ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε, η Αλβανία έχει υποχρεωτική θητεία, αλλά είναι εξαγοράσιμη. Έτσι, τουλάχιστον, μου έχει πει γνωστός μου Αλβανός. O Αλβανός ο γνωστός σου δεν ξέρει τι του γίνεται http://en.wikipedia.org/wiki/Mandatory_conscription
slygeo87 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό με άρεσε πολύ. Τόσα χρόνια είχαν μάθει να αρμέγουν τα φαντάρια,τώρα σε λέει από που θα κρατηθεί η τοπική κοινωνία; Για κάθε στρατόπεδο που κλείνει ή αλλάζει θέση τα ίδια(όπως άλλωστε και για τα άπειρα και άσχετα ΤΕΙ). Για γέλια και για κλάματα είμαστε.
johnbond Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ έχει κόψει τους πολέμους η Αμερική που έκανε κάθε 3-4 χρόνια και απο έναν. Δε συμφέρουν πλέον οι πόλεμοι. Οι στρατοί πάνε προς κατάργηση.
Federer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Έρχεται η λύτρωση; Κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας προτείνει η Τρόικα http://www.tovima.gr...cle/?aid=486506 Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική" Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!!
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Κλασική αντιμετώπιση παλιού προς νεότερους, απλά επειδή έτσι του έλεγαν κι εκείνου. 3
traganeus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αμέ Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική" Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!! Αυτός το είπε? http://www.youtube.com/watch?v=yfcaRbVw-dI Σοβαρότατος πολιτικός. Άμα ψάξω και βάλω δηλώσεις πολιτικών που λένε οτι Δεν θα γίνει εκείνο που είπε η τρόικα, ΔΕΝ θα γίνει το άλλο και τελικά έγιναν θέλω 2-3 μέρες να βάζω. Οπότε μην χαίρεσαι εσύ, ξεκίνα να αμπαρώνεσαι γιατί θα μπούν οι Τούρκοι και μαζί με τον Τσίπρα θα μας πάρουν τα σπίτιααααααααααααααααααααααααααααααααααα 4
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική" Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!! Ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε πεί ότι το 2012 θα βγούμε στις αγορές; Ο Μπένυ δεν είχε πεί ότι το μνημόνιο 1 + μεσοπρόθεσμο είναι τα τελευταία μέτρα. Ο ίδιος δεν είπε ότι δεν πρόκειται να μπει χαράτσι; Ευτυχώς θα έλεγα που η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι πραγματικά αυτή που κυβερνά τη χώρα. 2
Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το είπε για να μην αρχίζουν όλοι να παίρνουν αναβολές μαζικά...
tritonas00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ψυχολογικά τραύματα 1
aris1986 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική" Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!! Οταν ερθουν τα χριστούγεννα γραψτους εδω: Καλη σκοπιάααα, καλη σκοπιαααά σε πύλη, ορχους, πυρομαχικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις