mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Όχι απλά άκουσα κάτι για ξεσκισματα και τέτοιες φάσεις γκουζγκουνη γι αυτό...ίσως άκουσα λάθος σορρυ σβήστε το...(πλάκα κάνω σωστά άκουσα και επιμένω πρέπει να είχες ερεθιστέί σεξουαλικά όταν το έγραφες το μήνυμα σκεπτόμενος τον τούρκο να πέφτει απ τα πυρά σ)...με το συμπάθιο πάντα φίλε μου εδώ όλοι συμπάθιομαστε...όχι ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα...είχα πάει στο κέντρο αρχιτεκτονικής στη Θεσσαλονίκη και στο ισόγειο ήταν κάτι μοντελιστές και είχαν έκθεση για τον β παγκόσμιο...ήμουν σε μια φάση εντάξει στα παπαρια μου λίγο εγώ βασικά τον χώρο ήρθα να δω και εσείς απλά μου κλείνετε τον δρόμο...με πιάνει λοιπόν ένας με τραβάει δίπλα σ ένα τανκ και μ αρχίζει λέγεται έτσι το χρησιμοποιούσαν αυτοί και πράσινα άλογα...και αφού μου ανύψωσέ ηθικά το προαναφερθέν τανκ με πάει παραδίπλα σε ένα με τριπλάσιο μέγεθος και μου λέει...αυτό που βλέπεις το προηγούμενο το γάμουσε...ένα τέταρτο μου είπε όλες τις ρυθμίσεις του τανκ και φεύγοντας σχεδόν γλύστρισα στα σωματικά υγρά που από την τόση γκαυλα είχε αποβάλλει...Ε ναι λοιπόν αυτόν μου θύμισες ρε σταλονε...!θενκς με έφτιαξες!είμαι oftopic κλείνω και δεν ξανάγράφω στο topic να μην άσχετολόγώ...ωραίος ο τύπος μ άρεσες...!μπαμ μπουμ! Mην τα λες αυτα, θα σου στειλει και σενα με pm το κινητο του.Και αμα το σηκώσεις θα πεθάνεις σε 7 ημερες (δεν μετρανε οι αργίες) :-P Ισχύει και με απόκρυψη;να προσέξω ρε παιδί μου...!δεν τα ξανάέχω βάλει με σταρ του Hollywood!!
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τον Σεπτέμβρη κλείνω τα 18 θα θεωρηθεί παρενόχληση ακόμα κι αν θέλω;;;χαχαχαχα! πφφφ μικρέ.Στον άλλον που θελε να μας τσακίσει στο ξύλο πήγαινε Κρίμα:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Dimitris4ssas Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Mr Mojo με ανησυχεί αυτό που λες για την σκληρότητα του στρατού στις στρατιωτικές σχολές!!!!αλλά παράλληλα με ενθαρρύνει
Luciddream Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 αν εχει κανεις εμπειρία η έχει ακούσει κάτι για ΕΛΔΥΚ 55 λόχο διαβιβάσεων ας στείλει ένα pm....
Mr Mojo Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Mr Mojo με ανησυχεί αυτό που λες για την σκληρότητα του στρατού στις στρατιωτικές σχολές!!!!αλλά παράλληλα με ενθαρρύνει Μην ανησυχείς. Όπως προείπα, οι ΣΣΑΣ και ΣΑΝ δεν φημίζονται για την σκληρότητα της εκπαίδευσής τους. αν εχει κανεις εμπειρία η έχει ακούσει κάτι για ΕΛΔΥΚ 55 λόχο διαβιβάσεων ας στείλει ένα pm.... Βύσμα;
panosno1com Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εμας οι διαβιβαστες που ειχαν ερθει στο ΚΕΕΜ μας λεγανε "ξενοδοχειο",ζωαρα κλπ .οποτε τι βυσμα του λες
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Υπάρχουν (και καλά βυσματικές) μονάδες διαβιβάσεων που ψάχνουν βύσμα να φύγουν.
Luciddream Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Βύσμα; όχι αν και πολλοι εκει μέσα ήταν προς το παρόν έχω κάνει 2 μήνες σχεδόν σπίτι μου... :P για την μοναδα που εγραψα παραπανω δεν μπορώ να βρώ τίποτα... μάλλον θα τα δώ απο κοντά
Mr Mojo Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εμας οι διαβιβαστες που ειχαν ερθει στο ΚΕΕΜ μας λεγανε "ξενοδοχειο",ζωαρα κλπ .οποτε τι βυσμα του λες Υπάρχουν (και καλά βυσματικές) μονάδες διαβιβάσεων που ψάχνουν βύσμα να φύγουν. όχι αν και πολλοι εκει μέσα ήταν προς το παρόν έχω κάνει 2 μήνες σχεδόν σπίτι μου... :P για την μοναδα που εγραψα παραπανω δεν μπορώ να βρώ τίποτα... μάλλον θα τα δώ απο κοντά Σορρυ παίδες αλλά εγώ θυμάμαι δύο φίλους μου που ήταν στις διαβιβάσεις (με βύσμα φυσικά) να παίρνουν εξόδους για πλάκα και εκεί μέσα να την περνάνε ζωαρα.
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Α εντάξει, επειδή αναφέρεις το αντιπροσωπευτικότατο δείγμα των δύο (2) ατόμων, ΟΚ. Κι εγώ στις Διαβιβάσεις ήμουν και με πήγαινε 10 μέσα - 1 έξω κατά μ.ό..
Mr Mojo Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Α εντάξει, επειδή αναφέρεις το αντιπροσωπευτικότατο δείγμα των δύο (2) ατόμων, ΟΚ. Κι εγώ στις Διαβιβάσεις ήμουν και με πήγαινε 10 μέσα - 1 έξω κατά μ.ό.. Μίλησα με βάση αυτό που ήξερα και είχα στα δεδομένα μου.
Vairas Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 1994 Νταλιπη. Οδηγός Συνταγματαργη. Καθε μερα μετα τις 3 που τον πήγαινα σπίτι εξω Πλεον εχω μάθει το βύσμα δεν πιάνει εύκολα. Ισχύει ; 800 μέτρα μακριά απο το σπίτι μου έκανα 14 μήνες. Οι υπόλοιποι μήνες 5 στο σύνολο στο κέντρο.
flik Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Την ημέρα που απολυόμαστε μπαίνουμε ό,τι ώρα θέλουμε το πρωί υποθέτω ε;
Luciddream Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μίλησα με βάση αυτό που ήξερα και είχα στα δεδομένα μου. Πλεον εχω μάθει το βύσμα δεν πιάνει εύκολα. Ισχύει ; τι να σας πώ απο τον θάλαμο μου απτα 20 ατομα τα 10 πήγαν ΓΕΣ και χαιδάρι.... και στο χαιδαρι τους κραζαν γιατι περιμεναν 40 ατομα και τους ηρθαν 150... και τώρα τους εχουν καθε μερα εξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις