Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εποχή σου η εμπλοκή μπορεί να ήταν λιγότερη.

20 μέσα, 1 έξω! Σου αρκεί; Εκεί κολλάει η ψυχολογική άποψη...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είδα μέχρι 18-1, μου ρίχνεις :Ρ

Και στο τέλος που λες ότι παίρνατε αρκετοί άδεια, ποιος έκανε υπηρεσίες; Ή δεν είχε εμπλοκή τότε;

Δημοσ.

Παρουσιάστηκα ένα χρόνο ακριβώς μετά το επεισόδιο στα Ίμια!!! Τότε κοιμόμασταν με τις αρβύλες(που λέει ο λόγος :P)!!!!!!

Μάλιστα, εκείνη τη περίοδο, δημιουργήθηκε και η ΤΑΜΣ Ξιφίας προκειμένου την ενισχυμένη περιπολία γύρω απο τα Ίμια και άλλες βραχονησίδες...

Τις υπηρεσίες, τις αναλάμβαναν οι νεοσύλλεκτοι(τους τελευταίους 6 μήνες, υπηρέτησα σε μονάδα που φιλοξενούταν στον ίδιο χώρο με το κέντρο εκπαίδευσης)! Αυτό έλειπε κιόλας, να φυλάμε σκοπιά οι αρχηκαραπαλαίουρες ( :P :P :P)!!!!

Υ.Γ. Δυο λόχοι μονάδα με δυο υπηρεσίες μόνο(θαλαμοdog :P και αποθήκη οπλισμού)!

Δημοσ.

κι εγώ τόσο πήρα, αλλά όπως είπα υπάρχουν μονάδες που σε αναγκάζουν να ξοδεύεις την κανονική σου.

Κομπλεξάρα Δίκα μας, όπου πατάς να 'χει σκατά.

0 ημέρες τιμητική σε όλους τους φαντάρους (5 Πυροβολαρχίες), και οι κανονικές έπρεπε να φεύγουν στις αρχές του μήνα. Ούτε ένα τριημεράκι δεν μ' άφησε ο μπούρδας για το τέλος, παραμονή απόλυσης μέσα.

Δημοσ.

γιατί είναι προεδρική φρουρά, μόνο και μόνο που θα φοράς τη στολή και θα κουβαλάς Μ1 φτάνει και περισσεύει...

γενικά η εκπαίδευση δεν είναι εύκολη και θα είσαι μόνιμα τέντα, να μην κοιτάς να μην γελάς να μη κλάνεις να μην αναπνέεις, χέσε μας...

και να μην κλεινεις τα βλεφαρα μεχρι να δακρυσουν τα ματια.....ετσι μου ειπε φιλος μου που εκανε στους ευζωνους. εκτος αν αυτο ισχυει για τον αγνωστο στρατιωτη και οχι για την προεδρικη φρουρα

Δημοσ.

Χειμωνιάτικη στολή πότε δίνουν;

Στην καλοκαιρινή απο κάτω τι φανελάκια βάζεις; Εγώ έχω 7 κοντομάνικα παραλλαγής απο φίλο που μου έδωσε, και έχω και μερικά αμάνικα μαύρα. Να πάρω και άλλα;

• Super Moderators
Δημοσ.

χειμωνιάτικη στολή=κατεβασμένα μανίκια :P

κατά τα άλλα, φανέλα, λεπτό και χοντρό μπλουζάκι, πουλόβεράκι, χιτώνιο και jacket είναι η κλασική συνταγή κρεμμύδι :-D

Δημοσ.

χειμωνιάτικη στολή=κατεβασμένα μανίκια :P

κατά τα άλλα, φανέλα, λεπτό και χοντρό μπλουζάκι, πουλόβεράκι, χιτώνιο και jacket είναι η κλασική συνταγή κρεμμύδι :-D

Υπάρχει μια με κοντό μανίκι, πολύ κοντά στην προβλεπόμενη, και με έξτρα ύφασμα στο μανίκι για να "φαίνεται" διπλωμένο..go figure..:P

Δημοσ.

Χειμωνιάτικη στολή πότε δίνουν;

Στην καλοκαιρινή απο κάτω τι φανελάκια βάζεις; Εγώ έχω 7 κοντομάνικα παραλλαγής απο φίλο που μου έδωσε, και έχω και μερικά αμάνικα μαύρα. Να πάρω και άλλα;

Φανελάκι, το πράσινο μπλουζάκι-επένδυση, πουλόβερ, χιτώνιο, jacket. Αν ακόμα περνά το κρύο, τυλίξου και με την πετσέτα του μπάνιου. :-D

Κάτω από το χιτώνιο βέβαια.

Αλλά αυτά για καμμιά σκοπιά που κάθεσε στάσιμος.

Αν είναι για εκπαίδευση, φανελάκι, επένδυση, χιτώνιο και ίσως jacket. Συνήθως με επένδυση & παραλλαγή την έβγαλα δύο χειμώνες. Δεν λέει να είσαι παραφορτωμένος με ρούχα γιατί δεν μπορείς να κινηθείς, και με τα πρώτα χιλιόμετρα ακόμα και σε -10C θα σκάσεις.

Εγώ είχα βγάλει και την επένδυση του jacket, μιας και εν έτη 1995 μπορούσε να αφαιρεθεί. (δεν ξέρω τι σας προμηθεύουν τώρα).

Δημοσ.

Εννοώ τώρα που μπαίνω τι φανελάκια να πάρω για το ΚΕΝ; Κοντομάνικα παραλλαγής; Αμάνισκα δικά μου μαύρα; Και απο τα δύο;

Δημοσ.

Φιλε αν δεν φαινεται και αισθανεσαι λεουρας απο την πρωτη μερα, μπορεις να φορας και ροζ φανελακι με μπλε λουλουδακια :lol: :lol:

Αλλα επειδη θα εισαι νεος και ψαρι...καλυτερα να εισαι προβλεπομενος στην αρχη...για το καλο σου :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...