Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαμισετα...

Προβληματα θα χε το παιδι, οικονομικα, γκομενικα, οικογενειακα

θα πεσε και στους τρελους τους λοχαγους τους εξορισμενους εκει πανω και.... μπαμ με αβολίδωτο........

R.I.P :-(

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο άλλος πού ήταν; Δεν πήρε κανείς χαμπάρι που όπλισε;

Αβολίδωτα δεν είχε;

γιατι πόση ώρα κανεις να οπλισεις και να ριξεις κατα ριπάς;

Δημοσ.

(Και) τα αβολίδωτα... Σκοτώνουν παιδες.

Ουτε κατα ριπας δεν χρειαζεται μια στο πηγουνι να ριξεις, βλεπεις μαλλον ενα μαυρο background (δεν καταλαβαινεις μπαμ γιατι η σφαιρα ταξιδευει πιο γρηγορα απο τον ηχο) και εχεις παει στον Αγιο Πέτρο.

Το μονο θεμα για το αλλο παληκαρι να μην μπλέξει.

Γιατι προφανως θα τα ρίξουν (και) σ'αυτον.

Δημοσ.

θα πεσε και στους τρελους τους λοχαγους

Όσο τρελοί κι εάν ήταν οι λοχαγοί και γενικά το στρατιωτικό προσωπικό στην μονάδα του, για να αυτοκτονήσει σημαίνει ότι κι αυτός δεν πήγαινε πίσω....

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι, δικαιολόγησε κι άλλο τους συναδέλφους σου.

α) Δεν είναι συνάδελφοί μου. ΣΞ αυτοί, Ναυτικό εγώ.

β) Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τίποτα. Εάν κάποιος είναι αρκετά μαλάκας για να αυτοκτονήσει δεν του φταίει κανείς άλλος παρά μόνο το μυαλό του.

γ) Δεν θυμάμαι να απέκλεισα ποτέ το γεγονός ότι μπορεί όντως το στρατιωτικό προσωπικό να ήταν τρελοί. Αντίστοιχα υπάρχει και η περίπτωση να μην ήταν και να είχε πρόβλημα το παιδί.

Δημοσ.

α.) Δημόσιοι υπάλληλοι της ίδιας πάστας είστε όλοι αυτού του χώρου, οπότε μη μου κάνεις διακρίσεις μεταξύ Ναυτικού και Στρατού Ξηράς.

β.) Σίγουρα οι αιτίες είναι άλλες, ο στρατός όμως προφανώς είναι η αφορμή για το συγκεκριμένο παλικάρι και όλους όσους έχουν αυτοκτονήσει στο παρελθόν.

γ.) Σε αυτό δε θα διαφωνήσω.

• Like 1
Δημοσ.

α.) Δημόσιοι υπάλληλοι της ίδιας πάστας είστε όλοι αυτού του χώρου, οπότε μη μου κάνεις διακρίσεις μεταξύ Ναυτικού και Στρατού Ξηράς.

β.) Σίγουρα οι αιτίες είναι άλλες, ο στρατός όμως προφανώς ήταν η αφορμή για το συγκεκριμένο παλικάρι.

γ.) Σε αυτό δε θα διαφωνήσω.

α) Για εσένα μπορεί να μην υπάρχει διαφορά, αλλά για εμένα έχει.

β) Στο ότι μπορεί να ήταν αφορμή συμφωνώ. Αλλά όπως είπες κι εσύ, οι αιτίες προφανώς και ήταν άλλες.

γ) -

Δημοσ.

Τέλος πάντων, αυτά τα παιδιά θα 'πρεπε να τη γλύτωναν, αλλά όταν δεν εξετάζεσαι σοβαρά και το ρόλο του ψυχιάτρου που σε «εξετάζει» τον αναλαμβάνει απλός φαντάρος, τι ψάχνεις να βρεις..

• Like 2
Δημοσ.

Τέλος πάντων, αυτά τα παιδιά θα 'πρεπε να τη γλύτωναν, αλλά όταν δεν εξετάζεσαι σοβαρά και το ρόλο του ψυχιάτρου που σε «εξετάζει» τον αναλαμβάνει απλός φαντάρος, τι ψάχνεις να βρεις..

Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω. Ι-5 απευθείας έπρεπε να είχε βγει το συγκεκριμένο παιδί και όχι μόνο. Όπως επίσης θεωρώ αδιανόητο να περνάει στις ειδικές δυνάμεις η Σάρα, η Μάρα, και το κακό συναπάντημα.

Δημοσ.

Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω. Ι-5 απευθείας έπρεπε να είχε βγει το συγκεκριμένο παιδί και όχι μόνο. Όπως επίσης θεωρώ αδιανόητο να περνάει στις ειδικές δυνάμεις η Σάρα, η Μάρα, και το κακό συναπάντημα.

Σειρά μου να συμφωνήσω.

Κι εγώ μπορεί να μην ήμουν Γιάννης Ράμπος, αλλά είδα Σάρα και Μάρα.

Τουλάχιστον παρόλο που κατά το ΤΠΕΝ πιέζονται αρκετά, δε φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονήσουν.

Δημοσ.

Σειρά μου να συμφωνήσω.

Κι εγώ μπορεί να μην ήμουν Γιάννης Ράμπος, αλλά είδα Σάρα και Μάρα.

Τουλάχιστον παρόλο που κατά το ΤΠΕΝ πιέζονται αρκετά, δε φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονήσουν.

Κομάντο κι εσύ; Welcome to the club!

Δημοσ.

β) Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τίποτα. Εάν κάποιος είναι αρκετά μαλάκας για να αυτοκτονήσει δεν του φταίει κανείς άλλος παρά μόνο το μυαλό του.

Κι όμως, είσαι ακόμα εδώ και ποστάρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...