Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό με άρεσε πολύ.

Τόσα χρόνια είχαν μάθει να αρμέγουν τα φαντάρια,τώρα σε λέει από που θα κρατηθεί η τοπική κοινωνία;

Για κάθε στρατόπεδο που κλείνει ή αλλάζει θέση τα ίδια(όπως άλλωστε και για τα άπειρα και άσχετα ΤΕΙ).

Για γέλια και για κλάματα είμαστε.

Δημοσ.

Εδώ έχει κόψει τους πολέμους η Αμερική που έκανε κάθε 3-4 χρόνια και απο έναν.

Δε συμφέρουν πλέον οι πόλεμοι.

Οι στρατοί πάνε προς κατάργηση.

Δημοσ.

Έρχεται η λύτρωση;

Κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας προτείνει η Τρόικα

http://www.tovima.gr...cle/?aid=486506

Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική"

Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!!

Δημοσ.

Ναι αμέ

Καλο πηξιμο νεα...καλα σκοπετα,μαγειρια και επιθεωρησεις...μου θελατε και καταργηση θητειας ψαρουκλες ποντικαραδες :lol: :lol: Σας παιρνει για πολλαααααα ακομααααα!!

Αυτός το είπε?

http://www.youtube.com/watch?v=yfcaRbVw-dI

Σοβαρότατος πολιτικός.

Άμα ψάξω και βάλω δηλώσεις πολιτικών που λένε οτι Δεν θα γίνει εκείνο που είπε η τρόικα, ΔΕΝ θα γίνει το άλλο και τελικά έγιναν θέλω 2-3 μέρες να βάζω. Οπότε μην χαίρεσαι εσύ, ξεκίνα να αμπαρώνεσαι γιατί θα μπούν οι Τούρκοι και μαζί με τον Τσίπρα θα μας πάρουν τα σπίτιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

• Like 4
Δημοσ.

Ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε πεί ότι το 2012 θα βγούμε στις αγορές; Ο Μπένυ δεν είχε πεί ότι το μνημόνιο 1 + μεσοπρόθεσμο είναι τα τελευταία μέτρα. Ο ίδιος δεν είπε ότι δεν πρόκειται να μπει χαράτσι; Ευτυχώς θα έλεγα που η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι πραγματικά αυτή που κυβερνά τη χώρα.

• Like 2
Δημοσ.

triplefacepalm.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Οταν ερθουν τα χριστούγεννα γραψτους εδω:

Καλη σκοπιάααα, καλη σκοπιαααά σε πύλη, ορχους, πυρομαχικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...