούσαμε όλοι όμως δυστυχώς το εξωτερικό δεν είναι εφικτή λύση για όλους μας

Και πιος σου ειπε πως εγω εχω φρανγκα , ειμαι σαν τον μεσο ελληνα απλα σε καθε πολεμο υπαρχουν προσφυγες ετσι και εχω οπως πολλοι αλλοι θα προσπαθησουμε να παμε καπου καλυτερα με οτι μεσο μπορουμε ακομα και με τα ποδια .

Παντος αν καταλαβα καλα αν ειχες λεφτα θα την εκανες με ελαφρα ?

Πάντως εγώ δεν μίλησα για αυστηρό στρατό μίλησα για σωστό στρατό , δηλαδή να γίνετε η εκπαίδευση που πρέπει να γίνει και να μην κάθεσαι 8-9 μήνες να κανεις τον υπηρέτη του κάθε κομπλεξικού. Θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε λίγους μήνες και να εκπαιδευόμαστε καλύτερα. :mellow:

Σωστο στρατο θελω και εγω αλλα ποτε δεν προκειτε να γυνει πιστεψε με

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...