Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 it's a art... trololol (8 όχι 9 )
beatshooter Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παιδια τον Αυγουστο η σειρα μπαινει τελος του μηνα? Επειδη τοτε ελω να μπω,ποτε με συμβουλευεται να κοψω την αναβολη? Οσοι μενουν κοντα στα συνορα μετα την "εκπαιδευση" επιστρεφουν σε στρατοπεδο κοντα στον τοπο κατοικιας τους?
parasaser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παιδια τον Αυγουστο η σειρα μπαινει τελος του μηνα? Επειδη τοτε ελω να μπω,ποτε με συμβουλευεται να κοψω την αναβολη? Οσοι μενουν κοντα στα συνορα μετα την "εκπαιδευση" επιστρεφουν σε στρατοπεδο κοντα στον τοπο κατοικιας τους? φιλε στην 312 σειρα (2010) η καταταξη γινονταν 16,17,18 Αυγουστου. Τωρα αν αλλαξε κατι δεν ξερω να σου πω
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ θέλω να διακόψω αναβολή για να μπώ τον Αύγουστο. Συνήθως την διακοπή της αναβολής πρέπει να την κάνεις πολύ πρίν λένε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gqswD4xpLYw
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παιδια τον Αυγουστο η σειρα μπαινει τελος του μηνα? Επειδη τοτε ελω να μπω,ποτε με συμβουλευεται να κοψω την αναβολη? Οσοι μενουν κοντα στα συνορα μετα την "εκπαιδευση" επιστρεφουν σε στρατοπεδο κοντα στον τοπο κατοικιας τους? Μερος της 304 μπηκε 1-2-3 μερες πριν το 15γουστο παντως. Την αναβολη πρεπει να την κοψεις πριν μπει μεσα η σειρα του Μαιου. Για το τελευταιο που ρωτας, αν τα συνορα ειναι Εβρος/Νησια Ανατολικου Αιγαιου, ναι επιστρεφεις στον τοπο κατοικιας σου. Αν ειναι Ιονιο/Ηπειρος/Μακεδονια οχι, θα πας η Εβρο η Ανατολικο Αιγαιο. Καλοι πολιτες οσοι απολυθηκαν/απολυονται αυτες τις μερες! (και καλες εφεδρειες )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 φέτος πάντως η 316 (Αυγούστου) μπήκε σε 2 δόσεις, τέλη Αυγούστο και τέλη Σεπτεμβρίου...
egw_eimai_re Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παιδια τον Αυγουστο η σειρα μπαινει τελος του μηνα? Επειδη τοτε ελω να μπω,ποτε με συμβουλευεται να κοψω την αναβολη? Οσοι μενουν κοντα στα συνορα μετα την "εκπαιδευση" επιστρεφουν σε στρατοπεδο κοντα στον τοπο κατοικιας τους? Μαιο και αν είσαι τυχερός θα μπεις Αύγουστο.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Thresh btw, πόσταρε και καμιά φώτο χωρίς μούσια, μαλλιά να σε δούμε έ
mastor10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 φέτος πάντως η 316 (Αυγούστου) μπήκε σε 2 δόσεις, τέλη Αυγούστο και τέλη Σεπτεμβρίου... ε ακουσανε οτι μαλλον θα γινει 12μηνο και τρεχανε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Thresh btw, πόσταρε και καμιά φώτο χωρίς μούσια, μαλλιά να σε δούμε έ ήμουν σε άδεια από τις 8 Δεκεμβρίου, δεν έχω ξυριστεί από τότε
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ήμουν σε άδεια από τις 8 Δεκεμβρίου, δεν έχω ξυριστεί από τότε ώχ καλά άστο
FarCry Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Με απόφαση του ΓΕΣ, οι νεοσύλλεκτοι θα παρουσιάζονται πλέον ανά δίμηνο (6 φορές το έτος) και όχι ανά τρίμηνο (4 φορές το έτος). Έτσι φέτος θα υπάρξουν 6 ΕΣΣΟ. Μάλιστα σε κάθε σειρά κατάταξης (ΕΣΣΟ) θα καλούνται όλοι «μια και έξω» και όχι σε δύο φάσεις. Σύμφωνα με Τα Νέα, το ΓΕΕΘΑ έχει εισηγηθεί την επιστροφή των κληρωτών από τα σύνορα κοντά στον τόπο καταγωγής τους, αφού πρώτα εκπληρώσουν τα 2/3 της θητείας τους. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231144398
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή πόσες ΕΣΣΟ θα έχει κάθε φορά ένα κέντρο; Εκεί που ήμουν π.χ. ήταν η παλιά (2-3 ΕΣΣΟ πίσω) και η νέα. Καλό μου ακούγεται για τις υπηρεσίες αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις