Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν πας στρατό δεν ήσουν άντρας; :shock:

Απορώ πάντως τι διδάσκει ο στρατός και είναι τόσο μεγάλο σχολείο.

Άλλο το αγόρι, άλλο ο άντρας. Επίσης αμφιβάλω εάν πριν τον στρατό πολλοί ήξεραν να στρώνουν το κρεβάτι τους (μιλάω πάντα με βάση αυτά που έχουν δει τα ίδια μου τα ματάκια).

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά τόσο χρήσιμο skill έπρεπε να το διδάσκουν στο Harvard και σε PhD μάλιστα, μαζί με το γόπιng...

απολύεσαι, έμαθες να στρώνεις κρεβάτι και λες achievement unlocked! να σαι τόσο περήφανος που να το βάζεις στο βιογραφικό και να το λες στα εγγόνια σου...

Δημοσ.

καλά τόσο χρήσιμο skill έπρεπε να το διδάσκουν στο Harvard και σε PhD μάλιστα, μαζί με το γοπιng...

Για αυτούς που στα 30 τους δεν μένουν με την μαμά και τον μπαμπά, είναι όντως χρήσιμο skill.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο το αγόρι, άλλο ο άντρας. Επίσης αμφιβάλω εάν πριν τον στρατό πολλοί ήξεραν να στρώνουν το κρεβάτι τους (μιλάω πάντα με βάση αυτά που έχουν δει τα ίδια μου τα ματάκια).

Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Άλλοι έχουν κάνει φοιτητές μακριά από το σπίτι τους, και έχουν ζήσει μόνοι (και στον στρατό δεν έχεις το άγχος να τα καταφέρεις με νοικια λογαριασμούς, και άλλες ανάγκες. Τρως, χέζεις, κοιμάσαι, και κάνεις σκοπιά). Το κρεβάτι είναι ατυχές παράδειγμα. Εγώ μπορεί το κρεβάτι μου να θέλω να το στρώνω με τις γωνίες απ'το πλάι και το ΕΣ να κοιτάει τα ντουβάρια. Είμαι κακός στρατιώτης, αλλά κάνω στρώσιμο μούρλια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Για αυτούς που στα 30 τους δεν μένουν με την μαμά και τον μπαμπά, είναι όντως χρήσιμο skill.

ναι επειδή το κρεβάτι αν δεν είναι τέντα θα καταστραφεί...

είναι να αναρωτιέσαι πως επιβιώνουν άλλοι άνθρωποι στο εξωτερικό που δεν έχουν υποχρεωτική θητεία...

Δημοσ.

ναι επειδή το κρεβάτι αν δεν είναι τέντα θα καταστραφεί...

Ναι. :P

Εγώ μπορεί το κρεβάτι μου να θέλω να το στρώνω με τις γωνίες απ'το πλάι και το ΕΣ να κοιτάει τα ντουβάρια. Είμαι κακός στρατιώτης, αλλά κάνω στρώσιμο μούρλια :P

Και εκεί έρχεται το άλλο μάθημα του Στρατού που λέγεται "Πειθαρχία και αυστηρή Ιεραρχία". Εάν ο ανώτερος σου πει ότι το θέλει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, εσύ πρέπει να το κάνεις έτσι.

Γενικά, μακάρι στην κοινωνία μας σήμερα να υπήρχε τουλάχιστον το 1/1000 της πειθαρχίας του Στρατού.

είναι να αναρωτιέσαι πως επιβιώνουν άλλοι άνθρωποι στο εξωτερικό που δεν έχουν υποχρεωτική θητεία...

Εκεί η κοινωνία τους είναι έτσι όπου δεν χρειάζεται ο άλλος να πάει στρατό για να μάθει τα περί πειθαρχίας.

Δημοσ.

Και εκεί έρχεται το άλλο μάθημα του Στρατού που λέγεται "Πειθαρχία και αυστηρή Ιεραρχία". Εάν ο ανώτερος σου πει ότι το θέλει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, εσύ πρέπει να το κάνεις έτσι.

Γενικά, μακάρι στην κοινωνία μας σήμερα να υπήρχε τουλάχιστον το 1/1000 της πειθαρχίας του Στρατού.

Βασικά την έχω χεσμένη την πειθαρχία :P

Πάντως στο στρατό, κοιμόμουν σε sleeping bag και απλά τέντωνα το κρεβάτι κάθε πρωί. Προβλεπόμενος με κόπο 10 δευτερολέπτων, και όλα καλά :P

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ επιβιώνουν άνθρωποι που δεν έχουν αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση και το παίζουν γιωτάδες για να γλιτώσουν τη σκληροτράχηλη εκπαίδευση και τις υπεράνθρωπες θυσίες του σκοπανθρώπου

Δημοσ.

Πάντως στο στρατό, κοιμόμουν σε sleeping bag και απλά τέντωνα το κρεβάτι κάθε πρωί. Προβλεπόμενος με κόπο 10 δευτερολέπτων, και όλα καλά :P

Ωπ. Ωραίος!

Εδώ επιβιώνουν άνθρωποι που δεν έχουν αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση και το παίζουν γιωτάδες για να γλιτώσουν τη σκληροτράχηλη εκπαίδευση και τις υπεράνθρωπες θυσίες του σκοπανθρώπου

Μπορεί να επιβιώνουν αλλά παράλληλα καταστρέφουν την κοινωνία μας.

Δημοσ.

ενώ οι σαρδελάδες που ζουν για το πρόγευμα και να πάει 3 για να πάνε σπίτια τους δεν είναι φύρες στην κοινωνία... τι άλλο θα ακούσουμε

Δημοσ.

Ντροπη ειναι να παιρνεις παραταση απ τη ζωη για 6-9-12 μηνες κ να σαι κ περηφανος γι αυτο...

Ακριβως αυτο.Τωρα τα περι ο στρατος σε κανει αντρα.Και στον παππου μου να το πω που ειναι και στρατοκ@υλος θα ξεραθει στα γελια.Μπορει να μην ηξεραν να στρωνουν τα κρεβατια τους και να τα ειχαν ολα ετοιμα απο τους γονεις τους αλλα και χωρις το στρατο η ζωη θα απαιτουσε να αλλαξουνε

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εκεί η κοινωνία τους είναι έτσι όπου δεν χρειάζεται ο άλλος να πάει στρατό για να μάθει τα περί πειθαρχίας.

ε ναι, όλες οι χώρες που δεν έχουν υποχρεωτική θητεία είναι πρότυπα πειθαρχίας...

Δημοσ.

ε ναι, όλες οι χώρες που δεν έχουν υποχρεωτική θητεία είναι πρότυπα πειθαρχίας...

Όχι δεν είναι πρότυπα πειθαρχίας αλλά εάν σε δουν με στολή αξιωματικού και παράσημα θα σου δείξουν σεβασμό.

• Like 1
Δημοσ.

brickoman άστο ρε φίλε τι ψάχνεις να αποδείξεις τώρα.

Εδω οι άλλοι νομίζουν οιτ αν πάρουν γιώτα χωρίς πρόβλημα και καταφέρουν να μην πάνε στρατό είναι μάγκες.

Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι το πρόβλημα είναι βαθύτερο...

Γι'αυτο έχουμε γεμίσει ανθέλληνες που το μόνο που τους νοιάζει ειναι να παρατήσουν την πατρίδα τους στα δύσκολα...

Δημοσ.

Όχι δεν είναι πρότυπα πειθαρχίας αλλά εάν σε δουν με στολή αξιωματικού και παράσημα θα σου δείξουν σεβασμό.

Αυτό συμβαίνει μόνο όταν ο άλλος δίνει σημασία σε σύμβολα :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...