Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη τι πρεπει τελικα να λες τιποτα....

Στο κεντρο κανε την παπια, στην μοναδα δες το κλιμα και αμα σε περνει γινε κουρεας. Στην μοναδα μου στην Ξανθη ειχαμε και χωρο για κουρειο, ο φανταρος-κουρεας (ο θεος να τον κανει) αραζε καποια πρωινα εκει και γλυτωνε αγγαριες ενω αποτελουσε και φιδοτρυπα για τους φιλους του. Οποτε πηγαινες εβλεπες παντα τα ιδια ατομα, και καλα πηγαν για κουρεμα.

Δημοσ.

Η ορκωμοσία πότε γίνεται; Άλλους ακούω οτι ορκίστηκαν στο τέλος 3ης βδομάδος (δηλαδή 18-20 μέρες) και άλλους οτι στο 10ήμερο ορκίστηκαν.

Πάει ανάλογα με το σώμα, ανάλογα με τα άτομα, τι γίνεται;

Δημοσ.

Περίπου στο 10ημερο είναι. Αν οι ημέρες κατάταξης είναι Τρίτη-Τετάρτη θα ορκιστείς το επόμενο Σάββατο. Γίνεται νωρίς για να αρχίσουν τις υπηρεσίες και οι νεοσύλλεκτοι

Δημοσ.

Περίπου στο 10ημερο είναι. Αν οι ημέρες κατάταξης είναι Τρίτη-Τετάρτη θα ορκιστείς το επόμενο Σάββατο. Γίνεται νωρίς για να αρχίσουν τις υπηρεσίες και οι Νέοι, τα ποντίκια, οι «όλος ο ΕΣ και μετά αυτοί»

διορθώθηκε.;ρ

Δημοσ.

Με τα λεφτα και το πορτοφολι τι γινεται ...Πρεπει παντα να τα κουβαλαμε μαζι...

Στο υπνο που τα κρυβατε;

Στο κέντρο ναι, πάντα μαζί σου. Δεν διαννοείσαι να αφήσεις λεφτά αφύλακτα. Στον ύπνο εγώ το έβαζα στο σακίδιο με λουκέτο. Αν έχει φοριαμούς, μπορείς επίσης εκεί με λουκέτο και πάλι.

Δημοσ.

Να ρωτησω..;

Με τα λεφτα και το πορτοφολι τι γινεται ...Πρεπει παντα να τα κουβαλαμε μαζι...

Στο υπνο που τα κρυβατε;

Κράτα σχετικά μικρό ποσόν, τα λεφτά στο παντελόνι, στην μέση~ του λουκάνικου..όταν πας μονάδα και δεις τι ακριβώς παίζει βλέποντας και κάνοντας, αλλά συνήθως ο φωριαμός είναι αρκετά ασφαλείς, συν ότι την τρώει ο θαλαμοφύλακας σε περίπτωση κλοπής οπότε είναι λίγο πιο τσίτα.;ρ

Δημοσ.

Εμείς φωριαμό δεν είχαμε. ούτε στο κέντρο, ούτε στη μονάδα που με στείλανε μετά.

Όπως και να'χει, μη πάρετε πολλα πράγματα μαζί σας. Για 10-15 μέρες θα πάτε, ουτε πολλά λεφτά θα σας χρειαστούνε (αφου μέχρι να ορκιστείτε πιθανον να μη σας αφήνουν να βγείτε έξω), και αν ξεχάσετε κάτι... υπάρχει και το ΚΨΜ, αλλιώς λέτε στους δικούς να σας το φέρουν στο πρώτο επισκεπτήριο.(όσοι μπορούν).

Τέλος για τα λεφτά, καλό είναι να βγάλετε καμια κάρτα απο τράπεζα, και κάθε φορά που έχετε έξοδο να τραβάτε 20-40€ (ανάλογα με τις ανάγκες σας), έτσι όωστε αν σας κλέψουνε, τουλάχιστον να μη σας πάρουν ότι είχατε και δεν είχατε.

Δημοσ.

Α, και ψιλά. Πολλά ψιλά. Μην πάτε με κανα 50άρι στην τσέπη, εκτός αν τρώτε χαρτί :P

Το πιθανότερο, αν έχει μηχανήματα με νερό/αναψυκτικό, να χρησιμοποιείτε 9 στις 10 φορές αυτά.

Δημοσ.

αν παρουσιαστώ με μοικάνα θα μου πουν τίποτα? (εκτός απο το να πάω να κουρευτώ)

αν φοράω σκουλαρίκια θα μου πουν τπτ?

τι να κάνω να μην κλείσουν οι τρύπες? υπάρχει τίποτα που το βάζεις στην θέση του piercing και δεν φαίνεται για να φοράω σκουλαρίκια στις εξόδους?

μου είχαν πει οτι αν έχεις τατουάζ σε παίρνουν με κακό μάτι και δεν έκανα στον λαιμό που είχα προγραμματίσει βέβαια ...μετά το στρατό αυτά.

απο τώρα θα κουρευτείς? εγώ προχθές τα έκοψα μοικάνα γιατί αν τα κουρέψω κοντά σε ενα μήνα θέλω κούρεμα (μακραίνουν πολυ γρήγορα) και θα ήθελα πάλι κούρεμα.

Παλικάρι μου μην ακούς βλακείες και τρομαζεις. Δεν σε παίρνει κανείς με στραβό μάτι λόγω τατουάζ.Ετσι και αλλιώς στο στρατο όλους με στραβό μάτι μας παίρνουν οπότε στα φρυδια σου....εδώ ειναι λόχαγοι και λοχιες τιγκα στα τατουάζ και θα σου πούμε εσένα; Πήγαινε με ότι κούρσα θες έτσι και αλλιώς μετα απο 1-2 μέρες θα σε κουρεψουνε. Σε πάρουν δεν σε πάρουν με στραβο μάτι 20 μέρες θα κάτσεις πάνω κάτω οπότε και πάλι στα φρυδια σου. Μην ξεχνάς μέχρι να ορκιστεις θεωρείσαι στρατιώτης και δεν μπορει κανείς να σου κάνει τίποτα ούτε τιμωρίες ούτε τίποτα.Σπασε πλάκα έτσι και αλλιώς το iq εκει μέσα χαμηλό ειναι.

Όσο για την έξοδο οταν θα βγεις αυτές τις 2 με 3 φορές οταν θα είσαι στο λεωφορείο βάλε τα σκουλαρίκια σου,απλα πράγματα

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μην ξεχνάς μέχρι να ορκιστεις θεωρείσαι στρατιώτης και δεν μπορει κανείς να σου κάνει τίποτα ούτε τιμωρίες ούτε τίποτα.

ξέχασες ένα ΔΕΝ πριν το θεωρείσαι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...