Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις επιθεωρήσεις μια φορά τη βδομάδα φοράς το κανονικό άρβυλο, ομοίως στα αγηματα κ.ο.κ.

Τονίζω ξανα βεβαια οτι αναφερεις πριν τις βάλεις οτι εχεις πρόβλημα με τα προβλεπε στρατιωτικά άρβυλα σε όσο πιο υψηλόβαθμο μπορείς. Και εμενα μου την ελεγαν πολλοί και τους παρέπεμπα στον δικα...

Προσωπικά απείχα και απο επιθεωρήσεις και απο αγηματα και απο κάθε άλλη ("επιπονη") δραστηριότητα καθως μου χρωστούσε πολλές χάρες λόγω του έργου μου στη μονάδα ο (εξαιρετικός) δικας οποτε κυριολεκτικά στην προβλεπόμενη μονάδα (ΠΒ) ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

και με τις παντοφλες να περναγα σε αναφορά συντάγματος πιθανώς να μη μου ελεγαν τιποτα...

(εδω ενα μεσημερι στν εμπλοκή κοιμόμουν στη κρυφη σκοπια και πήγε να με βγαλει αναφερόμενο ενας αρχιλοχίας και ακομα το φυσαει και δεν κρυώνει το ακυρο μου... και οχι μονο αυτος!)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως καταλαβαίνεις όμως είναι κάπως επικίνδυνο να προτείνεις άρβυλα της προκοπής χωρίς να ξέρει ο άλλος τη μονάδα που θα πάει :P

Δημοσ.

όπως καταλαβαίνεις όμως είναι κάπως επικίνδυνο να προτείνεις άρβυλα της προκοπής χωρίς να ξέρει ο άλλος τη μονάδα που θα πάει :P

Ε νομίζω οτι ειναι δεδομένο ότι πρώτα πας στη μονάδα και βλέπεις το κλιμα και μετα παιρνεις... ;-)

Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει δικά μου άρβυλα και πέρασα από 4 στρατόπεδα. Κανείς δεν μου είπε τίποτα. Σιγά μην καθόμουν να ρωτάω τον κάθε βλάκα εκεί μέσα αν επιτρέπεται το αρβυλο.

Μια φορά με ρώτησε ταξίαρχος σε μια επιθεώρηση και του είπα ότι μου κλέψανε τα δικά μου στο κέντρο και αγόρασα αυτά που μοιάζουν πολύ με τα προβλεπόμενα.

Δεν μου ειπε κανείς τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά απείχα και απο επιθεωρήσεις και απο αγηματα και απο κάθε άλλη ("επιπονη") δραστηριότητα καθως μου χρωστούσε πολλές χάρες λόγω του έργου μου στη μονάδα ο (εξαιρετικός) δικας οποτε κυριολεκτικά στην προβλεπόμενη μονάδα (ΠΒ) ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

lol, τι 'έργο' προσέφερες;

Δημοσ.

lol, τι 'έργο' προσέφερες;

στρατιωτικό απόρρητο, i am sorry.

Αυλο πάντως μπορώ να το διαβεβαιώσω, καθαρα αποτέλεσμα μυαλού και γνώσεων, οχι σαν κατι άλλους που έφερναν χαλίκια, μπογιές και ανταλλακτικα για οχηματα και εφευγαν για μηνες...

Δημοσ.

ελα τώρα, στρατιωτικο απορρητο και το εμπιστευτηκαν σε στρατιώτη ειναι σοβαρή παραβαση ΣΚ ;)

και που εισαι ακόμα... Εδω εμπιστευοταν αρματα 2-3 εκατ. ευρώ σε εποπ που μεχρι πριν 2 χρονια εβοσκαν προβατα...

• Like 2
Δημοσ.

Σε μας δηλαδη που επαιζε φουλ Γιοτεξ παπουτσακι,δεν ειμασταν και πολυ προβλεπομενοι,ε?

Δημοσ.

lol, το αρμα όμως δεν ειναι απορρητο ;)

περι απορρητου, όταν πρωτοπήγα στη μονάδα, το router του ΑΣΔΑ (αυτοματο συστημα διακινησης αλληλογραφιας) ειχε ενεργοποιημενο το wifi με κλειδακι wep (και ηταν και thomson),,,

Δε θες λοιπον να ξέρεις ποιο ιντερνετ χρησιμοποιούσαν ολοι όσοι ειχαν android ή λιγο μυαλο στις υπηρεσίες τους...

Δημοσ.

Σε μας δηλαδη που επαιζε φουλ Γιοτεξ παπουτσακι,δεν ειμασταν και πολυ προβλεπομενοι,ε?

Εννοείς το αθλητικό;

Εμείς αυτό λέγαμε γιωτοπάπουτσο.

περι απορρητου, όταν πρωτοπήγα στη μονάδα, το router του ΑΣΔΑ (αυτοματο συστημα διακινησης αλληλογραφιας) ειχε ενεργοποιημενο το wifi με κλειδακι wep (και ηταν και thomson),,,

Δε θες λοιπον να ξέρεις ποιο ιντερνετ χρησιμοποιούσαν ολοι όσοι ειχαν android ή λιγο μυαλο στις υπηρεσίες τους...

Εμείς με το ΠΥΡΣΕΙΑ δεν είχαμε τέτοιες δυνατότητες :Ρ

Δημοσ.

Δηλαδη εκοψες το ιντερνετ απο τους υπολοιπους φανταρους; Ο στρατος μπορει να σε τιμησε αλλα οι σειρουλες σου οχι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...