Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο δεν ισχυει , σου παιρνουν καθε ειδους φαρμακο ακομα και αν προκειται για φαρμακο που δεν απαιτει συνταγη 

(εμενα μου πηραν μεχρι και μπεταντιν τα γιδια , αν δηλαδη κοβομουν πουθενα θα επρεπε να τρεχω στο στεπ.. )

γενικα αν θες κατι οπωσδηποτε μαζι σου εχε το απλα πανω σου, δεν παιζει σωματικος ελεγχος

Ακριβως αυτο,στα περνουν ολα,οσο για τον νυχοκοπτη αμα σπασεις το μαχαιρακι σε αφηνουν,οχι θα γινουν τα νυχια σαν του ψαλιδοχερι σε ενα μηνα,ολα αυτα στο κεντρο βεβαια,στην μοναδα ζωαρα

τρελά τσίρκα στον Ε.Σ.

4 άτομα με 1 μήνα υπηρετίσιμο και μετά άδειες για απόλυση για σπεν επειδή έγινε λάθος(?) στις μονάδες στην παραμεθόριο και δεν γράφτηκαν οτι πέρασαν σπεν .

καινούριο αυτό ή γινόταν και παλιά?

λοοοοολ

καπως ετσι δλδ

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εμένα πήγαν να με περάσουν πάλι σπεν επειδή δε το είχαν γράψει στη προηγούμενη μονάδα μου, αλλά το κάλυψε ο επιλοχας

αν πήγαιναν όμως να με στείλουν πιστεύω ότι με τηλέφωνο στη προηγούμενη μονάδα θα το έλυνα το ζήτημα

Μόνο νεκρο θα με ξαναβγαζαν από την Αττική πλέον :P

Δημοσ.

Το θεμα των φαρμακων ειναι αναλογως την μοναδα. Εγω παρουσιαστηκα 2/39 ΣΕ Μεσολογγι με βολταρεν,μεσουλιντ κλπ κλπ και κανεις δεν μου ειπε κουβεντα.

Btw, απο προσωπικη εμπειρια.Μην παρεις κωλοχαρτο καθως πιανει πολυ χωρο,ειναι αναποτελεσματικο (οταν σεζεις σε τουρκικες και γινεσαι νιμου). Εγω την θητεια μου την εβγαλα με κατι αντισυπτικα μαντιλακια Hankies ή καπως ετσι.Εχει 2 ειδη,με οινοπνευμα και χωρις. Θα παρεις αυτα με το οινοπνευμα για τα χερια σου και τα χωρις για τις ευαισθητες περιοχες(δεν θες να τσουζει ο φωλος σου οταν σκουπιζεσαι).

Κανουν καπου 2 ευρω τα 50 και πιστεψε με,κανουν πολυ καλη δουλεια.

Δημοσ.

μολις διαβασα hankies νομιζα οτι ακουμπαγες στο κωλο σου αυτα για τα χερια και τρομαξα  :fear:

τωρα πώς ακριβως βοηθουν στις τουρκικες τα μωρομαντηλα (για τα οποια ειμαι υπερ, ακομα τα χρησιμοποιω ) δεν το καταλαβαινω.. αν εννοεις να δημιουργεις προστατευτικο στρωμα για να μην πιτσιλιεσαι το χαρτι ειναι πολυ καλυτερο σε αυτο και δε βουλωνει και την αποχετευση οπως τα μωρομαντηλα που ειναι καταστροφη 

οσο για τα φαρμακα εμενα μονο μια δερματικη αλοιφη με αφησαν να κρατησω και αυτο γιατι ειχα θεμα και αφου πρωτα φωναξαν γιατρο για το οκ, οτι αλλα ειχα πηραν ποδι 

μεχρι και τη πουδρα για τα ποδια μου πηραν , αλλα ευτυχως μου εδωσαν τη δικη τους που σκοτωνει τα παντα και ξεβρωμιζει τα αρβυλα αμεσως 

Δημοσ.

Τι σας άρεσαν στα μωρομάντηλα δεν μπορώ να καταλάβω...

Μην γίνω αηδιαστικός και πω ότι σου μένει το σκατό στο χέρι...

Κωλόχαρτο 4 ever!

Δημοσ.

Τα μωρομάντηλα συνήθως βολεύουν αφού έχεις ήδη χρησιμοποιήσει χαρτί υγείας.

Λες και ολοι αυτοι που ειχαν μωρομαντηλα στον στρατο στο σπιτι σκουπιζονταν και με μωρομαντηλο,ελεος δλδ,σαν το κωλοχαρτο δεν εχει,μωρομαντηλα τα χρειαστικα οταν ετσουζε ο κωλος μου γιατι ειχα λιωσει στον ιδρωτα και μεχρι να προλαβω να παω για ντουσακι ειχα συγκαει ηδη η για express καθαρισμα αρβυλων(οταν εχεις μισο λεπτο πριν την επιθεωρηση :D)
  • Super Moderators
Δημοσ.

damn, memories...

μετά την Κόρινθο είναι ζήτημα αν καθάρισα τις αρβύλες 3 φορές... :P

Δημοσ.

Ρε βρωμιάρηδες την παλεύετε;

Μετά το χέσιμο και αφού σκουπιστείτε στο σπίτι σας δεν τον πλένετε τον κώλο; Ετσι με το σκατό κυκλοφορείται; 

Ε το μωρομάντηλο αντικαθιστά αυτό το πλύσιμο γιατί δεν μπορείς να το έχεις στον στρατό. Και μετά γιατί βρωμάγανε μερικοί εκεί μέσα.

Δημοσ.

Στο σπίτι πάντως η δική μου ρουτίνα είναι Χαρτί-Μωρομάντηλο-Χαρτί και αν ήταν δύσκολη η περίπτωση άλλη μια Μωρομάντηλο-Χαρτί. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος χρησιμοποιεί μόνο χαρτί. Μια με ένα μωρομάντηλο να κάνεις μετά και δεις τι έχει μείνει θα αλλάξεις γνώμη forever ...

/disgusting mode off

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το χέσιμο και αφού σκουπιστείτε στο σπίτι σας δεν τον πλένετε τον κώλο; Ετσι με το σκατό κυκλοφορείται; 

Ε το μωρομάντηλο αντικαθιστά αυτό το πλύσιμο γιατί δεν μπορείς να το έχεις στον στρατό. Και μετά γιατί βρωμάγανε μερικοί εκεί μέσα.

Αυτό ακριβώς. Το μωρομάντηλο αντικαθιστά το πλύσιμο, το οποίο στον στρατό δεν μπορείς να κάνεις μετά από κάθε χέσιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελω να γινω κακος πως τον πλενεις τον κωλο σου?Βαζεις και το σωληνακι μεσα?Γιατι παντα μενει σκατο στο παχυ εντερο,οσο και να το πλενεις,πως θα κυκλοφορεις μετα με το σκατο?Δεν λεω ειναι πρωσοπικο θεμα του καθενος αλλα το θεωρω ακραιο να πλενεις τον κωλο σου καθε φορα που πας τουαλετα
Δημοσ.

damn, memories...

μετά την Κόρινθο είναι ζήτημα αν καθάρισα τις αρβύλες 3 φορές... :P

εγω μονο μια φορα γυαλισα εκει περα για να παω στην ΑΣΔΥΣ

• Super Moderators
Δημοσ.

εγω μονο μια φορα γυαλισα εκει περα για να παω στην ΑΣΔΥΣ

είχαν γίνει χάλια 2 φορές, άσε που υποτίθεται ότι ήρθε επίσκεψη ο ΓΕΠΣ...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...