Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 σε μας ήταν χαλαρά, ούτε κινητά (smartphones) σου απαγόρευαν αρκεί να ήσουν διακριτικός...
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 σε μας ήταν χαλαρά, ούτε κινητά (smartphones) σου απαγόρευαν αρκεί να ήσουν διακριτικός... - Δε μι λες Thershόπουλε πιδίμ, ζμαρτφόουν ίνι αυτούνο; 4
headbanger Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 - Δε μι λες Thershόπουλε πιδίμ, ζμαρτφόουν ίνι αυτούνο; Παδιμ! και συ εποπ μπηκ'ς 'ρε; μια χαρα τ' κατάφερες. Ζτην πένα.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα το παρω μετα την ορκομοσια... Ακομα ζεστη εχει....
nicoc89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα το παρω μετα την ορκομοσια... Ακομα ζεστη εχει.... και εγώ έτσι λέω να κάνω.
phanispal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 2 σεντόνια πάρτε, ένα για να το απλώνετε κι ένα για να σκεπάζεστε και είστε κομπλέ. Μέχρι να πιάσουν τα κρύα θα είστε στις μονάδες σας.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τα σεντονια τι χρωμα ...γιατι η μανα μου με εχει πρηξει να ειναι χακι και τετοια και γω τις λεω απλα να ειναι σκουρα μην ειναι κανενα ροζ...
phanispal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δύσκολα θα συναντήσεις πρόβλημα αν δεν είναι χακί. Αν πρόκειται να αγοράσεις ούτως ή άλλως, πάρε χακί/λαδί, αλλιώς αν έχεις σκούρα μονόχρωμα πάρε αυτά.
john1987 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες εχω παρει κατι πατους σιλικονης (τζελ) με 15 ευρω αλλα ειδα καποιους στο φαρμακειο πολυ πιο χοντρους στα 45.Ελεγα να μπω και αν δν την παλεψω να πω να μου τους φερουν στο επισκεπτηριο εσεις τι λετε? Επισης να παρω ωτοασπιδες ή οχι?Κυριως για τον υπνο το σκεφτομαι αν και λογικα θα ειμαι κουρασμενος και θα με παιρνει ο υπνος
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες εχω παρει κατι πατους σιλικονης (τζελ) με 15 ευρω αλλα ειδα καποιους στο φαρμακειο πολυ πιο χοντρους στα 45.Ελεγα να μπω και αν δν την παλεψω να πω να μου τους φερουν στο επισκεπτηριο εσεις τι λετε? Επισης να παρω ωτοασπιδες ή οχι?Κυριως για τον υπνο το σκεφτομαι αν και λογικα θα ειμαι κουρασμενος και θα με παιρνει ο υπνος αφου τους έχει αγοράσει πάρτους μαζι , ουτε χώρο πιάνουν, ουτε τους κρατάνε και στην πύλη. εγω θα πάρω ωτοασπίδες πάντως γιατι είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιον θα έχουμε που θα ροχαλίζει ή θα μιλάει στην γκόμενα ολη νύχτα στο κινητο.
efo355 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες εχω παρει κατι πατους σιλικονης (τζελ) με 15 ευρω αλλα ειδα καποιους στο φαρμακειο πολυ πιο χοντρους στα 45.Ελεγα να μπω και αν δν την παλεψω να πω να μου τους φερουν στο επισκεπτηριο εσεις τι λετε? Επισης να παρω ωτοασπιδες ή οχι?Κυριως για τον υπνο το σκεφτομαι αν και λογικα θα ειμαι κουρασμενος και θα με παιρνει ο υπνος Κυκλοφορεί αρβύλα εμπορίου 35 ευρώ από το πρατήριο κάπου στα 50 στα μαγαζιά και μοιάζουν πολύ με του στρατού. Τα φοράω 6 μήνες τώρα και κανείς δεν μου είπε τίποτα. Είναι σαν αθλητικό παπούτσι. Οι πάτοι πεταμένα λεφτά είναι.
phanispal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Οι ωτασπίδες πάντως δεν κάνουν τίποτα, ακουστικά πάρε για ν' ακούς μουσική, απλά έχε τα πάνω σου. Εγώ χωρίς μουσική δεν παίζει να κοιμόμουν ούτε μέρα στο στρατό, όσο κουρασμένος και να 'μουν. Σχετικά με τους πάτους, στο κέντρο θα πονέσεις ό,τι και να κάνεις με τόση ορθοστασία. Απλά φρόντισε να παστώνεις και να τρίβεις καλά το άρβυλο για να μαλακώσει γρήγορα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Σχετικά με τους πάτους, στο κέντρο θα πονέσεις ό,τι και να κάνεις με τόση ορθοστασία. Απλά φρόντισε να παστώνεις και να τρίβεις καλά το άρβυλο για να μαλακώσει γρήγορα. το πιο βασικό είναι η επιλογή σωστού νούμερου, να ταιριάζει άψογα στο πόδι, να μην είναι στενό αλλά και να μην "κολυμπάει" αν και το δεύτερο με 2-3 πάτους διορθώνεται
efo355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Οι ωτασπίδες πάντως δεν κάνουν τίποτα, ακουστικά πάρε για ν' ακούς μουσική, απλά έχε τα πάνω σου. Εγώ χωρίς μουσική δεν παίζει να κοιμόμουν ούτε μέρα στο στρατό, όσο κουρασμένος και να 'μουν. Σχετικά με τους πάτους, στο κέντρο θα πονέσεις ό,τι και να κάνεις με τόση ορθοστασία. Απλά φρόντισε να παστώνεις και να τρίβεις καλά το άρβυλο για να μαλακώσει γρήγορα. Μια χαρα δουλειά κάνουν οι ωτοασπιδες.Ξεγνοιαζεις απο τα ροχαλητα
arxaggelos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρα δουλειά κάνουν οι ωτοασπιδες.Ξεγνοιαζεις απο τα ροχαλητα Συμφωνώ απόλυτα, αν δεν ήταν οι ωτοασπίδες θα είχα τρελαθεί. Απλά υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες, και, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τις βάλεις σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις