Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπηρέτησα στο 521 τάγμα πεζοναυτών στο Βόλο και δεν συμφωνώ με κανέναν που μιλάει περί "υψηλού φρονήματος" και τρίχες κατσαρές. Οι μισοί είχαν πολύμπριζο και ξυνόντουσαν όλη μέρα στα γραφεία, και οι άλλοι μισοί κάναμε από καθάρισμα στους αρμούς ανάμεσα στα πλακάκια έως γυάλισμα στα πόμολα όλο το 24ωρο. Όταν βγαίναμε όμως έξοδο για καφέ περπατούσαν όλοι λες και είχαν φτερά πουλιών και το παίζαν φουλ ετοιμοπόλεμοι και άριστα εκπαιδευμένοι σαν γνήσιοι πεζοναύτες. Για πιο λόγο λοιπόν να μην ασχολούνται στα γραφεία άτομα με μικρά προβλήματα και οι "ετοιμοπόλεμοι" να κάνουν κανονική εκπαίδευση ώστε να δικαιολογούν και τις φαντασμαγορικές ιστορίες πολέμου που διηγούνται για χρόνια μετά στις καφετέριες στα φιλαράκια τους?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου το χαν πει και εμενα , και μαλιστα φιλος μου που ηταν Πευκο , γουσταρε βεβαια και δε τον χαλασε που πηγε αλλα οταν τον ρωτησα : Πω ρε την παλευεις με τις ασκησεις κ αυτα? Μου λεει μερικους μας «τρεχουν» αλλοι ειναι αγγαρειομαχοι κ αλλοι βυσματα που καθονται σε γραφεια και λενε ωωω ειμαι πρασινοσκουφης. Εν τω μεταξυ τοτε ειχαν ερθει στο ΚΕΕΜ στο δευτερο μηνα και λενε πωωω ρε τι φαγητο ειναι αυτοοοο οποτε μαλλον δε τρωγανε και τοσο καλα στο κεντρο τους :P

Δημοσ.

Μπορείς να γλιτώσεις την μεγαλύτερη καφρίλα και χάσιμο χρόνου της ζωής σου εντελώς νόμιμα και παρόλα αυτά φαγώνεσαι να πας. I rest my case.

Να σου πω και εγω τωρα με τη κριση το ξανασκεφτομαι :P
Δημοσ.

Τα περισσότερα πιτσιρίκια στις Ειδικές Δυνάμεις (η πλειοψηφία δηλαδή) έτσι σκέφτονται, βόλτες στις καφετέριες στις εξόδους με το μπερέ και τα τολμωνίκια να γουστάρουν οι γκόμενες, λες και οι περισσότερες από αυτές ξέρουν να ξεχωρίζουν τις διαφορές :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

την Παρασκευή η ορκομοσία και μετά άδεια ! μουαχαχαχαχα! θα χέσω σε χέστρα !!!

• Like 2
Δημοσ.
Για μένα καλύτερα να μην πάει είναι πολύ πιθανόν εκεί να βρεθεί κάποιος μλκς και να κοροϊδεύει το πρόβλημα του με αποτέλεσμα να του "μαμησει" εντελώς τη ψυχολογία.

Εμείς είχαμε κουφαλογο γαμώ τα παιδιά , λίγο τεμπελόσκυλο βέβαια

Κάναμε το χαβαλέ μας και τον δουλεύαμε , μας δούλευε κι αυτός που τρέχαμε στα σκοπετα και αυτός αραζε θάλαμο με το λάπτοπ και περνούσαμε μια χαρά

Εκεί μέσα παίζει πολύ και η καφριλα , αλλιώς δε περναει η ώρα

Αν δε τη παλεύεις μπορείς να βάλεις τα όρια σου , αλλά αν δε τη παλεύεις με τέτοια μάλλον έχεις γενικά θέμα ..

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.
πόσες μέρες μαζί με τις άγραφες?
4 μέρες μας έδωσαν και λέει τιμιτική το χαρτί. αυριο ειναι η ορκομοσία και την Τεταρτη στις 7:30 το πρωί μπαίνουμε και απότι μας είπαν θα φύγουμε και την ίδια μέρα για τις μονάδες.----------------------------------------------------------------------------------

χθές μας έκαναν πάλι εμβόλιο και με έπιασε συνάχι (έτρεχε η μύτη μου ασταμάτητα) και το βράδυ άρχισα να βήχω. ξυπνάω μέσα στη νύχτα και έβηχα χωρίς να μπορώ να σταματήσω και αν δεν έπινα νερό δεν σταμάταγε ο βήχας. Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω απο τον βήχα.ξυπνάω το πρωί και δεν μπορούσα να επικεντρόσω το βλέμα μου , λες και είχα πιεί ήμουν :ph34r:

------------------------------------------------------------------------------------------εντομεταξύ είχε αιμοδοσία και απο τους 600 οι 150 θέλαμε να δώσουμε αίμα. τελικά πήραν τους 20-25 για να δώσουν και ένας λοχίας πέταξε την ατάκα "καλά ρε , είναι σημαντικότερη η αιμοδοσία απο το βήμα????!!!!!" :mad: :mad:

ήθελα να ήξερα αν είχε συγγενή/φίλο που πέθανε στο νοσοκομειο επειδή υπήρχε έλυψη αίματος θα το έλεγε αυτό ?..

anyway , κέντρο-ΤΕΛΟΣ

next , μονάδα

για να δούμε πως θα είναι εκεί (με βλέπω σε κανα εβρο :-) )

Δημοσ.

καλησπέρα, ήταν να μπω τον ιουλιο και τελικά δεν μπήκα γιατί είπαν ότι δεν με έβρισκαν απτο αστυνομικο τμημα (παπαριες), είχα πάρει υποτιθεμένη αναβολή, και την έκοψα την ιδία μέρα, με είπαν ότι μπαίνω τον νοεμβριο, στο site stratologia.gr μου γραφεί αυτό εδώ <<Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.>> και στο KΕΠ μου είπαν ότι έχω ακόμα αναβολή, δηλαδή ότι δεν την έχω κόψει ακόμα, πήγα στα γραφεία του στραττου και μου λένε κανονικά θα μπεις νοεμβριο... να τους εχω εμπιστοσυνη?

Δημοσ.

Έπρεπε να πει: Καλά ρε, είναι σημαντικότερη η τιμητική άδεια αιμοδοσίας, από το βήμα;

καλά ναι δεν λέω , απλά το αποτέλεσμα έχει σημασία και όχι η πρόθεση. γιατι να μην χαθεί 1 ώρα βήμα αν είναι να μαζέψουν τόσο αίμα? απλα αυτό που είπε μας ακούστηκε ηλίθιο.

τέσπα , επιτέλους σπίτι μετά απο 25 μέρες (μια έξοδο είχε και ήμουν άρρωστος εκείνη την μέρα χΔ)

πάντως αυτό που κατάλαβα είναι πως χέζονται το internet. σε ότι έκαναν που ήξεραν πως θα έτρωγαν κράξιμο έλεγαν στο τέλος "και ας μας γράψετε στο internet" και δεν το είπαν 1-2 φορές αλλα συνεχώς , λες και είχαν εμμονή με αυτό .

• Like 1
Δημοσ.

Ορκίστηκα κι εγώ στη Θήβα εχθές. Το σπίτι μου το νιώθω ξενοδοχείο περίπου 1000 αστέρων. Και ήμουν και 3η μοίρα. Πάρα πολλά άτομα. Οι λοχίες μερικοί ήταν καλοί, άλλοι τελείως βλάχοι. Ο θάλαμος μου είχε εντάξει άτομα, συνολικά ήμασταν 20-22. Φαγητό για τόσα άτομα όχι κακό. Το μεσημεριανό πολλές φορές ήταν αρκετά νόστιμο, μόνο κάτι βραδινά δεν έτρωγα, κονσέρβες zwan, ομελέτες κτλ. Αλλά γενικά έτρωγα άνετα.

Στην 28η Οκτωβρίου παίρνουμε άδεια; Γενικά στη μονάδα τώρα, στον μήνα εκπαίδευσης μένουμε μέσα όπως στο κέντρο;

πάντως αυτό που κατάλαβα είναι πως χέζονται το internet. σε ότι έκαναν που ήξεραν πως θα έτρωγαν κράξιμο έλεγαν στο τέλος "και ας μας γράψετε στο internet" και δεν το είπαν 1-2 φορές αλλα συνεχώς , λες και είχαν εμμονή με αυτό .

Αυτό ακριβώς. Φοβούνται όλα τα ανώτερα στελέχη τι θα γραφτεί. Το είπε καθαρά λοχίας όταν ήταν υπηρεσία στα μαγειρία οτι όλοι φοβούνται αυτό.

Νίκο σε ποια πυρ/χία είσαι; 3Α εγώ.

Δημοσ.
μόνο κάτι βραδινά δεν έτρωγα' date=' κονσέρβες zwan, ομελέτες κτλ.[/quote']

Ζβαν; Μήπως εννοείς γκοτζίλα; Τι ζβαν μπροστά του είναι φιλέ μινιόν με σος κάστανο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...