aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Απ'ολα βλεπεις.Απο την αλλαη ειχαμε εναν δοκιμο εμεις και νομιζε οτι ειχε παει Ευελπιδων.Πολυ χωσιμο,χαζοφατσα,δεν γελαγε ποτε,βλακας, βασικα σαν τον Κατακουζινο.Πολυ σκατανθρωπος. Ηταν απο τους λιγους που θα κανα ταξιδι να ''μιλησουμε'' ξερεις αυτα που λεμε οταν τελειωσουμε τον στρατο.
tritonas00 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τον ήπιατε... Θα μετανιώσετε που δεν πήγατε στρατό νωρίτερα... Aν απευθύνεσε σε μενα , εχω παει εδω και 2 χρονια περιπου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 δεν πιστεύω ότι αντέχουν μετά απο τα μέτρα της δεθ να ανακοινώσουν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα. Προβλέπω αλχημίες/παπατζηλίκια να κάνουν πάλι.
slygeo87 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δείτε και την θετική πλευρά, θα παλιώσετε πριν απολυθείτε. Μουαχααχαχαχαχαχα.
aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Aν απευθύνεσε σε μενα , εχω παει εδω και 2 χρονια περιπου. Oχι για σενα ξερω.
1ronma1den Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα. Νομιζω τον νοεμβριο μπενουν μεσα για θητεια,και ηθελα να ρωτησω, αν μπω τωρα , θα κανω την θητεια μου 9μηνες ενω αν μπω αργοτερα θα παει 12+ μηνες που λενε? επισης αμα παω φανταρος και δωσω παννεληνιες θα εχω περισσοτερα μορια η δεν ισχυει αυτο? φανταστητε σε τι κρατος ζουμε ρωτησα καθηγητη και δεν ηξερε.. τελωςπαντων ευχαριστω προκαταβολικα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν γινεται να μπεις Νοεμβριο, αρα μην σε απασχολει το ερωτημα. *Ο καθηγητης προφανως και δεν ειναι σε θεση να απανταει σε φημες σε μια φαση που τα νομοσχεδια για την παιδεια αλλαζουν καθε λιγο, μετα τροποποιουνται μετα ψηφιζονται μετα λεει ο Πρετεντερης τα δικα του στο Μεγκα για νεες επερχομενες αλλαγες κλπ. Ειναι αδυνατο καθε καθηγητης να παρακολουθει σχολαστικα τη διαδικασια αυτη και να γνωριζει να απανταει σε φημες, οταν δεν γνωριζουν ουτε οι ιδιοι οι νομοθετουντες αρκετες φορες τι θελουν.
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Aκριβως τα ιδια στην Κορινθο και μερικα απο αυτα στο ταγμα. Βαστατε γερα οι νεοι που θα μπειτε θα γινετε βρωμιαριδες,θα σας πουν χαζους,θα αρρωστήσετε,θα αγανακτίσετε,θα βρίσετε κτλπ.αλλα παντα να χετε την τρελα μεσας σας και τον χαβαλε για να αντεξετε!
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πανω κατω αυτη ηταν και η δικη μου εμπειρια στην Θηβα. Βεβαια ποτε δεν μας αποθαρρυναν να παμε στον γιατρο και γενικοτερα τα στελεχη ηταν πολυ νορμαλ. Επισης ο φιλος απο πανω ειχε την τυχη να μην κοιμαται με ποντικια μεσα στον θαλαμο.
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πανω κατω αυτη ηταν και η δικη μου εμπειρια στην Θηβα. Βεβαια ποτε δεν μας αποθαρρυναν να παμε στον γιατρο και γενικοτερα τα στελεχη ηταν πολυ νορμαλ. Επισης ο φιλος απο πανω ειχε την τυχη να μην κοιμαται με ποντικια μεσα στον θαλαμο. Ναι αυτο με τον γιατρο βασικα στο ταγμα.Σου κανανε διαγνωση με το ματι και σου λεγαν:Τωρα δλδ θες να πας στον γιατρο; Μυριζαν ελευθερο υπηρεσίας!
LongTom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σε κάποια έχει δίκιο σε άλλα όχι. Δηλαδή από ότι ξέρω παντού αυτά γίνονται με τις "ποινές",όλο λένε και τίποτα μετά την ορκωμοσία. Και εμάς στο Παρανέστι τα ίδια μας λέγαν αλλά δεν έγινε τίποτα. Βέβαια στην Θήβα(που πήγα για μετεκπαίδευση)τα πράγματα είναι τραγικά από άποψη εστιάσεως και δεν συγκρίνονται με το Παρανέστι. Επίσης είναι ανάλογα στον άνθρωπο αυτό που λέει.Άλλοι μια χαρά ήταν έτοιμοι και ας ξυπνούσαν 6:30,προσωπικά δεν το κατάφερνα αλλά δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Στο θέμα των ιώσεων είναι σωστό.Και εγώ είχα πυρετό για καμιά 4 μέρες και μου έλεγαν ότι καλά είσαι.Μέχρι που πήγα στο νοσοκομείο με δικά μου μέσα μπας και γίνω καλά Τεσπα είναι μεγάλη μαλακία στρατός,αν και ξέρω ότι σε σχέση με άλλα μέρη(π.χ Σπάρτη) η Θήβα ήταν ζωάρα.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ερωτηση-χαζη απορεια, αν σου δημιουργησει ο στρατος απεδηγμενα σοβαρα ψυχολογικα ή σωματικα προβληματα εχεις δικαιωμα να τους πας δικαστηκα και να ζητησεις αποζημειωση ???
slygeo87 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως στο στρατό, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ τα ψυχολογικά σου προβλήματα, δεν προκύπτουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις