Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....

Επίσης και εμείς δεν θέλαμε να παμε δεν πήγαμε με όρεξη. Γνώμη μου ειναι να πας. Μερικοί που δεν πήγαν το μετανιωσαν . Δεν είναι μπούρδα ο στρατός. Ειναι η άμυνα της πατρίδας μας. Αν δεν παει κανείς ποιος θα πολεμήσει ;

Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App

Για ποτε εχει κανονιστει ο πολεμος φιλε μου? Να ξερω να προετοιμαστω ψυχολογικα.

... Τους στρατιωτες τους χρειαζεται για καθαριοτητες και αγγαριες,τιποτα αλλο.

Και για να βγαζουν την δουλεια των Επ.οπ.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παραδεχομαι οτι ηταν μια καλη εμπειρια που εμαθα μερικα πραγματα.

Προτιμουσα να ειχαμε κανονικο πολεμο. Τωρα μου παιρνουν τα παντα χωρις να με ρωτησουν και με τρομοκρατικο τροπο.

• Like 1
Δημοσ.

και πριν 20 χρόνια για πλάκα ήταν ο στρατός σε σχέση με τα πριν 50-60 χρόνια που πήγε ο πατέρας μου (3 χρόνια)...<br><br><br>και τι να πει ο πατέρας μου για αυτούς που πήγαν σε πόλεμο, φλωράκος...

Εγω πήγα όμως δεν φοβόμουν αυτό του εξηγώ.

Δημοσ.

Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε παππούδες που πολέμησαν σε κάποιον πόλεμο. Ρωτήστε τους τι εκπαίδευση είχαν λάβει προτού σταλούν στην μάχη. Όταν λάβετε την απάντησή τους θα ευχαριστείτε τον Θεό που υπάρχει η θητεία με την, έστω και ελάχιστη, στρατιωτική εκπαίδευση που μας παρέχουν. Ακόμα και αυτή η λίγη πειθαρχία που μας περνάνε βοηθάει.

Αν καποιος θελει να γευτει πραγματικο στρατο,ας παει στην κυπρο θητευσει στην 35 ΜΚ.

Ητανε ο κολλητος μου!

Αν κάποιος θέλει πραγματικό στρατό πάει ή Ειδικές Δυνάμεις (αλεξ/6η ΜΑΚ)ή σε Στρατιωτική Σχολή.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε κι αυτός θα πάει, απλά μπορεί να βγει άοπλος... :P

Δημοσ.

ε κι αυτός θα πάει, απλά μπορεί να βγει άοπλος... :P
Ναι να πάει όμως και να μην φοβάται. Εξάλλου τα όπλα μόνο στην άσκηση τα δοκιμάζουν κ αν.Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Ναι, ο άλλος φοβάται να πιάσει ένα (άσφαιρο κατά πάσα πιθανότητα) όπλο ενώ στο σπίτι του έχει στο συρτάρι της κουζίνας μπαλτάδες για τα κρέατα.

Δημοσ.

<p>Ναι, ο άλλος φοβάται να πιάσει ένα (άσφαιρο κατά πάσα πιθανότητα) όπλο ενώ στο σπίτι του έχει στο συρτάρι της κουζίνας μπαλτάδες για τα κρέατα.</p>

Νταξει καθρ ένας έχει τις φοβίες του. Φαντάρος πρέπει όμως να πάει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, και στην μάχη θα πετάει πέτρες ή θα κάνει αυτό:

Δημοσ.

Ναι, και στην μάχη θα πετάει πέτρες ή θα κάνει αυτό:

Είπαμε θα πλέκει.Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1
Δημοσ.

πιστεύω πάντως ότι αν γίνει ενας πολεμος θα ξεφορτωθούμε αρκετούς απο τους βλάκες που νομίζουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν με την εκπαίδευση της θητείας...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...