qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 @panos Όχι εκτός αν έχεις συγκεκριμένο χαρτί (πχ μέση για βάρη , ορθοστασία κτλ..) Χαρτί για μέση είχαν άτομα που ήταν ένοπλα σεντόνι πάντως οπωσδήποτε' date=' για να το βάζετε πάνω από τις κουβέρτες και να μην χρειάζεται να ξεστρώνετε...[/quote'] Μην τολμησετε να κοιμηθειτε απευθείας πάνω στις κουβέρτες και τα βρωμοσεντονα.. Είτε σεντόνι , είτε υπνόσακο απλωμένο σα σεντόνι τώρα που έχει ζεστή Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αρα 2 σεντονια χρειαζομαστε...ενα για να στρωσουμε και ενα για να σκεπαστουμε... Χρειαζομαστε κανενα αουταν? τι παιζει με τα κουνουπια? Ενας φιλος μου απο δω Χαλκιδικη μου ειπε οτι φευγει 11/09 ενω εγω φευγω 10/09 ...γινεται αυτο? και οι δυο Σπαρτη παμε...
phanispal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Άμα ξαπλώσουν πάνω στον υπνόσακο με τέτοια ζέστη θα λαμπαδιάσουν :Ρ Υπάρχουν πάντως κάποιοι αθεόφοβοι που δεν τους νοιάζει η βρώμα και κοιμούνται σαν πουλάκια πάνω στα βρωμοσέντονα :S Σαφώς και γίνεται, δεν είναι μόνο μία η μέρα της παρουσίασης, μπορεί και όλη τη βδομάδα να παρουσιάζονται.
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αν παρουσιαστώ με μοικάνα θα μου πουν τίποτα? (εκτός απο το να πάω να κουρευτώ) αν φοράω σκουλαρίκια θα μου πουν τπτ? τι να κάνω να μην κλείσουν οι τρύπες? υπάρχει τίποτα που το βάζεις στην θέση του piercing και δεν φαίνεται για να φοράω σκουλαρίκια στις εξόδους? μου είχαν πει οτι αν έχεις τατουάζ σε παίρνουν με κακό μάτι και δεν έκανα στον λαιμό που είχα προγραμματίσει βέβαια ...μετά το στρατό αυτά. εβγαλα τελικα ακτινογραφια...Πηρα παρεπεμπτικο απο το Ε.Σ.Υ και με στειλανε στο Ι.Κ.Α λογω ελειψης προσωπικου να την βγαλω... Ολα σχεδον ετοιμα... Και γω ειμαι τις αποψης οτι το υπνοσακο θα το παρω οταν ορκιστω και μετα... Αυριο εχει κουρεματακι... απο τώρα θα κουρευτείς? εγώ προχθές τα έκοψα μοικάνα γιατί αν τα κουρέψω κοντά σε ενα μήνα θέλω κούρεμα (μακραίνουν πολυ γρήγορα) και θα ήθελα πάλι κούρεμα.
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αν παρουσιαστώ με μοικάνα θα μου πουν τίποτα? (εκτός απο το να πάω να κουρευτώ) αν φοράω σκουλαρίκια θα μου πουν τπτ? τι να κάνω να μην κλείσουν οι τρύπες? υπάρχει τίποτα που το βάζεις στην θέση του piercing και δεν φαίνεται για να φοράω σκουλαρίκια στις εξόδους? μου είχαν πει οτι αν έχεις τατουάζ σε παίρνουν με κακό μάτι και δεν έκανα στον λαιμό που είχα προγραμματίσει βέβαια ...μετά το στρατό αυτά. Lay low, dont let them know your first or surname and you will be fine.. Κουρέψου 1-2 πριν μπεις και θα είσαι κυριλέ..όσο για τις τρύπες, άστες να κλείσουν, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι, παίξε το θεατράκι τους και θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις. 2
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αν παρουσιαστώ με μοικάνα θα μου πουν τίποτα? (εκτός απο το να πάω να κουρευτώ) αν φοράω σκουλαρίκια θα μου πουν τπτ? τι να κάνω να μην κλείσουν οι τρύπες? υπάρχει τίποτα που το βάζεις στην θέση του piercing και δεν φαίνεται για να φοράω σκουλαρίκια στις εξόδους? μου είχαν πει οτι αν έχεις τατουάζ σε παίρνουν με κακό μάτι και δεν έκανα στον λαιμό που είχα προγραμματίσει βέβαια ...μετά το στρατό αυτά. απο τώρα θα κουρευτείς? εγώ προχθές τα έκοψα μοικάνα γιατί αν τα κουρέψω κοντά σε ενα μήνα θέλω κούρεμα (μακραίνουν πολυ γρήγορα) και θα ήθελα πάλι κούρεμα. Κ αι γω φοραω και στα 2 αυτια σκουλαρικια ..θα τα βγαζω και οταν βγαινω εξοδο θα τα ξαναβαζω...οι κανονικες τρυπες ξερω οτι δεν κλεινουν... Οσο για το κουρεμα θα τα κανω πολυ κοντα ωστε σε μια εβδομαδα να ειναι οπως πρεπει ..και μενα μεγαλωνουν γρηγορα... Το πολυ πολυ οταν κανω το τραπεζι για το αποχαιρετισμο αφου θα ειναι το φιλαρακι μου που με κουρευει αυτο θα κουρευτω κιολας...
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κ αι γω φοραω και στα 2 αυτια σκουλαρικια ..θα τα βγαζω και οταν βγαινω εξοδο θα τα ξαναβαζω...οι κανονικες τρυπες ξερω οτι δεν κλεινουν... Οσο για το κουρεμα θα τα κανω πολυ κοντα ωστε σε μια εβδομαδα να ειναι οπως πρεπει ..και μενα μεγαλωνουν γρηγορα... Το πολυ πολυ οταν κανω το τραπεζι για το αποχαιρετισμο αφου θα ειναι το φιλαρακι μου που με κουρευει αυτο θα κουρευτω κιολας... Υπάρχει κουρέας (κούρευε τα τραγία στο χωριό του), συνήθως, στο στρατόπεδο, τσάμπα είναι;ρ
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κουρέας (κούρευε τα τραγία στο χωριό του), συνήθως, στο στρατόπεδο, τσάμπα είναι;ρ εμένα εκεί που ήταν ο αδερφός μου στου διαόλου τη μάνα δεν είχαν και κουρευόντουσαν μόνοι τους με μηχανή κουρέματος είχαν φάει και καμπάνες για τα περίεργα κουρέματα που κάνανε
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κουρέας (κούρευε τα τραγία στο χωριό του), συνήθως, στο στρατόπεδο, τσάμπα είναι;ρ Χαχαχα...Με τιποτα.... Καλυτερα να κουρευτω μονος...
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εμένα εκεί που ήταν ο αδερφός μου στου διαόλου τη μάνα δεν είχαν και κουρευόντουσαν μόνοι τους με μηχανή κουρέματος είχαν φάει και καμπάνες για τα περίεργα κουρέματα που κάνανε Ε, καλά, και εμείς είχαμε ένα παλικάρι στην Ψέριμο που ελλείψει κουρέα σπατάλησε 2 πακέτα μπικ κίτρινα και ξύρισε το κεφάλι του...όταν έσκασε ο Ταξίαρχος τον κρύψαμε για να προλάβει να απολυθεί το παλικάρι.;ρ Χαχαχα...Με τιποτα.... Καλυτερα να κουρευτω μονος... Μια μέρα, και τούτη η μέρα δεν θα αργήσει, να ξέρεις ότι και ΕΣΥ θα πέσεις στο ψαλίδι ενός τέτοιου κουρέα.. Πάλι καλά που στην μονάδα μου είχαμε ένα πατρινό κουρέα και γλιτώναμε την ξεφτίλα.;ρ
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θα τους πω οτι ξερω να κουρευω... Ο αδερφος μου μετα το στρατο κουρευεται συνεχεια ετσι και του τα κανω εγω.... Και ο φιλος μου ο κουρεας μου λεει οτι του τα κανω πολυ καλα...ειδικα πισω στο σβερκο και στα αυτια τις γραμμες...
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θα τους πω οτι ξερω να κουρευω... Ο αδερφος μου μετα το στρατο κουρευεται συνεχεια ετσι και του τα κανω εγω.... Και ο φιλος μου ο κουρεας μου λεει οτι του τα κανω πολυ καλα...ειδικα πισω στο σβερκο και στα αυτια τις γραμμες... και γιατί δεν κουρεύεσαι μόνος σου πριν μπεις?
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο αδερφος μου θα με κανει σαν προβατο... Εγω ξερω να κανω τους αλλους και να κοιταω το κεφαλι...απο πισω θα εχω βουνα απο μαλλι που εχω αφησει...
arxaggelos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θα τους πω οτι ξερω να κουρευω... Αυτό ίσως αποδειχτεί τεράστιο λάθος. Ετοιμάσου να κουρέψεις όλο το τάγμα, ό,τι ώρα κ@υλώνει του κάθε καραβανά θα σου στέλνει πελάτες. Είχαμε πολύ κόσμο και ο δίκας ήταν κομπλεξικός και για τον φούτσο, οποιον έβλεπε τον έστελνε για κούρεμα για σπάσιμο. Οπότε, ένα παιδί που είχε πεί ότι ήξερε να κουρεύει είχε φάει εμπλοκή με την κουρευτική μηχανή στο χέρι. Στο τέλος χάλασε μόνος του την μηχανή γιατί δεν την πάλευε άλλο να κουρεύει, δεν προλάβαινε ούτε να κοιμηθεί, και είπε ότι χάλασε μόνη της. Φυσικά ήξερε ότι το τάγμα δεν υπήρχε περίπτωση να στάξει ούτε δεκάρα για καινούρια μηχανή. Και κάπως έτσι, γλυκά, τον πήρε ο ύπνος επιτέλους.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δηλαδη τι πρεπει τελικα να λες τιποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις