Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 oύτε εγώ πήρα τιμητικές από το διοικητή ή για τα πόστα, δεν χώρεσαν
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 oύτε εγώ πήρα τιμητικές από το διοικητή ή για τα πόστα, δεν χώρεσαν ο δικος σου ειχε ψιλοπακετωσει και εναν δικο μας που ουσιαστικα ηταν αποσπαση εκει πανω απο εποχη που δεν ειχε κανενα φανταρο η μοναδα σου (μετα ηρθαν κι αλλοι αλλα ηταν ο ενας πιο αχρηστος απο τον αλλο.. οποτε ο δικος μας εμεινε. μαλιστα παραλιγο να ανεβαινα εγω εκει πανω για κψμ, αλλα εγινε μια στραβη και δε πηγα ) ηταν καλος, αλλα με τις αδειες ειδικα στο τελος δε νομιζω.. ο δικος μας ηταν οκ , αλλα οταν πλακωσε κοσμος και αυξησαν πολυ τις υπηρεσιες ζοριστηκε (και φυσικα οι βλακες που εβγαζαν τις υπηρεσιες δημιουργουσαν το προβλημα , αλλιως θα ημασταν το καλυτερο στρατοπεδο του νομου με 70+ φανταρους , σκεψου λιγο το μπουγιο απο την εποχη σου που ησασταν 3 και ο κουκος ) γενικα παντως οι "παλιοι" εκει μεσα (σχηδες και πανω +μπαμπης ) ηταν γενικα σκληρα καρυδια , πιο παλιας κοπης απο τους νεοτερους που ηταν πιο χαλαροι ΥΓ εξαιρεση ο στρατοπεδαρχης και ο 300ακοσιας που ηταν ψυχουλες , πολυ καλοι ανθρωποι
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 εδω περιπου 40 μερες τιμητικη απο ταξιαρχια (δυο 20αρες βασικα)
FarCry Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αν είμαι αξύριστος δεν τρέχει , αλλα τα σκουλαρίκια ? λέτε να μου το κάνουν οπως σε ενα φίλο μου που δεν του δίνανε απολυτήριο αν δεν τα βγάλει ? λοοοοοοολ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ο δικος σου ειχε ψιλοπακετωσει και εναν δικο μας που ουσιαστικα ηταν αποσπαση εκει πανω απο εποχη που δεν ειχε κανενα φανταρο η μοναδα σου (μετα ηρθαν κι αλλοι αλλα ηταν ο ενας πιο αχρηστος απο τον αλλο.. οποτε ο δικος μας εμεινε. μαλιστα παραλιγο να ανεβαινα εγω εκει πανω για κψμ, αλλα εγινε μια στραβη και δε πηγα ) ηταν καλος, αλλα με τις αδειες ειδικα στο τελος δε νομιζω.. ο δικος μας ηταν οκ , αλλα οταν πλακωσε κοσμος και αυξησαν πολυ τις υπηρεσιες ζοριστηκε (και φυσικα οι βλακες που εβγαζαν τις υπηρεσιες δημιουργουσαν το προβλημα , αλλιως θα ημασταν το καλυτερο στρατοπεδο του νομου με 70+ φανταρους , σκεψου λιγο το μπουγιο απο την εποχη σου που ησασταν 3 και ο κουκος ) γενικα παντως οι "παλιοι" εκει μεσα (σχηδες και πανω +μπαμπης ) ηταν γενικα σκληρα καρυδια , πιο παλιας κοπης απο τους νεοτερους που ηταν πιο χαλαροι ΥΓ εξαιρεση ο στρατοπεδαρχης και ο 300ακοσιας που ηταν ψυχουλες , πολυ καλοι ανθρωποι είχε έρθει επίσκεψη ο ΓΕΠΣ και μου έκανε χαλάστρα, αλλιώς θα έπαιρνα άνετα μια 10αρα... αλλά είχα όλες τις δικές μου, το ένα group των Χριστουγέννων (plus του Μπάμπη) και 2 αιμοδοτικές...
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Αφού πήρες και από το Μπάμπη είσαι καλός Ο πιο δυνατός πάντως από όλους ήταν του τσυμ, πραγματικά απόλαυση να τον έχεις διοικητή Οι στρατιώτες του ήταν ιερά τέρατα
caution Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Γρίνια και γαμωσταυρίδια όταν μπαίνετε, ιστοριούλες και αναπολήσεις όταν βγαίνετε... Ο ορισμός του Συνδρόμου της Στοκχόλμης;
FarCry Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 παιδια κοπηκα απο την επιτροπη απαλλαγων και θα το φτιαξουμε να μπω με τη σειρα του μαιου. επιτελους ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑΑΑΑ λοιπον τι πρεπει να παρω για να την παλεψω στο κεντρο εκπαιδευσης γιατι δεν εχω και πολλες μερες το μονο καλο ειναι οτι κανει ζεστη και θα τη βγαλω τελεια μεχρι να την κανω για αθηνα (να μη το ματιασω ομως) σε λιγο αρχιζει το της ελλαδος τα παιδια!
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Γρίνια και γαμωσταυρίδια όταν μπαίνετε, ιστοριούλες και αναπολήσεις όταν βγαίνετε... Ο ορισμός του Συνδρόμου της Στοκχόλμης; Όχι ακριβώς, αλλά περίπου Και αυτό βασικά ισχύει για όλους, εγώ ο διαχωρισμός που κάνω είναι σε αυτούς που συνεχίζουν και θυμούνται πόσο σκατα ένιωθαν εκείνη την ώρα και σε αυτούς που έκαναν τον εαυτό τους να νομίζουν ότι πέρασαν ωραία και το λέω γιατί ποτέ δε θυμάμαι ούτε έναν να περνάει ωραία μέσα σε στρατόπεδο, άσχετα το λέει μετά 1
status Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Όχι ακριβώς, αλλά περίπου Και αυτό βασικά ισχύει για όλους, εγώ ο διαχωρισμός που κάνω είναι σε αυτούς που συνεχίζουν και θυμούνται πόσο σκατα ένιωθαν εκείνη την ώρα και σε αυτούς που έκαναν τον εαυτό τους να νομίζουν ότι πέρασαν ωραία και το λέω γιατί ποτέ δε θυμάμαι ούτε έναν να περνάει ωραία μέσα σε στρατόπεδο, άσχετα το λέει μετά Ε, μην το λες, ο εγκέφαλος απορρίπτει τις άσχημες εμπειρίες και κρατάει τις καλύτερες από τις χειρότερες.;ρ Προσωπικά δεν πέρασα άσχημα, σε σχέση με κάτι άλλους funτάρους εγώ πέρασα χαλαρά, είχε φάσεις που με πακέτωναν αλλά νταξ, water under the bridge που λέγαμε και στην μονάδα.;ρ Στο στρατό πάει περίπου όπως στην δουλειά (ε ε ε σας σόκαρα; ), ότι έγινε, έγινε και κοιτάμε μπροστά, να τελειώνουμε για να φύγουμε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Αφού πήρες και από το Μπάμπη είσαι καλός Ο πιο δυνατός πάντως από όλους ήταν του τσυμ, πραγματικά απόλαυση να τον έχεις διοικητή Οι στρατιώτες του ήταν ιερά τέρατα o Μπάμπης κολλάει σε όλο το στρατόπεδο όταν παίρνει group από τον Υπουργό... πράγματι, ο διοικητής του ΤΣΥΜ ήταν αστέρι...
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ναι απλά στη δουλειά σου μένει και κάνα φράγκο, στο στρατό είσαι ουσιαστικά εθελοντής και βάζεις και από τη τσέπη σου Ναι συμφωνώ ότι ο εγκέφαλος τείνει να απορρίψει τις κακίες ελεύθερης εμπειρίες, αλλά όχι πάντα και σίγουρα όχι όλες o Μπάμπης κολλάει σε όλο το στρατόπεδο όταν παίρνει group από τον Υπουργό... πράγματι, ο διοικητής του ΤΣΥΜ ήταν αστέρι... Α έτσι? Γιατί εμείς στα γκρουπ του Πάσχα τσάμπα ελπίζαμε , δε μας έδωσε τίποτα ο τσιπηςΕυτυχώς μας έδωσε 1 μέρα για το γαμωτο ο δοικας Απλά πολύ δύσκολα έδινε αυτός, πιο εύκολα έπαιρνες από το στρατηγό και τα σκυλιά του επειδή τους πήγες νερό , για αυτό μόλις είπες Μπάμπης ψαρωσα ΥΓ το δωράκι από τον υπουργό τα Χριστούγεννα σε μας στο Λιτόχωρο που ήμουν τότε δε το έδωσαν και ήθελαν να μας πείσουν οι καραβανάδες ότι είναι ραδιοαρβυλα, ενώ είχε βουηξει ο τόπος Εκεί ο ταξίαρχος έριξε άκυρο στον υπουργό και στα παπάκια του
d3monhunter Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ναι απλά στη δουλειά σου μένει και κάνα φράγκο, στο στρατό είσαι ουσιαστικά εθελοντής και βάζεις και από τη τσέπη σου Ναι συμφωνώ ότι ο εγκέφαλος τείνει να απορρίψει τις κακίες ελεύθερης εμπειρίες, αλλά όχι πάντα και σίγουρα όχι όλες o Μπάμπης κολλάει σε όλο το στρατόπεδο όταν παίρνει group από τον Υπουργό... πράγματι, ο διοικητής του ΤΣΥΜ ήταν αστέρι... Α έτσι? Γιατί εμείς στα γκρουπ του Πάσχα τσάμπα ελπίζαμε , δε μας έδωσε τίποτα ο τσιπηςΕυτυχώς μας έδωσε 1 μέρα για το γαμωτο ο δοικας Απλά πολύ δύσκολα έδινε αυτός, πιο εύκολα έπαιρνες από το στρατηγό και τα σκυλιά του επειδή τους πήγες νερό , για αυτό μόλις είπες Μπάμπης ψαρωσα ΥΓ το δωράκι από τον υπουργό τα Χριστούγεννα σε μας στο Λιτόχωρο που ήμουν τότε δε το έδωσαν και ήθελαν να μας πείσουν οι καραβανάδες ότι είναι ραδιοαρβυλα, ενώ είχε βουηξει ο τόπος Εκεί ο ταξίαρχος έριξε άκυρο στον υπουργό και στα παπάκια του Δεν ξέρω αν το ανέφερες πριν, αλλα Λιτόχωρο σε ποια μονάδα απο όλες ;Sent from my iPhone using Insomnia
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 26 Ευτυχώς δε με έστειλαν στους πεζικαριους εκεί θα είχα βαρέσει αναβολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις