Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 πάρε αμάξι, έχει ποδαράτο βαρβάτο μέσα...
john1987 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Γενικά ρωτάω μπας και κάποιος που έχει μπει στο στρατόπεδο αυτό ενδι κάτι να μου πει να προσέξω!
Pireotis88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Εχετε υπηρετήσει;;; αν ναι που;;εγω ήμουν Δ2009 στο ΠΝ και ήμουν ΔΦΓ και ΥΦΑΡ. Όπου ΔΦΓ διοίκηση Φρεγατων και ΥΦΑΡ υπηρεσία φαρων
panosno1com Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ναι , Γ 2009 Κεεμ Σπαρτη και Σαμο μεταθεση και απόλυση απο εκει .
Liverpool89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Σημερα πηγα και πηρα το χαρτι...Σπαρτη παω...Πολυ μακρια ρε σεις ..Απο Χαλκιδικη... Τι ηθελα να πω τα χαρτια για μειωμενη θητεια τα κανεις αφου πας εκει ή πρεπει να τα εχεις ετοιμα...γιατι εγω ειχα ρωτησει στα ΚΕΠ και μου ειχα οει οτι τα κανω μολις μπω...
Dark_son20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εδώ το μεγάλο δίλημμα, μένουν 3 μήνες θητείας, επιλογή πρώτη. Στρατόπεδο που είμαι ζωάρα, δεν με εγγίζει τίποτα και 1 μηνα άδεια απολύσεως, αλλα 1000χλμ από το σπίτι επιλογή δεύτερη, άγνωστο στρατόπεδο και συνθήκες αλλα διπλα στο σπίτι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 8μηνος ε? αν ναι τότε δεν μπορείς να κάνεις και κάτι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εδώ το μεγάλο δίλημμα, μένουν 3 μήνες θητείας, επιλογή πρώτη. Στρατόπεδο που είμαι ζωάρα, δεν με εγγίζει τίποτα και 1 μηνα άδεια απολύσεως, αλλα 1000χλμ από το σπίτι επιλογή δεύτερη, άγνωστο στρατόπεδο και συνθήκες αλλα διπλα στο σπίτι! Tην κουρτινα 1 χαλαρα 1
LongTom Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εδώ το μεγάλο δίλημμα, μένουν 3 μήνες θητείας, επιλογή πρώτη. Στρατόπεδο που είμαι ζωάρα, δεν με εγγίζει τίποτα και 1 μηνα άδεια απολύσεως, αλλα 1000χλμ από το σπίτι επιλογή δεύτερη, άγνωστο στρατόπεδο και συνθήκες αλλα διπλα στο σπίτι! Δεν είναι καν επιλογή. Μακρυά και ζωάρα παρά κοντά και δεν ξέρω τι μου ξημερώνει. Έτσι και αλλιώς το 1/3 της θητείας σου πάλι σπίτι θα είσαι.
flik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Τι ηθελα να πω τα χαρτια για μειωμενη θητεια τα κανεις αφου πας εκει ή πρεπει να τα εχεις ετοιμα...γιατι εγω ειχα ρωτησει στα ΚΕΠ και μου ειχα οει οτι τα κανω μολις μπω... Ναι, τα ετοιμάζεις αφού παρουσιαστείς. Και εγώ παντού έτσι έχω δει, και έτσι θα κάνω δηλαδή όταν μπω.
djcat Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Εδώ το μεγάλο δίλημμα, μένουν 3 μήνες θητείας, επιλογή πρώτη. Στρατόπεδο που είμαι ζωάρα, δεν με εγγίζει τίποτα και 1 μηνα άδεια απολύσεως, αλλα 1000χλμ από το σπίτι επιλογή δεύτερη, άγνωστο στρατόπεδο και συνθήκες αλλα διπλα στο σπίτι! Κάτσε εκεί που είσαι.
kalogeros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Παιδες μπαινω Αυλωνα 12 Σεπτεμβρη!Εχετε καμμια συμβουλη? Δεν υπηρέτησα Αυλώνα, δεν έχω περάσει καν απ' έξω. Παρόλα αυτά θα σου δόσω την πιο χρήσιμη συμβουλή που μου έδοσαν και εμένα πριν μπω φαντάρος. Η συμβουλή δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε εσένα, αλλά σε όλους τους μέλοντες στρατιώτες: πάντα, μα πάντα, μα ΠΑΝΤΑ να έχεις μαζί σου ένα κωλόχαρτο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού και πότε θα σε πιάσει.
panosno1com Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 βγαζοντας το χαρτονι ωστε να πιανει λιγοτερο χωρο κιολας...! καλο θα ναι αν ειναι ολοκαινουριο να του κοψεις το πρωτο φυλλο για να..ανοιγει πιο ευκολα μετα!
qsis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Εδώ το μεγάλο δίλημμα, μένουν 3 μήνες θητείας, επιλογή πρώτη. Στρατόπεδο που είμαι ζωάρα, δεν με εγγίζει τίποτα και 1 μηνα άδεια απολύσεως, αλλα 1000χλμ από το σπίτι επιλογή δεύτερη, άγνωστο στρατόπεδο και συνθήκες αλλα διπλα στο σπίτι! το να πας σπιτι σου μπορει να ειναι δικοπο μαχαιρι, γιατι αν η μοναδα εχει θεμα κοσμου τοτε σαν καινουριος (εκει) θα πηξεις και δεν περνανε τα "εγω εκανα εβρο" κτλ.. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις πώς ειναι τα πραγματα εκει που θα πας, αν ειναι καλα για ολους τοτε υποχρεωτικα θα ειναι και για σενα και το να πηγαινεις σπιτι σου ειναι αλλη φαση παρε κανα τηλ τη μοναδα και ρωτα κανα φανταρο τι παιζει.. για Αθηνα μιλας παντα? η Αθηνα να ξερεις κρυβει παγιδες, αλλα εχει και καποιες μοναδες που ειναι τουφα (ειναι ομως λιγες) 8μηνος ε? αν ναι τότε δεν μπορείς να κάνεις και κάτι... στον ΕΣ ο,τι θες κανεις αν μπορεις, δεν υπαρχει καποια λογικη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 στον ΕΣ ο,τι θες κανεις αν μπορεις, δεν υπαρχει καποια λογικη δλδ αν έχει έρθει σήμα με την μετάθεση μπορεί να τους ρίξει άκυρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις