Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και πως εξοντώνονται αυτα? Πλυσιμο ψεκασμα καθάρισες? Με τις φωτιές τι εννοέις Gio?

Αυτο με τα bold

Σε μια μοναδα βαζαμε φωτια στα κρεβατια, αλλα καναμε μια τρυπα στο νερο, αφου τα στρωματα συνεχιζαν να εχουν κοριους την ιδια στιγμη που καιγαμε τα κρεβατια.

Λογικο το συγκεκριμενο, μισες δουλειες.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

E με τα στρωματα τι να κανουμε?

Εσυ δεν μπορεις να κανεις και πολλα προφανως, δεν ειναι δικια σου ευθυνη αλλα τι λεω τωρα θα μου πεις.

Πετυχα περιπτωση που καποιος παραπονιοταν για το στρωμα του. Για να μην γινει χαμος στο θαλαμο σε περιπτωση που οντως επαιζαν κοριοι, το στρωμα βγηκε εκτος για μπολικες μερες και το ειχαν ταραξει στο χτυπημα καθε μερα (ο διοικητης επεμενε πως "ειναι οκ τωρα"). Νο idea εαν οντως εχει επιτυχια το συγκεκριμενο (σιγουρα αξιζει τον κοπο η δοκιμη εαν υπαρχει η δυνατοτητα), μια και κατεληξαν να του δωσουν αλλο στρωμα στο τελος.

Δημοσ.

Τα στρώματα τα βγάζεις για ώρες στον ήλιο, δεν ξέρω βέβαια τι αποτέλεσμα έχει αυτό.

Εγώ έλειπα ένα δίμηνο σε φυλάκιο, γυρίζω στη μονάδα κρεβάτι γωνία κάτω και ρωτάω, "ξάπλωσε κανένας?"

"Όχι κανένας" η απάντηση, ήταν και βράδυ... άπλωσα πάνω σεντονάκι κι έπεσα αμέσως.

Ξυπνάω κατά τις 04:00 και είμαι κυριολεκτικά σα να μου έχει κάνει επίθεση σμήνος κουνουπιών.

Την επομένη έμαθα ότι τα επόπια που μένανε μέσα για υπηρεσία κοιμόσαντο στο κρεβάτι μου με παραλλαγή και άρβυλα onboard...

Όχι ότι θα σας την έδειχνα αλλά κρίμα που δεν έχω ακόμα τη φωτογραφία. Εκτός από μούρη και you know what, με είχανε γαζώσει παντού. Λογικό γιατί κοιμόμουνα μόνο με τη σωβράκα

Δημοσ.

Και πως εξοντώνονται αυτα? Πλυσιμο ψεκασμα καθάρισες? Με τις φωτιές τι εννοέις Gio?

τα κρεβατια ειναι σιδερενια , or smthing οποτε αφαιρεις τα παντα και τα βγαζεις το προαυλιο και τα καις με καμινετο ,νομιζω το λενε... αλλα σε εμας , το κορυφαιο λενε: να παρτε εδω καμινετα,οσοι εχετε καλους αναπτηρες ελατε και σεις και καψτε τα κρεβατια μονο στις γωνιες ή οπου δειτε κοριους κλπ !! :o ενω κανονικα απ οσο μου λεγε ενας καραβανας <<πρεπει να το κανεις μπανιο στη βενζινα και να το καψεις ωρέ τι σας εβαλε να παιζετε με τα τσακμακια ωρε>>

Δημοσ.

Μάγκες χοντρό πρόβλημα...Μου την πέφτει ο λοχαγός μου..Δεν λέω μ.....ς..Σας έχει τύχει ποτέ τίποτα τέτοιο ή από κανέναν γνωστο σας?Τι να κάνω?Ημουν στο γραφείο του και μου χαιδευε το χερι....Να το πω σε ανωτερο?Και να του πω τι μου χαιδευε το χερι?SOS!!!

Δημοσ.

Να ξεκαθαρισεις τη θεση σου με τον λοχαγο ευγενικα θα ελεγα , κι αν δεν δεις προκοπη τοτε να κανεις καποια αλλη ενεργεια!!!

Δημοσ.

τη πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία αλλά γενικά το πράγμα έχει αρχίσει κ γίνεται κάπως..Τελος παντων δεν το περίμενα αυτό..Θα δείξει.

Δημοσ.

Εννοείς αυτό που καταλαβα ε?Τι να πω ολα περνάνε από το μυαλό μου..Γενικά εχει παρατηρηθεί ξανά τέτοιο φαινόμενο?Πως αντέδρασε το άτομο?Για να ξερω τις κινησεις μου..

Δημοσ.

Άν σου ζητήσει να του γυαλίσεις την κάνη, ήρθε η ώρα να τρέξεις στον δίκα για απόσπαση σε φυλάκιο.

Αν ο captain είναι λουλού σίγουρα θα το ξέρει το αφεντικό.

Δημοσ.

Ρώτα το μέλος τοξοβόλος_uk. Αυτός γενικά τον παλουκώνει το Δράκουλα και έχει αναφέρει οτι όταν υπηρετούσε αεροπορία είχε οπισθογραφήσει αρκετές επιταγές.

Δημοσ.

Κοριοί και τσιμπούρια μόνο με αλλαγή στρώματος φεύγουν σε κάτι σάπια κρεβάτια στα κέντρα σαν την Θήβα.Το να το βγάζεις έξω και να κάνεις τελετές με φωτιές δεν κάνει τίποτα.

Όταν πήγαμε θήβα κάψαμε τα στρώματα που κοιμόντουσαν οι ανεπιθύμητοι,εκεί να δεις μαμούνι που πετάχτηκε.

Οι απεντομώσεις κάνουν δουλειά αλλά στην μονάδα που ήμουν μόνο όταν άλλαζε ο στρατηγός κάναν.

Επίσης μπορείς να τα ξεφορτωθείς με σπρέι όταν είναι καλό το στρώμα.Αυτό όταν κάποιος μ... κοιμηθεί στο κρεβάτι σου την προηγούμενη με τα άρβυλα/παραλλαγή.

Στα φυλάκια σλίπινγκ μπαγκ και όταν δεν αφήνουν υπομονή...

Δημοσ.

επειδή σου χαιδεψε το χέρι δε σημαινει οτι αμα πας σε ανώτερο ή στον δίκα θα σε πάρει στα σοβαρά, αρχικά γράφτον αν συνεχίσει και σου κάνει διάφορες προτάσεις ή σε εκβιάσει τότε πήγαινε στον δίκα ή αν ξέρεις άλλον ανώτερο.

Που δεν νομίζω να επιμείνει σε εσενα, λογικα θα την πέσει και σε άλλους και οποιος ψαρώσει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...