Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α νταξ, για τα φανταρια εχεις δικιο. Μωρε εμεις εχουμε οπλα και στρατιωτική εκπαιδευση, εσεις ειστε που θα εχετε το πρόβλημα........ :P

Χωρίς όπλα/ειδικότητες  εμείς δλδ;

Καμικάζι αυτοκτονίας;

Δημοσ.

ε ναι λοχαγοί και πάνω, μέσα στη μάχη θα είναι 1η γραμμή :P

Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις το εγχειρίδιο πολεμου προστάζει η πρωτη σειρα εμπλοκης να αποτελείται απο ανωτερους αξιωματικους.

Χωρίς όπλα/ειδικότητες  εμείς δλδ;

Καμικάζι αυτοκτονίας;

Ποιος είπε οτι εσεις θα πολεμήσετε; Οπως και πιο παλια ειμαι σιγουρος οτι το 90% θα την κανει για το εξωτερικο και θα μεινουμε εμεις κι εμεις.

Υ.Γ. για σένα έχω κρατήσει γιλέκο μπόμπα ειδικά σχεδιασμένο στα μέτρα σου! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις το εγχειρίδιο πολεμου προστάζει η πρωτη σειρα εμπλοκης να αποτελείται απο ανωτερους αξιωματικους.

πίσω από ένα meat wall φαντάρων βέβαια :P

• Like 3
Δημοσ.

πίσω από ένα meat wall φαντάρων βέβαια :P

Ρε δευτερη φορα που μου βγαζεις το νερο απ'την μυτη σήμερα! Συνεχισε ετσι και θα μου πληρωσεις τον λογαριασμο νερου!

Δημοσ.

Ποιος είπε οτι εσεις θα πολεμήσετε; Οπως και πιο παλια ειμαι σιγουρος οτι το 90% θα την κανει για το εξωτερικο και θα μεινουμε εμεις κι εμεις.

Υ.Γ. για σένα έχω κρατήσει γιλέκο μπόμπα ειδικά σχεδιασμένο στα μέτρα σου! :P

Και η στρατονομία δεν πρέπει να τουφεκίσει τους λιποτάχτες;

Όσο για μένα εσύ θα κινδυνεύεις γιατί εγώ θα μαι από πίσω σου τότε αξιωματικέ...

(Θα κάνω ανάσχεση πυρών όλμου σε διαβάσεις και στόχους)

Υ.Γ. Ξέρεις και τις διαστάσεις μου δλδ;

Είσαι και μέντιουμ;  :-D

Δημοσ.

Και η στρατονομία δεν πρέπει να τουφεκίσει τους λιποτάχτες;

Όσο για μένα εσύ θα κινδυνεύεις γιατί εγώ θα μαι από πίσω σου τότε αξιωματικέ...

(Θα κάνω ανάσχεση πυρών όλμου σε διαβάσεις και στόχους)

Υ.Γ. Ξέρεις και τις διαστάσεις μου δλδ;

Είσαι και μέντιουμ;  :-D

Τι σχεση εχει η στρατονομια με την κατοχη της Ελλαδος;

Μεγαλε δεν θα εισαι πισω μου! Δεν βαζουν τωρα πια φανταρους στα ΟΥΚ αρα δεν κινδυνεύω απο σενα! :P

Υ.Γ. Εικασίες εκανα στο μεγεθος, ελπίζω να σου ειναι βολικό :P

Δημοσ.

Τι σχεση εχει η στρατονομια με την κατοχη της Ελλαδος;

Μεγαλε δεν θα εισαι πισω μου! Δεν βαζουν τωρα πια φανταρους στα ΟΥΚ αρα δεν κινδυνεύω απο σενα! :P

Υ.Γ. Εικασίες εκανα στο μεγεθος, ελπίζω να σου ειναι βολικό  :P

Xαχαχα το χεις το πεζικό gtp ετσι; Πες τα στον καραφλο αλά bruce willis λογαχο που χα να σε τεντώσει! :-D

Τι να κάνουμε οι όλμοι πάνε πάντα πίσω και βοηθάνε τους μπροστά.

Αεροπορία πάλι για μένα οτι δεν "πετάει" το θεωρώ πίσω από ενα γραφείο να παραγγέλνει φραπέδες απο βυσματο-φαντάρους.

Τι να πω ίσως είμαι προκατειλημμένος όπως και σύ!

Δημοσ.

Xαχαχα το χεις το πεζικό gtp ετσι; Πες τα στον καραφλο αλά bruce willis λογαχο που χα να σε τεντώσει! :-D

Τι να κάνουμε οι όλμοι πάνε πάντα πίσω και βοηθάνε τους μπροστά.

Αεροπορία πάλι για μένα οτι δεν "πετάει" το θεωρώ πίσω από ενα γραφείο να παραγγέλνει φραπέδες απο βυσματο-φαντάρους.

Τι να πω ίσως είμαι προκατειλημμένος όπως και σύ!

Αρχικα αλλο το πεζικο και αλλο ο στρατος ξηρας. ΝΑΙ ο στρατος ξηρας ειναι γτπ. Τι δουλεια εχει ο λοχαγος με εμενα; Εγω Ναυτικο ειμαι! :P

Οσον αφορα την αεροπορια κανεις λαθος. Οι της ΣΤΥΑ και πολλοι μηχανικοι ειναι στο εδαφος αλλα χωρις αυτους ουτε χαρταετος δεν πεταει.  Οι φανταροι ομως της αεροποριας σε περιοδο πολεμου θα μετατεθουν ολοι στον ξηρας μιας και δεν εχουν ουτε μηχανικες/τεχνικες γνωσεις, ουτε πτητικές αρα ειναι "αχρηστοι" στην αεροπορια.

Εγω προκατειλημμένος σε στρατιωτικά θεματα δεν νομιζω.

Δημοσ.

μπα, γιατί ποτε έφυγε το 90% των κληρωτών για το εξωτερικό; 

Δημοσ.

μπα, γιατί ποτε έφυγε το 90% των κληρωτών για το εξωτερικό; 

Πριν μπει και η Ελλαδα στον πολεμο οταν αρχισε να γινεται ντορος για την εισοδο της Ελλαδας οι περισσότεροι την εκαναν.

Δημοσ.

πλακα κάνεις έτσι; στον Β'ππ οι εφεδροι εβγαλαν το φίδι απο την τρύπα. (ο στρατος τότε αποτελειτο κυρίως απο εφεδρους)

Ποιος σου ειπε οτι μιλαω για τον Β\ΠΠ; 

Δημοσ.

για ποτε λες;

Βαλκανικους και Α'ππ. Τοτε που ο Βασ. Κων/νος ελεγε να μην εμπλακει η Ελλαδα ενω ο Βενιζελος το αντιθετο. Τοτε οι περισσοτεροι (αυτοι που ειχαν οικογενειες κυριως) εφυγαν και τελικα μπηκαμε αποδυναμωμενοι απο την αρχη στον πολεμο. Απλα η τυχη ηταν μαζι μας.

Υ.Γ. Τοτε οι υπαξιωματικοί θεωρουνταν Εφεδροι Λοχιες, οποτε το "εφεδροι" σκετο που λες, δεν μου λεει κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...