Coddoc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ξερει κανεις περιπου ποτε μπαινει η ΕΣΣΟ του Αυγουστου?Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την στρατολογια μου ειπαν οτι ακομη δεν ξερουν αλλα γενικα ακουγεται κατι για τελη Αυγουστου - αρχες Σεπτεμβρη.Εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο?
pOLoS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 το είχαν πει στη τελευταία τους εκπομπή οι Ράδιο Αρβύλα
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Που το ξερεις? συνηθως τοτε μπαινουν οι Γ εσσο τα τελευταια χρονια
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 συνηθως τοτε μπαινουν οι Γ εσσο τα τελευταια χρονια Ανημερα 15αυγουστου δεν μπαινουν. Η ΕΣΣΟ του Αυγουστου ειναι η μονη που εμπαινε λιγες μερες μετα τις γιορτες νομιζω. Εδω με την Δ' ΕΣΣΟ 2010 υπαρχουν πολλες φημες οτι θα απολυθει νωριτερα απο τις 16-17-18-19 Αυγουστου γι'αυτον ακριβως τον λογο. Κανονικα, αν δεν ειχαν μεσολαβησει οι εκλογες θα απολυονταν 9 με 12 Αυγουστου.
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ναι ναι σωστα, 15 αυγουστο δεν μπαινουν,εχεις δικιο! Θυμαμαι με τη 09 Γ εσσο ειχα μπει 17 αυγουστου. και ειχαν μπει 17 - 18 -19 τοτε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 υπάρχει περιορισμός από τον κανονισμό για μέχρι πότε μπορείς να πάρεις αιμοδοτική άδεια από τότε που έδωσες ή είναι θέμα διοικητή?
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Απ οτι μας λεγανε στο κεντρο σε εμας, αν δωσεις ενω εισαι στο Κεντρο, θα τις παρεις τις 2 μερες αδεια οταν πας στη μοναδα και παρεις κανονικη πολυημερη αδεια. ΘΑ γραφτουν στο φυλλο πορειας σου οι 2 μερες. Βεβαια ειναι και αναλογως τη μοναδα που θα πας, σε μας ο δικας ειχε δωσει 2 μερες Ελευθερος Υπηρεσιας .... Τωρα αν υπαρχει καποιος περιορισμος... δε ξερω..
kos210 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά όταν συμπληρώνω αυτή την παρακάτω φόρμα μου εμφανίζει το εξής: «Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο. » Είναι έγκυρο αυτό;Την αναβολή την είχα διακόψει μέσα Απριλίου και στη στρατολογία μου είπαν πως θα μπω Αύγουστο όπως και ήθελα. Ελπίζω να μην κάθομαι μέχρι τον Νοέμβριο χωρίς λόγο...
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 δοκιμασε γυρω στις 15- 17 του μηνα ... ! Επισης, (ξερω θα ακουστει χαζο αλλα λεω μηπως) προσεξε μπας και βαζεις τπτ λαθος στοιχεια απο βιασυνη ας πουμε!
kos210 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 δοκιμασε γυρω στις 15- 17 του μηνα ... ! Επισης, (ξερω θα ακουστει χαζο αλλα λεω μηπως) προσεξε μπας και βαζεις τπτ λαθος στοιχεια απο βιασυνη ας πουμε! Τα στοιχεία είναι σίγουρα σωστά. Αν πάρω τηλέφωνο στη στρατολογία θα βγει άκρη ή θα πρέπει να πάω από εκεί να μου πουν τι γίνεται; Ελπίζω απλά να μην έχει ενημερωθεί ακόμα γιατί μόλις τελείωσα τις σπουδές και δεν θέλω να κάθομαι τόσους μήνες χωρίς δουλειά απλά περιμένοντας να μπω στρατό.
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 αν παρεις στο αρμοδιο στρατολογικο γραφειο, ο καραβανας ή ο επ.οπ θα κοιταξει τον υπολογιστη και θα σου πει ... Εγω οταν επαιρνα στο στρατολογικο γραφειο του πειραια απαντουσανε σχεδον αμεσως (αντε να περιμενα κανα 2 λεπτο στην αναμονη) και επαιρνα κατα τις 9 το πρωι .. Κι απο κει να πας βεβαια το ιδιο ειναι αλλα καλυτερα απ το τηλεφωνο αν εχεις κατι καλυτερο να κανεις. Εγω παντως την ειχα κοψει την αναβολη αρχες μαρτιου αλλα απ οτι βρηκα * εισαι στα ορια * http://www.ellinikos...katataksi_1.asp
xpapias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Με τη διαφορά ότι τώρα παίζουν πολλά σενάρια. Ακούγεται ότι η σειρά του Αυγούστου μπορει να σπάσει σε Αυγουστο + Σεπτέμβρη επειδή έχουν κλείσει πολλά κέντρα εκπαίδευσης. Επιπλέον ενώ σε προηγούμενες σειρές τέτοια εποχή είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο που πάει ποιός, τώρα δεν υπάρχει τίποτα - ακόμα.
pOLoS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 λογικα θα αργήσει να μπει η σειρά του Αυγούστου γιατί τώρα είναι οι μεταθέσεις των εποπ, αξιωματικών ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις