Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 κι αν δεν πάρει χαμπάρι κάτι λόγω της βαρηκοΐας? ποιους νομίζεις ότι θα τρέξουνε? τους γιατρούς...
lary7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι θελει να παει στρατο; Να καθεται σκοπια 2-4 και να φυλάει τα χόρτα; Αν ηθελε Ι1 για να παει καμια πυροσβεστικη ή κατι τετοιο έχει καλως, αν και πιθανοτατα λογω του προβλήματος του θα κοβόταν και απο εκει, διαφορετικά γιατι να παει; Ετσι κι αλλιως δεν θα σταθει εμπόδιο στο να βρει δουλεια ή οτιδηποτε αλλο το αν εχει παει στρατό ή εχει παρει απαλλαγη. Ο στρατός του εδωσε την ευκαιρία να μην χασει 9 μηνες από τη ζωη του, ας κοιταξει να το εκμεταλλευτεί. Συναντησα και εγω παντως στο στρατω που ηταν για Ι5 PLUS αλλα υπηρετουσαν για ιδιοτελη σκοπους. Στο κεντρο ατομο με σοβαρα ψυχολογικα (για δεσιμο και ψιλοεπικυνδυνος) εβαλε θεους και δαιμονες για να υπηρετησει και να ειναι και Ι1 , μαλλον ο πατερας του σαν αστυνομος ηθελε να τον χωσει σαν ειδικο φρουρο. Μαλιστα πηρε και οπλο μεχρι που του ειπε ο λοχαγος " αυτο που σου εδωσαν δεν ειναι καλο, δωστο πισω και θα σου δωσω ενα πολυ καλυτερο..." και του το πηρε. Στα υεα ατομο κουτσο κυριολεκτικα, προβλημα στο ποδι μονιμο, βυσμα ο πατερας τον εστειλε να παρει μορια για να τον βαλει στην πυροσβεστικη. 4 μηνες στην σχολη, μαυρο υποδημα φορεσε μονο στην ορκωμοσια. Πομακος στην ξανθη με πολυ χαμηλο IQ, σχεδον με διανοητικη καθυστερηση. υπηρετουσε γιατι εκει θεωρουν ντροπη να μην υπηρετησουν τα αγορια...
Str Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 τι είναι ο στρατός? Εμπειρία αναψυχής? πρέπει να πάμε στρατό που λέμε για την εμπειρία? ο στρατός έχει σκοπό την διαφύλαξη του έθνους που σημαίνει ότι στην δύσκολη στιγμή θα πρέπει να ρισκάρει μεταξύ ζωής και θανάτου για να εκτελέσει την αποστολή του... που για να την εκτέλεση θα πρέπει να καταλαβαίνει τις διαταγές... 1 δευτερόλεπτο να αργήσει ένας οπλίτης να καταλάβει τι πρέπει να κάνει μπορεί να κρίνει την ζωή του και τον θάνατο του... την επιτυχία η την αποτυχία μιας αποστολής. το να τον βάλουμε τον συγγενή σου στο στρατό απλά για να μην στεναχωριέται μου ακούγεται άστοχο και προσβλητικό για τον στρατό. μόλις πέρασε ο τζον ράμπο και σε ζητούσε... ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για τον ΕΣ, παρουσιάζεται Νοέμβριο και έχει ψαρώσει... και για να μην παρεξηγούμαστε, σε περίπτωση πολέμου μόνο το έθνος δε διαφυλάττουμε... ίσως την εφημερίδα έθνος και τους ιδιοκτήτες της αλλά και πάλι δεν ξέρω... μιλάς λες και δεν έχεις πάει στρατό... 2
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Βαρήκοος είναι, όχι ανάπηρος Τελικά κανόνισα να πάρω ρεπό αύριο και έτσι θα πάω το πρωί απο το 401 να ψάξω απο κοντά αν μπορεί να αλλάξει η απόφαση αυτή. Για μένα καλύτερα να μην πάει είναι πολύ πιθανόν εκεί να βρεθεί κάποιος μλκς και να κοροϊδεύει το πρόβλημα του με αποτέλεσμα να του "μαμησει" εντελώς τη ψυχολογία. 1
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για μένα καλύτερα να μην πάει είναι πολύ πιθανόν εκεί να βρεθεί κάποιος μλκς και να κοροϊδεύει το πρόβλημα του με αποτέλεσμα να του "μαμησει" εντελώς τη ψυχολογία. Δεν νομίζω να ακούσει και πολλά...;ρ Ότι κακεντρεχές σχόλιο μπορείς να ακούσεις μέσα, έξω παίζει να το ακούσεις και έξω.. (και μιλάμε για βαρήκοο έτσι..xD)
headbanger Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 μόλις πέρασε ο τζον ράμπο και σε ζητούσε... ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για τον ΕΣ, παρουσιάζεται Νοέμβριο και έχει ψαρώσει... και για να μην παρεξηγούμαστε, σε περίπτωση πολέμου μόνο το έθνος δε διαφυλάττουμε... ίσως την εφημερίδα έθνος και τους ιδιοκτήτες της αλλά και πάλι δεν ξέρω... μιλάς λες και δεν έχεις πάει στρατό... Αδελφός, ανάλογα που υπηρέτησες.... υπάρχουν μονάδες και μονάδες. Δεν είναι όλα ένα τσουβάλι... Πες το και στα παιδιά που πήγαν στην 35ΜΚ , Κύπρο αυτά. Στου καταδρομείς της Δράμας. Στις ΜΑΚ - λίγο παλαιότερα που πέρνανε πιο πολλούς στρατεύσιμους - κτλπ. τα 2/3 συμφωνώ, είναι αίσχος. Υπάρχουν και λαμπρά παραδείγματα θέλω να πιστεύω.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να ακούσει και πολλά...;ρ Ότι κακεντρεχές σχόλιο μπορείς να ακούσεις μέσα, έξω παίζει να το ακούσεις και έξω.. (και μιλάμε για βαρήκοο έτσι..xD) Ναι αλλα εκει ειναι κλειστη κοινωνια εξω εχεις τους δικους σου.
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλα εκει ειναι κλειστη κοινωνια εξω εχεις τους δικους σου. Man up.
sargio01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @ ts Πες του φίλου σου ότι είναι ιδανικός για το πυροβολικό (εκεί δεν είναι που φοράνε ωτασπίδες στις βολές; ), μπορεί να τους πείσει Σοβαρά τώρα, αν επιθυμεί διακαώς να υπηρετήσει μπορεί να το κάνει. Η γνώμες περί καταδρομών κλπ περιττεύουν. Μια καθ' όλα μάχιμη ειδικότητα, είναι φεριπίν αυτή του γραφέα, του σιτιστή, του αποθηκάριου και λοιπές ειδικότητες διοικητικής μέριμνας που συμβάλλουν στην άψογη λειτουργία μιας μονάδας, ακόμα και σε καιρό πολέμου... (προκειμένου να μη μου τη πέσουν οι καταδρομείς, αρκεί να πω πως άνετα θα αντικαθιστούσε τον κομμανταρά που εγκλωβίστηκε σε αποθήκη, προκειμένου να παρακολουθεί εξ ολοκλήρου την εκάστοτε εκπαίδευση) Επιφυλλάσομαι μόνο για το κομμάτι που αφορά την υγεία (όπως στην περίπτωση της μυωπίας), αν ας πούμε υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη ζημιά στα τύμπανα... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2012 από sargio01 1
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 @ ts Πες του φίλου σου ότι είναι ιδανικός για το πυροβολικό (εκεί δεν είναι που φοράνε ωτασπίδες στις βολές; ), μπορεί να τους πείσει Σοβαρά τώρα, αν επιθυμεί διακαώς να υπηρετήσει μπορεί να το κάνει. Η γνώμες περί καταδρομών κλπ περιττεύουν. Μια καθ' όλα μάχιμη ειδικότητα, είναι φεριπίν αυτή του γραφέα, του συτιστή, του αποθηκάριου και λοιπές ειδικότητες διοικητικής μέριμνας που συμβάλουν στην άψογη λειτουργία μιας μονάδας, ακόμα και σε καιρό πολέμου... (προκειμένου να μη μου τη πέσουν οι καταδρομείς, αρκεί να πω πως άνετα θα αντικαθιστούσε τον κομμανταρά που εγκλωβίστηκε σε αποθήκη, προκειμένου να παρακολουθεί εξ ολοκλήρου την εκάστοτε εκπαίδευση) Επιφυλλάσομαι μόνο για το κομμάτι που αφορά την υγεία (όπως στην περίπτωση της μυωπίας), αν ας πούμε υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη ζημιά στα τύμπανα... Γιατι στη μειωπια τη προβλημα υπαρχει ?
sargio01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι στη μειωπια τη προβλημα υπαρχει ? Μπορεί να αποκολληθεί ο αμφιβληστροειδής αν πιεστεί ο μύωπας με βάρη...
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να αποκολληθεί ο αμφιβληστροειδής αν πιεστεί ο μύωπας με βάρη... Καλα εγω οτα πηρα το προσορινο ι5 το 2011 το πηρα για βαρος και για τα ματια ι4 αν και ειχα 16 στο ενα 17 στο αλλο. Τοσο παπαρες ?
arxaggelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να γλιτώσεις την μεγαλύτερη καφρίλα και χάσιμο χρόνου της ζωής σου εντελώς νόμιμα και παρόλα αυτά φαγώνεσαι να πας. I rest my case. 3
Str Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αδελφός, ανάλογα που υπηρέτησες.... υπάρχουν μονάδες και μονάδες. Δεν είναι όλα ένα τσουβάλι... Πες το και στα παιδιά που πήγαν στην 35ΜΚ , Κύπρο αυτά. Στου καταδρομείς της Δράμας. Στις ΜΑΚ - λίγο παλαιότερα που πέρνανε πιο πολλούς στρατεύσιμους - κτλπ. τα 2/3 συμφωνώ, είναι αίσχος. Υπάρχουν και λαμπρά παραδείγματα θέλω να πιστεύω. μόνο για την Κύπρο έχω να πω, που το μόνο που έκανε διαφορά από εμάς εδώ είναι ότι οι εγκαταστάσεις τους δεν ήταν μπουρδέλο όπως εδώ... και πήγαν αρκετοί φίλοι από τη σειρά μου, και σε διαφορετικά στρατόπεδα. Κατά τα άλλα και εγώ και αυτοί έξοδο 1 το μήνα, και εγώ και αυτοί μόνο τις προβλεπόμενες άδειες, και εγώ και αυτοί δωρεάν αεροπορικό για το σπίτι μας... Η πραγματική διαφορά ήταν ότι εδώ μέναμε σε κοτέτσια, εκεί σε στρατόπεδα. Ούτε ηθικό, ούτε φρόνημα, ούτε τίποτα... αγγαρειομάχοι και εκείνοι, κενοί μήνες από τη ζωή τους και εκείνοι, χωρίς νόημα τα πάντα... θες να έχεις στρατό για να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο? 1 μήνα εντατική εκπαίδευση ανά 5 χρόνια. Και δεν μιλάμε για γυμναστική εκπαίδευση, αλλά βολές, τακτικές και τα συναφή. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε... Ο άπειροι αξιωματικοί-υπαξιωματικοί να έχουν οδηγούς/καθαριστές/λαντζέρηδες/γραφιάδες, οι παραμεθόριες περιοχές να παίρνουν κανα φράγκο από τα φαντάρια για να μη μαραζώσουν, ψηφουλάκια να μπαίνουν με αφορμή κάθε μετάθεση που κανονίζεται... τσουλάει το σύστημα... Α! και όσοι το κάνουν επάγγελμα, προσπαθούν να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους... μάταια... τη διαφορά στις "ειδικές μονάδες" την κάνουν οι άνθρωποι - οι φαντάροι- που τις επανδρώνουν. Επειδή πάνε οι φανατικοί (αφού το επιλέγουν) θα είναι πιο hard-core εθνικά στημένες και οι μονάδες... Βάλε μου εσύ τον πιο γκαβλωμένο στρατόγκαβλο εθνικιστή δεξιο λοχία σε λόχο υλικού πολέμου/υγειονομικού/τεχνικό/κλπ (ας πούμε) και περίμενε να δεις αποτέλεσμα. 2 τηλεφωνάκια θα τον κάνουν... για αυτό λέω Στρατός=επιχείρηση... χασίματος χρόνου
headbanger Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 δεν αντιλέω, το θέμα είναι και η δικιά μας νοοτροπία.. να βολευόμαστε να μην μαραζώσει η μαμά... όπως είπες... 2 τηλεφωνάκια.. τραγικά πράγματα. Δυστυχώς σαν νεοέλληνες τουρκομπαρόκ, λειτουργούμε έτσι σε πολλές - αν όχι όλες- πτυχές της ζωής μας. Δεν κερδίζεις κάτι σκεφτόμενος μόνο τον εαυτό σου όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις