phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ναι μονο που εγω εχω κι αλλα πτυχια. Επισης δεν φταιω εγω που ημουν (λογικα) καλυτερος απο τον αλλον ή που με προσελαβαν. Για να ειχε και ο αλλος διδακτορικα κτλ και θα σου ελεγα εαν επαιρναν εμενα. Ναι, ακριβώς αυτό γίνεται στην Ελλάδα που προσλαμβάνεται πάντα ο καλύτερος και όχι αυτός που έχει μέσο. Εγώ αν πάω καλά ή εσύ με αυτά που λες;
tehAllantin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Σου τη λέει ότι σε μία συρρικνωμένη οικονομία με θέσεις εργασίας με το σταγονόμετρο εσύ είσαι άπληστος που θες και δύο (για τους λόγους σου.) Κάποτε μιλούσα με τη γιαγιά μου και της είχα πει ότι είχα την ευκαιρία νακάνω δεύτερη δουλεια τα Σ/Κ για αρκετά καλά λεφτά αλλά δεν το έκανα γιατί δεν θα ήθελα εγώ με τη δεύτερη δουλειά μου να εμποδίσω κάποιον άνεργο να βρει έστω και εκείνη. Για εμένα θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, για τον άλλο ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Φυσικά η γιαγιά "πας καλα; Τι σε νοιάζει για τον άλλον; Εσύ τον εαυτό σου κοίτα". Ξενέρωσα με τη γιαγιά μου εδιτ Συγγνωμη αλλα αυτη την στιγμη με κατηγορεις αδικα για κατι που δεν αληθεύει. Εαν οντως ειχα μεσο δεν θα καθομουν με τα 600€ σε καθε κουτσοχωρι. Θα τα παραταγα ολα και θα πηγαινα στην αλλη "βολεμενη" δουλεια που θα ειχα και μεσο...... ΚΑΙ καραβανάς ΚΑΙ α-μεσος; DUDE THATS HARSH!
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν κατηγόρησα εσένα προσωπικά, ανέφερα κάτι που ισχύει σε τεράστιο βαθμό σε αυτή τη χώρα. Μπορεί εσύ να είσαι ένας απ' τους λίγους που βρήκαν δουλειά με τα προσόντα τους και όχι με μέσο. Τώρα αν θες να μου πεις ότι δεν υπάρχει μέσο και όλοι αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, πες το μου να σταματήσει εδώ η συζήτηση.
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αναρωτιόμουν σήμερα με αφορμή το ντου στο πεντάγωνο, από πότε άρχισε αυτή η ελληνική πατέντα να μην έχουν σφαίρες οι σκοποί στα όπλα τους αλλά στις θήκες και ραμμένες ? Δεν λέω φυσικά για το περιστατικό αλλά γενικά για τα στρατόπεδα στα σύνορα κτλ. αυτο που λες δεν ισχυει στις πυλες (και οχι μονο) εχεις παντα κουμπωμενη γεμιστηρα με 3 αβολιδωτα και 15 κανονικες και μια ή 2 γεμιστηρες (ραμμενες ή σφραγισμενες με μολυβοσφραγιδα) διαφορετικα παντα εχεις τη γεμιστηρα με τα 3 αβολιδωτα στην εξαρτυση , ετοιμη για κουμπωμα στις πυλες γενικα κουμπωνεις , στις απλες σκοπιες αναλογα τη περιπτωση.. εχω πεσει σε περιπτωση οπου κουμπωνες στη πυλη μονο και σε αλλο στρατοπεδο οπου κουμπωναμε παντου (εκτος απο τα εποχουμενα περιπολα με οχημα) ειτε αυτο ηταν σκοπιες ειτε πεζοπορα περιπολα. εξαρταται απο το σχεδιο ασφαλειας του καθε στρατοπεδου. μου χει τυχει βεβαια να κανω και σε πυλη νοσοκομειου χωρις σφαιρες (γιατι δε μετρουσαν και σε καποια φαση ειχαν κλεψει σφαιρες, οποτε τις ειχαν με ταινια, ουσιαστικα δε μπορουσες να τις χρησιμοποιησεις) , αλλα αυτο ηταν μολις μια περιπτωση οι σκοποι δεν ειναι σε θεση να πυροβολουν εισβολεις απο μονοι τους, ουτε ο στρατος ειναι εκπαιδευμενος (γενικα) για την αντιμετωπιση πληθους και δεν εχει αλλωστε και τα μεσα ηταν δουλεια της αστυνομιας να μην μπουν μεσα οι διαδηλωτες και οχι των στρατιωτων οι οποιοι ειναι οι τελευταιοι τροχοι της αμαξης 2
bingo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Σε σκοπιά στο πεντάγωνο που έκανα για ένα τρίμηνο φέτος την άνοιξη, δεν είχαμε κουμπωμένη γεμιστήρα πάντως. (Οχι στην κεντρική πύλη, σε πλαϊνή)
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 συνηθως περα απο τη πυλη δε κουμπωνεις.. εκει που ημουν εγω και ο thresh ομως (παροτι ημασταν μεσα στην αττικη) ειχαν τη ψυχωση να κουμπωνεις παντου σε ενα κατσικοβουνι που ημουν πριν οχι επισης στη πυλη πρεπει κανονικα να φορας αλεξισφαιρο με πλακες και να σου φευγει η μεση.. αλλου το φορουσα κανονικα, αλλου χωρις πλακες μονο για τη μοστρα επισης μου χει τυχει σε πυλη να απαιτουν να χρησιμοποιουμε αορτηρα 3 σημειων που μας εδιναν εκει παντα ισχυε το πρωι μπερε και απο καποια ωρα και μετα κρανος στις πυλες ισχυουν αλλα πραγματα απο τις υπολοιπες υπηρεσιες γιατι εισαι η "μοστρα" του στρατοπεδου (και ο πρωτος που θα πεσει σε εξωτερικη) και το πιο πιθανο μερος να γινεις στοχος απο κανα ψυχακι
bingo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Και εμείς το ίδιο, αλεξίσφαιρο (οι πιο πολλοί βγάζαμε τις πλάκες), κράνος αλλά όχι γεμιστήρα. Σε άλλο στρατόπεδο στην αττική που είναι ο αδερφός γεμιστήρα παντού. Σε λίγα μέρη δεν κουμπώνεις γεμιστήρα, πάντως συμβαίνει, και στο ΓΕΣ. Στον εβρο όλοι είχαν κανονικά. Τώρα και να έχεις άμα πυροβολείς διαδηλωτή είναι άλλο θέμα. Θεωρητικά ίσως ναι, στην πράξη...
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 και παλι για να πυροβολησεις (εστω και προειδοποιητικα) πρεπει να παρεις αδεια αδεια σε μια τετοια περιπτωση δε θα σου εδινε κανεις στις πυλες ειδικα που υπαρχει παντα ο αρχιφυλακας, εσυ δεν παιρνεις καμια πρωτοβουλια εμεις ουτε σε στρατηγο δεν ανοιγαμε , αν δεν ερχοταν να του ανοιξει ο αρχιφυλακας, οσο και αν μας τα επρηζε 1
panosno1com Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ε ναι ο εφοδευων εχει ξεχωριστο αναγνωριστικο για τον αρχιφυλακα ,αφου οταν του κανεις αναγνωριση μετα του λες ανεμενε αναγνωριση απο τον αρχιφυλακα ! (και δεν ηξερα οτι αφου το πεις αυτο και ερθει ο αρχιφυλακας εσυ πας πισω στο κιοσκι σου :Ρ και καθομουν και σημαδευα την εξωτερικη εφοδευων και μου λεει: καλα καλα δε χρειαζεται να με σημαδευεις !!!! )
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ε μα κι εσυ τον σημαδευες ? δε μπορουσες να το εχεις προς τον ουρανο το ρημαδι? 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 πάντως μας κόψανε το μειωμένο εισιτήριο .. άντε τώρα να σκάσω καμια 70ριά euro να πάω απο Πάτρα -> Θήβα ... ελεος. εμας μας κοψανε εισητηριο πανε ελα οσο εκανε μονο το πανε αλλα επρεπε να τα αγορασεις και τα δυο... 64,5 ειχανε ειτε επαιρνες μονο το παανε ειτε επαιρνες και τα δυο...
nicoc89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 εμας μας κοψανε εισητηριο πανε ελα οσο εκανε μονο το πανε αλλα επρεπε να τα αγορασεις και τα δυο... 64,5 ειχανε ειτε επαιρνες μονο το παανε ειτε επαιρνες και τα δυο... πάντως δεν καταλαβαίνω γιατι να πληρώνω εισιτήρια .. λες και θα πάω να φυλάξω τα χωράφια του πατέρα μου... είπαμε άμισθη θητεία αλλα όχι και να ξεφραγκιαστούμε , ιδικά στην εποχή μας που δεν υπάρχουν.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Οταν παρεις την μεταθεση θα φυγεις με φυλλο πορειας και δεν θα πληρωσεις τιποτα... αλλα σε αυτην την εξοδο τα εξοδα ειναι δικα σου...
panosno1com Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ε μα κι εσυ τον σημαδευες ? δε μπορουσες να το εχεις προς τον ουρανο το ρημαδι? Την αλλη μερα την ακουσε ο "κρυφος" σκοπος επειδη δεν εκανε αναγνωριση στον Αρχιφυλακα που ειχε παει να φερει τον ΑΥΔΜ για να ανοιξει την πορτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις