Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι βύσμα παιδιά, μόνο αυτό μπορώ να σας βεβαιώσω.

Αλήθεια, τα ΤΑΝΞ ποιοι τα οδηγούν;

Oι οδηγοι που χουν ειδικότητα τέτοια οχήματα.

Το πυροβολικό πάντως είχε leopard και puncher (γερμανικής προελεύσεως).

Τώρα σε κάποια αλλη μοναδα θα εχουν και τανξ

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oι οδηγοι που χουν ειδικότητα τέτοια οχήματα.

Το πυροβολικό πάντως είχε leopard και puncher (γερμανικής προελεύσεως).

Τώρα σε κάποια αλλη μοναδα θα εχουν και τανξ

Εμεις παντως στην μοναδα που ειχαμε και μοιρα πυροβολικου δεν ειχε ουτε λεοπαρδ ουτε panzer,μονο τα αμερικανικα τα πυροβολα Μ90 καπως ετσι
Δημοσ.

Δεν είναι βύσμα παιδιά, μόνο αυτό μπορώ να σας βεβαιώσω.

Αλήθεια, τα ΤΑΝΞ ποιοι τα οδηγούν;

Αυτοι τα οδηγουν ρε, αλλά δεν ξερω αν παιρνουν μονο αυτους που πηγαινουν στην Αυλώνα ή παιρνουν και απο αλλα στρατοπεδα. Ενας φίλος παντως που ηταν αρχηγος πληρώματος σε αρμα ψιλογουσταρε στις ασκησεις αλλά γενικά πέρασε δυσκολα στις μοναδες που ηταν. 

Δημοσ.

Σορυ, στον όρχο δεν παίζουν γενικά καναδέζες/τζιπάκια για κινήσεις; Τα άλλα είναι για τα στελέχη όπως είπαν. Γιατί να είναι βύσμα;

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μην οδηγήσεις πότε και ας έχεις την ειδικότητα  πλέον μόνο τα στελέχη αναλαμβάνουν άντε να σε χώνουν στη συντήρηση μπαταρίες λάδια και τέτοια

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μην οδηγήσεις πότε και ας έχεις την ειδικότητα  πλέον μόνο τα στελέχη αναλαμβάνουν άντε να σε χώνουν στη συντήρηση μπαταρίες λάδια και τέτοια

Είπα κάτι. Επίσης άλλο οδηγος αυτοκινήτου άλλο οδηγός ερπυστριοφόρου. Διορθώστε με ρε κωλόψαρα.

Δημοσ.

Εγω παντως δεν ημουν στελεχος, ειχα ειδικοτητα οδηγος αυτοκινουμενου πυροβολου (Μ-109) και το οδηγουσα ΜΟΝΟ εγω.

Γαμουσε κι εδερνε...φοβερη εμπειρια. Μισοφεγγαρο τιμονι και αν το πηγαινες τερμα δεξια ή αριστερα πεταγε και κωλο!

Στο πυροβολικο ολα αυτα

Δημοσ.

Είπα κάτι. Επίσης άλλο οδηγος αυτοκινήτου άλλο οδηγός ερπυστριοφόρου. Διορθώστε με ρε κωλόψαρα.

Γενικά για όλα τα οχήματα λέω  τουλάχιστον στην μονάδα που ήμουν εγώ άλλα και από αυτά που άκουγα από άλλους που ήταν οδηγοί δεν έβαζαν φαντάρο να οδηγησει εφόσον υπάρχουν στελεχη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...