phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εμείς στο Πεύκο την πήραμε με το που γυρίσαμε απ' την άδεια ορκομωσίας. Απ' όσο ξέρω η ειδικότητα δεν αλλάζει ό,τι βύσμα και να 'χεις. Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε. Εξάλλου υπάρχει η πιθανότητα να έχεις μεν την ειδικότητά σου, αλλά οι υπηρεσίες που θα κάνεις να μην έχουν άμεση σχέση με αυτή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 οπλουργός με οπλοφοβία FTW! 1
FarCry Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 το θεμα ειναι εαν σου δωσουν την ειδικοτητα και μετα παρουσιασεις χαρτι το οποιο θα σε βγαζει σε αλλη ειδικοτητα αυτο αλλαζει? ή θα σου πουνε παρε πουλο τωρα επρεπε να φερεις το χαρτι οταν παρουσιαστηκες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 την ειδικότητα την παίρνεις πακέτο με την μετάθεση...
FarCry Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 την ειδικότητα την παίρνεις πακέτο με την μετάθεση... αρα την παιρνεις στο τελος της εκπαιδευσης οχι απο την ορκομωσια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 μετά την ορκομωσία, για την ακρίβεια αφού γύρισα από την άδεια, την έμαθα όταν ανακοίνωναν τις μονάδες...
tehAllantin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παρουσιάστηκα 26 μαίου 2004, ειδικότητα πήρα στις 27 του ίδιου μήνα
panosno1com Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 οπλουργός με οπλοφοβία FTW! ναιιι this is epic !!!
FarCry Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ΟΧΙ κατηγορηματικό από το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια του ΥΕΘΑ να επανέλθουν οι καταστάσεις επιβίβασης για δωρεάν μετακινήσεις του στρατιωτικού προσωπικού στις τρεις όπως ίσχυε. Η άρνηση του οικονομικού επιτελείου συνεχίστηκε και μετά από την σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είχε πει όταν προκλήθηκαν αντιδράσεις για το “κόψιμο” ότι το θέμα θα επανεξεταστεί. Η απόφασή του υπογράφτηκε αλλά το υπουργείο Οικονομικών που έπρεπε να βάλει την τελική υπογραφή λέει όχι. Αιτία το κόστος που υπολόγισε σε 6 εκατομμύρια ευρώ. http://www.onalert.gr/stories/katastaseis-epivivasis-oikonomikon-yetha-panagiotopoulos
mindtrapper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά στα Κέντρα και στις Μονάδες τι κατάσταση επικρατεί στο θέμα του πλυσίματος των ρούχων; Το έχω απορία αυτό για όταν τελικά πάω. Δηλαδή έχει πλυντήρια που βάζεις τα ρούχα σου και πλένεις, έχει μαγαζιά κοντά στο στρατόπεδο που το κάνουν με το αζημίωτο, έχει μπουγάδα στο χέρι με πράσινο σαπούνι ή έχει πλυντήριο της μαμάς όταν πάρεις άδεια και σε έχει φάει η μούχλα και η ιδρωτίλα μέχρι τότε;
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Όλα όσα ανέφερες παίζουν, ανάλογα με το πού είσαι και τι θες να κάνεις.
mindtrapper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Όλα όσα ανέφερες παίζουν, ανάλογα με το πού είσαι και τι θες να κάνεις. Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να μην βγάλω καντήλες από τη βρώμα. Που θα είμαι δεν ξέρω, στην χειρότερη στο χέρι δηλαδή και μετά άπλωμα, που; Ρωτάω γιατί σαν φοιτητής χρειάστηκε να κάτσω ξενοδοχείο για κανένα μήνα και έπλενα τα πάντα στο χέρι στον νιπτήρα και μετά τα άπλωνα πάνω σε κάτι καρέκλες μέχρι να στεγνώσουν. Για εμένα αυτό ήταν ήδη κατάντια, και τώρα θέλουν να μου πάρουν και τις καρέκλες ...
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Στο Πεύκο υπήρχε πλυντήριο με κέρματα, το οποίο βέβαια δε χρησιμοποιούσε κανείς (στην αναφορά μοίρας είχε ρωτήσει ο δικοικητής πόσοι το είχαν χρησιμοποιήσει και είχε σηκώσει ένας το χέρι του, ανάμεσα σε 1000+ άτομα :Ρ). Στη μονάδα υπήρχαν σκοινιά στα οποία άπλωνες τα ρούχα σου τα οποία έπλενες μόνος σου, αλλά και πλυντήριο απ' όπου τα έπαιρνες στεγνά. Μην το βλέπεις έτσι πάντως, στο στρατό «δικαιολογούνται» πολλά, οπότε κάτι τέτοιο δε θεωρείται κατάντια. Εξάλλου σοβαρό πρόβλημα υπάρχει το καλοκαίρι. Μια λύση είναι να έχεις πολλές φανέλες, εσώρουχα και κάλτσες. Οι παραλλαγές δε σ' απασχολούν ιδιαίτερα, έτσι κι αλλιώς θα έχεις σίγουρα τρεις διαφορετικές.
aris1986 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ΟΧΙ κατηγορηματικό από το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια του ΥΕΘΑ να επανέλθουν οι καταστάσεις επιβίβασης για δωρεάν μετακινήσεις του στρατιωτικού προσωπικού στις τρεις όπως ίσχυε. Η άρνηση του οικονομικού επιτελείου συνεχίστηκε και μετά από την σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είχε πει όταν προκλήθηκαν αντιδράσεις για το “κόψιμο” ότι το θέμα θα επανεξεταστεί. Η απόφασή του υπογράφτηκε αλλά το υπουργείο Οικονομικών που έπρεπε να βάλει την τελική υπογραφή λέει όχι. Αιτία το κόστος που υπολόγισε σε 6 εκατομμύρια ευρώ. http://www.onalert.g...panagiotopoulos Ετσι ρεε! Σωστε την Ελλαδα μας. Ας πήξει ο φανταρος αν δεν μπορει να γυρίσει πίσω σπιτι του! Πειτε τωρα και οι παλιότεροι: "Σιγα τα Ωα, εχω πηγα φιλε μου στρατο για 2 χρονια κτλπ, τι θα πάθετε;"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 βασικά οι παλιότεροι θα πουν "δεν με νοιάζει, ξεμπέρδεψα" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις