Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και δεν έχω πάει ακόμα (Αναβολή) βλέπω ότι δεν είναι όπως παλιά, τώρα πας και πλένεις πιάτα και από δράση τίποτα

αν αύριο γίνει πόλεμος, τι θα κάνουμε ...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν και δεν έχω πάει ακόμα (Αναβολή) βλέπω ότι δεν είναι όπως παλιά, τώρα πας και πλένεις πιάτα και από δράση τίποτα

αν αύριο γίνει πόλεμος, τι θα κάνουμε ...

Αν γίνει πόλεμος όποιος προλάβει να την κοπανήσει θα το κάνει και οι υπόλοιποι θα μείνουν να σφαχτούν και να διαμελιστούν για να τα κονομήσουνε οι πλούσιοι που άρχισαν τον πόλεμο.

• Like 1
Δημοσ.

Tι κανει ??? :lol: :lol: :lol:

Ναι, και ο φανταρος καθεται...

ξυνει τα τετοια του. ξερεις τι ζορι τραβαει? :P

Δημοσ.

Παντως οταν εκανα ειδικοτητα στο ΓΝΑ ειχα παρει συνεντευξη τουλαχιστον απο καμια 15αρα ΕΠΟΠ.Ουτε ενας υπηρχε χωρις τουλαχιστον πτυχιο ΤΕΙ κ το θυμαμαι χαρακτηριστικα γιατι ακουγα τα φρικαλεα για τους ΕΠΟΠ.Φυσικα μιλαμε για μοδιστρουλες που εχουμε κ αλλο ιματζ οσο να ναι.Δε ξερω τι παιζει ΣΞ,ΠΝ κτλ

Επισης ηξερα κ μια διοικητικη ΕΠΟΠΙΝΑ στο ΓΝΑ.Παιζει να ειχε κ 2 μαστερ.Το ενα το θυμαμαι στανταρ κ ειχε σχεση με οικονομικα.

Επισης, για τις εποπ "γυναικες" την ιδια γνωμη εχω. Πρωτα απόλα, δεν τις θεωρω γυναικες. Εχει χαθει η οποια θυληκοτητα τους, απο την ριζα, συθεμελα.

Καλα καμια σχεση ομως,δε ξερω που υπηρετησες εσυ αλλα στην αεροπορια ολα τα γκομενετα ΕΠΟΠΙΝΕΣ ηταν στη πενα.Θυμαμαι τυπισα θεομουνο ξανθια ψηλη κομψοτατη που στη βασικη στη Τριπολη εκτος του οτι στη λυση αρμοση εβγαζε οφ ολες τις υπολοιπες με κατι απιστευτους χρονους ( ετρωγε κ τον καλυτερο αντρα ΕΠΟΠ φαση) οταν την εβλεπα στις εξοδους ελεγα ''φιλε αυτη θα με κανει στρεητ''

Γενικα ειχε πολυ προσεγμενες παρουσιες εποπινες.Η μια καλυτερη απο την αλλη.Οταν φοραγαν δε την επισημη στολη ψαρωνες.Πολυ θεσπεσιες υπαρξεις στην αεροπορια στανταρακι

Δημοσ.

Μα υπαρχουν ατομα που "ειδαν το χαρτι" οτι η επομενη ΕΣΣΟ θα ειναι 12μηνη...

Σε αλλους "το ειπε ο Ταξιαρχος"...

Αλλοι το εμαθαν απο "υπουργο"...

Σε παρακαλω παρα πολυ...

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ

Κατα τη διαρκεια της θητειας μου πρεπει να γνωρισα, αν θυμαμαι καλα, γυρω στους 30 εποπ.

Απο αυτους, μονο οι 3 ηταν ατομα που μπορουσες να μιλησεις, να συνεννοηθείς σαν ανθρωπος, και με τους δυο μιλαμε ακομη.

Οι υπολοιποι ηταν..... (δεν θα χαρακτηρισω).

Στον ΣΞ και δη στην παραμεθωριο ειναι αναμενομενο οτι θα συναντησεις πιο πολλους "χωριατοαμορφωτους" ως φανταρος. Κι αυτο γιατι οι μορφωμενοι δεν συναντωνται απαραιτητα στις σκοπιες παρεα με το φανταρακι, ουτε στο λοχο. Συνηθως τους βαζουν σε πιο σημαντικες θεσεις συντομα τους σπουδαγμενους. Οχι παντα, αλλα οπως και να χει μη περιμενεις οτι στο περιπολο στον Εβρο ειναι χαρακτηριστικο το παραδειγμα ΕΠΟΠ που θα συναντησεις. Ξερω για ποιες περιπτωσεις μιλας, τους εφαγα με το κουταλι, αν τους δω στο δρομο πιθανως θα τους φτυσω (κυριολεκτικα), αλλα εχω φιλους, πρωην συμφοιτητες και νυν πτυχιουχους που πηγανε ΕΠΟΠ (3 τον αριθμο), μεσα στο στρατο επειδη στο δευτερο μισο της θητειας μου ημουν σε "περιεργο" γραφειο, ασχετο απο σκοπιες κλπ, συναντησα αρκετους αξιολογους ΕΠΟΠ κλπ.

Επισης, για τις εποπ "γυναικες" την ιδια γνωμη εχω. Πρωτα απόλα, δεν τις θεωρω γυναικες. Εχει χαθει η οποια θυληκοτητα τους, απο την ριζα, συθεμελα.

Νταξει μλκα εισαι προκατειλημενος :devil:

Ορισμενες ηταν πιπινια ΑΑ με το χακι, ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ να της πετυχαινες εξω με τα περιεργα τα ρουχα τους.

Tι κανει ??? :lol: :lol: :lol:

Ναι, και ο φανταρος καθεται...

Μια χαρα δουλευει ο ΕΠΟΠ. Και στις ασκησεις κουβαλαγανε (μαζι μας) και στις αγγαρειες που οπως ξερεις δεν τελειωνουν ποτε τρωγανε συχνα πυκνα χωσιμο, και υπηρεσιες βαραγανε απο 4 εως 8 το μηνα, οσο δε για την πρωινη καθημερινη εργασια εξαρταται. Στον ορχο ας πουμε κατι ΕΠΟΠΙΑ ηταν μεσα στη μαυριλα. Στο 1ο γραφειο η ΕΠΟΠΙΝΑ παιζει να ειχε ασπρα μαλλια απο το αγχος και την πιεση. Στο ΚΕΠΙΚ που εκανα σε καποια φαση πηγαινανε εμπλοκη και ειχαν και δουλειες με αρκετη ευθυνη μαλιστα. Εννοειται οτι για τις αγγαρειες και τις πιο "επιπονες" εργασιες χωνανε τους κληρωτους οποτε τους επαιρνε.

Το οτι ο στρατος γενικα ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, δε σημαινει οτι οσοι ειναι μεσα σε αυτον τα ξυνουν (και παρε παραδειγμα το φανταρο). Εννοειται οτι οι περισσοτεροι αυτο κανουν σε σχεση με το μεσο Ελληνα εργαζομενο, αλλα οπως προανεφερα σε σχεση με εναν τυπικο δημοσιο υπαλληλο δε νομιζω οτι τα ξυνουν περισσοτερο, ειμαι σχεδον βεβαιος μη σου πω..

Δημοσ.

Ε καλά τώρα. Σπάσανε την αναβολή τους κάποιοι και μπήκανε, η ανακοίνωση πέτυχε τον σκοπό της και τώρα τον υπουργό τον έπιασε ο καημός για τους νέους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Κλασικές Ελληνικές πατέντες.

Δημοσ.

Ε καλά τώρα. Σπάσανε την αναβολή τους κάποιοι και μπήκανε, η ανακοίνωση πέτυχε τον σκοπό της και τώρα τον υπουργό τον έπιασε ο καημός για τους νέους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Κλασικές Ελληνικές πατέντες.

Λενε να αυξησουν τη θητεια, ανακαλυπτετε τι κρυβεται πισω απο την αυξηση και τους βριζετε.

Λενε να μην αυξησουν τη θητεια, ξανανακαλυπτετε τι κρυβεται πισω απο την μη αυξηση και τους ξαναβριζετε.

Ελλας (το μεγαλειο σου).

• Like 2
Δημοσ.

Λενε να αυξησουν τη θητεια, ανακαλυπτετε τι κρυβεται πισω απο την αυξηση και τους βριζετε.

Λενε να μην αυξησουν τη θητεια, ξανανακαλυπτετε τι κρυβεται πισω απο την μη αυξηση και τους ξαναβριζετε.

Ελλας (το μεγαλειο σου).

Χαίρομαι που δεν αυξήθηκε, θα χαρώ περισσότερο όταν μειωθεί, και θα ανοίξω σαμπάνια όταν καταργηθεί. Απλά καλό είναι να καταλαβαίνουμε τα κίνητρα του κάθε πολιτικού.

Κοροϊδεύω μόνο όσους έκοψαν την αναβολή τους και μπήκαν φοβισμένοι.

Δημοσ.

τι σας ελεγα ρε παιδια? δεν υπηρχε περιπτωση να αυξηθει.

και η κατασταση χειροτερευει οικονομικα. οποτε YES 9 μηνες BABY

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και θα ανοίξω σαμπάνια όταν καταργηθεί.

φυλαξε ενα ποτηρι κ για μενα.ΓΤΠΚ ως θεσμος.Νεκρος χρονος απο τη ζωη σου.Προφανως κ αν επρεπε να το ξανακανω θα τους εγραφα στα μεγαλα @@ μου.

Συμβουλη προς τους νεοπες.Αν μπορειτε να τον αποφυγετε με οποιοδηποτε κοστος καντε το.Οι διαφοροι εθνοπατριδοκαπηλευτες καν κις μαι ταιτ φιτ γκει ας

Επεξ/σία από Toxovolinos_UK
  • Like 2
Δημοσ.

καποιος να με διαφωτισει

τι ειναι καλυτερο να κοψω την αναβολη και να μπω νοεμβριο ή να περιμενω το γεναρη? με εχουν καταταξει στρατο ξηρας. δε νομιζω να αλλαξει αυτο

και ενα δευτερο ερωτημα. ποτε μπαινω μεσα? δηλαδη ποτε θα με καλεσουν για παρουσιαση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...