Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα με βάση αυτό που ήξερα και είχα στα δεδομένα μου.

Πλεον εχω μάθει το βύσμα δεν πιάνει εύκολα.

Ισχύει ;

τι να σας πώ απο τον θάλαμο μου απτα 20 ατομα τα 10 πήγαν ΓΕΣ και χαιδάρι.... και στο χαιδαρι τους κραζαν γιατι περιμεναν 40 ατομα και τους ηρθαν 150... :P και τώρα τους εχουν καθε μερα εξω 
Α τοσο καλα :) αθάνατη Ελλάδα μια ζωη τα ίδια. Εγω κοιμόμουν εντελώς τυχαία φυσικά με τον ανηψιο του ηθοποιού Κωνσταντάρα. Ηταν κανείς Νταλιπη το 94' - 95' ;
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Την ημέρα που απολυόμαστε μπαίνουμε ό,τι ώρα θέλουμε το πρωί υποθέτω ε;

ασφαλώς, αν θες πηγαίνεις και την επόμενη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι και πολυ συνηθισμενο ειναι η αληθεια, αυτα κανονικα γινονται απο το κεντρο

στη προκειμενη περιπτωση το συγκεκριμενο ατομο που ανεφερα  πηγε για σπεν, αρχισε να εχει καποιες ζαάδες νοσηλευτηκε και πιθανοτατα  το τραβηξε απο τα μαλλια να βγει αοπλος

δηλαδη εφυγε απο το στρατοπεδο ενοπλος και γυρισε αοπλος 

φυσικα και το εκμεταλλευτηκε αυτο για να μην κανει ενοπλες υπηρεσιες και παντα ελεγε οτι θα το γυρισει ξανα σε ενοπλος στο τελος της θητειας 

οι στρατιωτικοι γιατροι ομως παρολο που τον εκαναν αοπλο για να τους φυγει η ευθυνη σε περιπτωση που παθαινε κατι , δε του εκαναν για κανενα λογο τη χαρη να ξναγινει ενοπλος και βασικα καλως και δε του την εκαναν του κωλοφιδου γιατι αυτος με το που εγινε αοπλος εγινε σχεδον αμεα , δε μπορουσε ξαφνικα να κανει τιποτα

απλα δεν κινησε την σωστη διαδικασια...εννοειτε δεν το κανεις στο μερος που σαι.παραπεμπτικό

ή στο νοσοκομειο που θες.ισως και μεσω φρουραρχειο.

απ οσο ξερω δεν υπαρχει χρονικο οριο για το ποτε θα αλλαξεις γιωτα.υπαρχουν προβλημα και προβληματα....

απλα το θεμα ειναι να προλαβεις να αλλαξεις το ι.

----------------

δεν χρειαζετε ρε παληκαρια ολη την ωρα στρατος vs αναβολη.παντα υπαρχει ενας υπερ και ενας κατα.

ουτε παλια vs τωρα.που και εκει τα παρουσιαζουν οι περισσοτεροι σαν γαμ*** κατι που δεν ισχυει περα απο την μεγ.διαρκεια...

αυτοι που σας μιλανε για ειδικες δυναμεις να ξερετε οτι ντρεπονται να σας τα πουν ολα..Α και οποιος νομιζει οτι δεν θα κανει αγγαριες ή σκοπιες ας το ξεχασει.απλα περα απο πιεση και γυμναστικη θα χουν και τα υπολοιπα...

αλλον στρατο κανεις ειτε σαν στρατιωτης ειτε σαν μονιμος σε πεζικο και αλλο σε ναυτικο/αεροπορια...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

ασφαλώς, αν θες πηγαίνεις και την επόμενη...

Όντως; Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο, κανονικά 6 το πρωί είχα μπει.

δεν χρειαζετε ρε παληκαρια ολη την ωρα στρατος vs αναβολη.παντα υπαρχει ενας υπερα και ενας κατα.

ουτε παλια vs τωρα.που και εκει τα παρουσιαζουν οι περισσοτεροι σαν γαμ*** κατι που δεν ισχυει περα απο την μεγ.διαρκεια...

αυτοι που σας μιλανε για ειδικες δυναμεις να ξερετε οτι ντρεπονται να σας τα πουν ολα..Α και οποιος νομιζει οτι δεν θα κανει αγγαριες ή σκοπιες ας το ξεχασει.απλα περα απο πιεση και γυμναστικη θα χουν και τα υπολοιπα...

αλλον στρατο κανεις ειτε σαν στρατιωτης ειτε σαν μονιμος σε πεζικο και αλλο σε ναυτικο/αεροπορια...

Τι ντρεπόμαστε να πούμε;

Είπε κανείς ότι δεν έχει σκοπιές και αγγαρείες

Δημοσ.

Πλάκα κάνει ο ThReSh.

Δημοσ.

Όσους έχω δει έρχονται κατα τις 9-10, παίρνουν τις τελευταίες υπογραφές, με πολιτικά πάντα, περνάνε απο το 1ο και παίρνουν το χαρτί και φεύγουν. Μου φάνηκε λογικό, εφόσον είσαι με πολιτικά όλη μέρα να μη χρειάζεται να μπεις απο τη πύλη την ώρα του εγερτηρίου.

Όχι;

Δημοσ.

Δεν ξέρω, σε εμάς δεν έπαιζαν αυτά.

Εξάλλου είχαμε πολύ τρέξιμο μέχρι να μαζέψουμε όλες τις υπογραφές και να ξεχρεώσουμε ό,τι μας είχε χρεωθεί.

Μάλιστα, έπρεπε να είμαστε ξυρισμένοι και να βάλουμε πάλι παραλλαγή για να χαιρετίσουμε το διοικητή.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ απολύομαι μεθάυριο και έχω άδεια μέχρι ΚΑΙ αυριο.
στο αδιόχαρτο μου δεν λέει ώρα επιστροφής όμως σε άλλους που απολυόμαστε μαζι και έχουν και αυτοί άδεια λέει επιστροφή 6 το πρωί (ΛΟΛ) Σαββατιάτικα ΧΔ!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ έτσι και αλλιώς κατα τις 7:30 θα πήγαινα για να ξεμπερδέψω μπαμ μπαμ
γιατι αυριο θα παω την ακτινογραφία , θα παραδώσω κάτι τελευταία πράγματα και θα πάρω και τις 4 υπογραφές που μου έμειναν , οπότε μπαίνω και παίρνω το χαρτί το Σάββατο :-)

αν είμαι αξύριστος δεν τρέχει , αλλα τα σκουλαρίκια ? λέτε να μου το κάνουν οπως σε ενα φίλο μου που δεν του δίνανε απολυτήριο αν δεν τα βγάλει ? λοοοοοοολ

Δημοσ.

Εγώ έχω παραδώσει τα πάντα. Υπογραφές έχω πάρει εκτός απο 2 που έλειπαν χθες, και μπαίνω Δευτέρα για να απολυθώ. Δεν έβρισκα κανένα νόημα να μπω απο τις 6 με πολιτικά μέχρι τις 7-8 που θα έχουν έρθει τα στελέχη για να πάρω και την τελευταία υπογραφή απο το 1ο γραφείο.

Μάλλον θα πάρω τον ΑΥΔΜ της Κυριακής τηλέφωνο να τον ρωτήσω τον ίδιο.

Δημοσ.

στο αδιόχαρτο μου δεν λέει ώρα επιστροφής όμως σε άλλους που απολυόμαστε μαζι και έχουν και αυτοί άδεια λέει επιστροφή 6 το πρωί (ΛΟΛ) Σαββατιάτικα ΧΔ!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι αυριο θα παω την ακτινογραφία , θα παραδώσω κάτι τελευταία πράγματα και θα πάρω και τις 4 υπογραφές που μου έμειναν , οπότε μπαίνω και παίρνω το χαρτί το Σάββατο :-)

αν είμαι αξύριστος δεν τρέχει , αλλα τα σκουλαρίκια ? λέτε να μου το κάνουν οπως σε ενα φίλο μου που δεν του δίνανε απολυτήριο αν δεν τα βγάλει ? λοοοοοοολ

Σε πειράζει ΤΟΣΟ πολύ να μην βάλεις σκουλαρίκι εκείνο το πρωί;

• Like 1
Δημοσ.

Σε πειράζει ΤΟΣΟ πολύ να μην βάλεις σκουλαρίκι εκείνο το πρωί;

οχι ρε , βαριέμαι να το βγάλω γιατι έχει χαλάσει το σιδεράκι και μετά πρέπει να μου το κλείσει άλλος

Δημοσ.

την τελευταία μέρα έχεις ήδη απολυθεί, πας απλά για να πάρεις το απολυτήριο. Μπήκες 11 του μήνα, στις 10 αυτου του μήνα συμπληρώνεις την τελευταια μέρα της θητείας σου ;)

Μπαινεις όπως γουστάρεις, δεν μπορούν να σου πούν τίποτα. Οταν ήμουν μέσα κάτι παλικάρια μπήκαν μέσα στις 10 το βράδυ, είχαν μαζέψει τις υπογραφές πριν την άδεια απολύσεως και πήραν το απολυοχαρτο απο τον αυδμ ;)

Δημοσ.

Εσύ είπαμε, είσαι άλλη περίπτωση, κάνατε ό,τι γουστάρατε.

Επίσης οι απολυώμενοι να έχετε υπόψη σας ότι για κάποιους μήνες θεωρείστε ακόμα στρατιώτες, οπότε προσοχή έξω και σε κάτι facebook που πολλοί πάνε και ανεβάζουν φωτογραφίες και videos.

Μπορεί να σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πλάκα κάνει ο ThReSh.

δεν κάνω πλάκα, εμείς μπαίναμε ότι ώρα να 'ναι στη μέρα της απόλυσης, ξέρω άτομα που ήρθαν και πήραν το χαρτί μια μέρα μετά...

Δημοσ.

δεν κάνω πλάκα, εμείς μπαίναμε ότι ώρα να 'ναι στη μέρα της απόλυσης, ξέρω άτομα που ήρθαν και πήραν το χαρτί μια μέρα μετά...

και σε εμάς στην Λήμνο έτσι κάνανε

εδώ όμως ειναι αλλιώς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...