Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

κι εμας ο δικος μας δεν ηθελε, αλλα μας ελεγε και καλα να χαιρεταμε τους αλλους (κλαιν )

ούτε καν αυτό δεν μας είχαν πει...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι ειμαι φρεσκος , 317 

ναι μου εσκασε και το περιπολο , ουτε σε αυτους εκανα αναγνωριση τη πρωτη φορα :lol:

εκει περιμενε να μου τη σκασει ο επχιας σας  για να του  κανουμε αναμενε αναγνωριση.. οργιο.. 

εγω χαιρεταω τα παιδια απο το περιπολο, δε βλεπουμε καν αυτον , τα πηρε στο κρανιο :lol:  το ειχε σχεδιασει πολυ καλα μες στο μυαλο του 

Εχω ακομα καποιες επαφες εκει μεσα, αφου ενος επιλοχια του σχεδιασα το σπιτι, ελπιζω να μην ειναι ο ιδιος :X. Γενικα πιστευω ειχαμε καλη μοναδα, για 1 μηνα ημουν μαζι και με τον γιο του Μακη, οτι Αθηναικο βυζμα περισσευε απο ΓΕΣ ερχονταν σε εμας.

Δημοσ.

σε δικια μου υπηρεσια μπηκε φανταρος της ιλης με οπλο και κοκκινη γεμιστηρα μεσα στο θαλαμο, μεγαλα μπουζουκια.

στην αθηνα επρεπε να δεις τι καναμε με τις κοκκινες γεμιστηρες, βγαιναμε για περιπολο και μας ελεγε ο αυδμ μη με ξυπνησετε , φυλαξτε τες, δωστε τις στους επομενους και φερτε τις το πρωι :lol:

Εχω ακομα καποιες επαφες εκει μεσα, αφου ενος επιλοχια του σχεδιασα το σπιτι, ελπιζω να μην ειναι ο ιδιος :X. Γενικα πιστευω ειχαμε καλη μοναδα, για 1 μηνα ημουν μαζι και με τον γιο του Μακη, οτι Αθηναικο βυζμα περισσευε απο ΓΕΣ ερχονταν σε εμας.

ενταξει αν ηταν τοσο κολλημενος θα μας εβγαζε αναφερομενους , απλα ηθελε να μας τεντωσει , αλλα εμεις ημασταν τελειως παρταλια 

μαλιστα ημουν εκεινη τη στιγμη με εναν τριμηνο αλβανο που του ελεγε "δεν καταλαβαινω καλα ελληνικα"   :lol: και αντε να βγαλει ακρη 

εγω του ελεγα καντε ο,τι νομιζετε , εγω με το ζορι κανω υπηρεσια , ηξερε οτι και στην 26 δεν θα εδιναν και πολλη σημασια.. κλαιν 

σε υπηρεσια μονο ενας απο μας εφαγε 10Φ (κανονικα και τις εκανε ), γιατι τον ξαναπιασε συγκεκριμενος εποπτης να καθεται μεσα στο φυλακιο αντι να ειναι εξω να φυλαει και του εσκασε η φυλακη  μεσω ταξιαρχου 

γενικα παντως η σταση εχετε δικιο ο,τι και να πειτε , καντε ο,τι νομιζετε επιασε αρκετες αρκετες φορες, γλιτωσα πολλα Φ με αυτο το τροπο 

• Super Moderators
Δημοσ.

στην αθηνα επρεπε να δεις τι καναμε με τις κοκκινες γεμιστηρες, βγαιναμε για περιπολο και μας ελεγε ο αυδμ μη με ξυπνησετε , φυλαξτε τες, δωστε τις στους επομενους και φερτε τις το πρωι :lol:

άνετα ο σαπίλας ο Ασπρομάτης αυτό :P

Δημοσ.

Οσο ποιο νοτια τοσο ποιο χημειο, Ξανθη να δεις εσυ το γινονταν οπου αυτα σε εστενλαν με την μια για πολλες φυλακες. Το λιτοχωρο μου φανηκε αρκετα χημειο και ανοργανωτο και δεν μου αρεσε τοσο, πολυ γκρινια και μιρλα απο ολους, 1000 φορες να εμενα ξανθη.

Δημοσ.

Μονο αυτη ομως, το μεγαλυτερο. Ειχα παει να παρω κατι φαρμακα και δεν μπορουσαμε να βρουμε ανθρωπο να μας πει που ειναι το ιατρειο. Φιδια ολοι, φανταροι στελεχη, βεβαια παλιοτερα που υπηρετουσε φιλαρακι εκει ειχε φτασει η εξωτερικη μεχρι τους ξεκλειδωτους οπλοβαστους χωρις να τους παρει χαμπαρι κανενας και εγινε ενας καλος τζερτζελες.

• Super Moderators
Δημοσ.

ανεβαίναμε δρομολόγιο (συνοδηγοί) από Αθήνα στη 650 και μας έκανε εντύπωση, φαντάσου :P

Δημοσ.

Οσο ποιο νοτια τοσο ποιο χημειο, Ξανθη να δεις εσυ το γινονταν οπου αυτα σε εστενλαν με την μια για πολλες φυλακες. Το λιτοχωρο μου φανηκε αρκετα χημειο και ανοργανωτο και δεν μου αρεσε τοσο, πολυ γκρινια και μιρλα απο ολους, 1000 φορες να εμενα ξανθη.

κοιτα κι εμενα μου φανηκε χημειο η αθηνα για διαφορους λογους (ο καθενας εκανε οτι ηθελε, επαιρνε πχ το ιχ του πηγαινε στο 401 εβγαινε ΕΥ και εκει το ΕΥ το κανεις σπιτι, καλυτερο και απο τιμητικη ) 

απο την αλλη ομως εκτιμησα αφανταστα και το οτι ημουν σπιτι μου και το οτι ηταν πιο χαλαρα και λιγοτερο εξαντλητικα και απο κει που ημουν παρταλοστρατιωτης , ξαφνικα εγινα υποδειγμα γιατι σε σχεση με τους εκει ημουν μαχιμι , καθολου προβληματικος και παραπανω απο προβλεπε 

οποτε αναλογα... παντως αρκετοι που ηρθαν στη συνεχεια και απο πιο μακρια απο οτι ημουν εγω το μετανιωσαν και γιατι ξαναγιναν ¨νεα"  και γιατι δε γουσταραν ποτε το μπουρδελο , αλλα κυριως γιατι και πολλοι απο αυτους ηταν πιο χαλαρα (απο αποψη υπηρεσιων και εξοδων) σε σχεση με εκει 

για εμενα η αθηνα ηταν λουκουμακι παντως, περασε νερο η θητεια απο τοτε που πατησα εκει , ειδικα στο τελος που εκανα ο,τι ηθελα 

στο λιτοχωρο δε μπορεσα ποτε να φτιαχτω και δε θα μπορουσα ποτε γιατι εκει τα βυσματα (κατερινιωτες κτλ , αλλα και καποιοι αθηναιοι ) σε πηδουσαν κανονικα

δηλαδη ο ενας επηζε κυριολεκτικα και ο αλλος αν και ενοπλος δεν επιανε ποτε οπλο..

με ειχαν αφησει μια φορα 8-9  ωρες σερι σκοπια (αφου ειχα φυλαξει και τη προηγουμενη μερα, δηλαδη 13 σε ενα 24ωρο ορθιος περιπολο γυρω απο τα πυρομαχικα .. )  κοντευα να πεσω κατω και με εγραφαν στα τετοια τους τα μαλακισμενα 

στην αθηνα αν εμενες 3 ωρες σκιζονταν να σε αλλαξουν και επεφταν κεφαλια. 

επισης παρολο που καποιοι ηταν ευνοημενοι ημασταν ολοι καλα και ολοι σπιτια μας

οχι πχ να σε πηδαει ο επιλοχας απο τη κατερινη (ή ο καρδιτσιωτης χωριανος του επχια) που ηταν 10 λεπτα απο το σπιτι του κι εσυ που ειχες 3 μηνες να το δεις να τρως και ολη τη πικρα.. ασταδιαλα δηλαδη.. 

ανεβαίναμε δρομολόγιο (συνοδηγοί) από Αθήνα στη 650 και μας έκανε εντύπωση, φαντάσου :P

εγω ενα τριπολη πηγα (και ευτυχως προλαβαμε και το καναμε αυθημερον ) και πολυ ηταν , δεν ηθελα να φυγω μακρια απο το νομο με τιποτα :P

μετα λογω ποστου δε με ξαναενοχλησαν 

μια φορα ομως που πηγε ενας θεσνικη και λιτοχωρο να παραδωσει ενα κινητηρα αρματος και εμεινε στη προηγουμενη μοναδα μου,  θα ψηνομουν να πηγαινα να δω τα παιδια και να ειρωνευτω λιγο μερικους.. 

μαλιστα μολις ειδε οπλοσημο ΥΠ ο ιλαρχος μου τον ρωταγε απο πού ειναι και τον ρωταγε για μενα :lol:

(καλος ηταν κι αυτος , αλλα τεντας , εμενα ομως με συμπαθουσε, τα τσιρακια του ουτε λιγο ομως και μου ειχαν κανει τη ζωη δυσκολη ) 

• Super Moderators
Δημοσ.

είχα πάρει το σήμα της ΑΒΥΠ στη στολή εξόδου και ψάρωναν όλοι όταν πήγαινα δρομολόγια, δυστυχώς μετά με έμαθαν :-(

Δημοσ.

ησουν απο αυτους που γουσταραν τα ταξιδιακια εε ?  καλα εκανες, εγω ομως δε το εψηνα καθολου , ειδικα αν επεφτες σε κανα μαλακα οδηγο ηταν αφορητα.. 

απο μας μερικοι παντως το εκαναν συστημα να πηγαινουν δρομολογια και ζητουσαν (και επαιρναν ) κατι οφφακια ειδικα μετα απο τα μακρινα 

ΥΓ αισχος η τριπολη.. τους λυπηθηκε η ψυχη μου να τους βλεπω.. 

Δημοσ.

Ω ρε περιπολα απέναντι στο μηχανικό. Είχε λιωσει το κορμακι μας στην ζέστη. Qsis παλιοσειρα είσαι; Η 137 φημιζοταν για τα ´ωραιά´ σπεν. Sent from my iPhone using Insomnia

Η φιδοτρυπα επανω στην κλειστη σκοπια δεν σε χαλασε ομως.....
Θυμάμαι είχαμε βάλει 2 κούτες απο πυρομαχικά σαν παγκάκι, φίδιασμα εκεί πάνω, 40 λεπτά η γυρα 35 εκεί και τα αλλα 5 υπογραφές, χεχεχε.Να φανταστώ qsis στην έξοδο Τασο για σουβλάκια και χαζι με την ξανθιά;Πάντως για Αθήνα μάγκες είχα την ατυχια να κατέβω τελευταίο μήνα στο τ/γες, μόλις 2 εβδομάδες απο τότε που μπήκαν μέσα οι διαδηλωτές, η λέξη δάκρυ δεν λέει τπτ αν ήμουν για παραπάνω χτυπάγα αναβολή.Sent from my iPhone using Insomnia
  • Super Moderators
Δημοσ.

ησουν απο αυτους που γουσταραν τα ταξιδιακια εε ?  καλα εκανες, εγω ομως δε το εψηνα καθολου , ειδικα αν επεφτες σε κανα μαλακα οδηγο ηταν αφορητα..

1 με 2 φορές το μήνα το πολύ...

Δημοσ.

στο λιτοχωρο δε μπορεσα ποτε να φτιαχτω και δε θα μπορουσα ποτε γιατι εκει τα βυσματα (κατερινιωτες κτλ , αλλα και καποιοι αθηναιοι ) σε πηδουσαν κανονικα

οχι πχ να σε πηδαει ο επιλοχας απο τη κατερινη (ή ο καρδιτσιωτης χωριανος του επχια) που ηταν 10 λεπτα απο το σπιτι του κι εσυ που ειχες 3 μηνες να το δεις να τρως και ολη τη πικρα.. ασταδιαλα δηλαδη.. 

Παντου ετσι ειναι, ο ντοπιος και το βυσμα πηδανε τους αλλους.

Εγω ημουν δεα και τα εβλεπα τα πραγματα ποιο σφαιρικα, η λιγη πειθαρχεια σε συνδιασμο με ενα λογικο δικα δημιουργουν καλο κλιμα. Ξανθη εκανες την υπηρεσια σου σωστα γιατι ηξερες οτι θα την φας χοντρα, ολοι οι φανταροι προσπαθουσαν να κανουν σωστη υπηρεσια. Ειχες ομως και ενα δικα που φροντισε να μπουν καμερες για να σε παει 3-1 ή εδινε αγροτικες και ΤΙΜ σαν νερακι. Λιτοχωρο ηρθα και βρηκα το χαος, οι υπηρεσιες να γινονται οπως ναναι, ολοι να γκρινιαζουν για τα χωσιματα και τις αγγαριες, οι εποπ να βγαζουν κομπλες απο την βαρεμαρα τους στους φανταρους και ο δικας να μη δινει αδειες γιατι φοβαται τον Ταξ. Ημουν Αυδμ και με ξυπνουσαν χαραματα γιατι ο σκοπος βαριωταν να σηκωθει να παει στην πυλη ή δεν ξυπνουσε, γραφοντας σταν παπαρια του αυτον που βαρουσε νουμερο.

Δημοσ.

Θυμάμαι είχαμε βάλει 2 κούτες απο πυρομαχικά σαν παγκάκι, φίδιασμα εκεί πάνω, 40 λεπτά η γυρα 35 εκεί και τα αλλα 5 υπογραφές, χεχεχε.Να φανταστώ qsis στην έξοδο Τασο για σουβλάκια και χαζι με την ξανθιά;Πάντως για Αθήνα μάγκες είχα την ατυχια να κατέβω τελευταίο μήνα στο τ/γες, μόλις 2 εβδομάδες απο τότε που μπήκαν μέσα οι διαδηλωτές, η λέξη δάκρυ δεν λέει τπτ αν ήμουν για παραπάνω χτυπάγα αναβολή.Sent from my iPhone using Insomnia

εμεις πηγαιναμε πολυ στο Δια και καναμε χαμους :lol:

τα κρασια (πολυ κρασι, μας κερνουσε και ο μαγαζατορας που ηταν παλικαρος)  που κατεβαζαμε μας εκαναν τη θητεια πιο αντεξιμη 

μετα μπαιναμε μεσα κουδουνια βεβαια και το αλλο πρωι χαλια, αλλα οκ 

μαλιστα ενα τετοιο βραδυ ειχα σκασει μεσα  κ@υλωμενος με το αυτοκινητο  και πρεπει να εσπασα ρεκορ ταξχιας , 107 χλμ  :P

μαλιστα καπου μετα στην αοτ εκανε και αλματακι το καρο και ο συνοδηγος μου εσκασε στην οροφη γελωντας, αυτος ηταν ακομα πιο κομματια απο μενα  

ενταξει αυτο ηταν μαλακια και ντροπη .. και δε θα ηθελα με τιποτα να ειμαι στη πυλη εκεινη τη στιγμη 

Παντου ετσι ειναι, ο ντοπιος και το βυσμα πηδανε τους αλλους.

Εγω ημουν δεα και τα εβλεπα τα πραγματα ποιο σφαιρικα, η λιγη πειθαρχεια σε συνδιασμο με ενα λογικο δικα δημιουργουν καλο κλιμα. Ξανθη εκανες την υπηρεσια σου σωστα γιατι ηξερες οτι θα την φας χοντρα, ολοι οι φανταροι προσπαθουσαν να κανουν σωστη υπηρεσια. Ειχες ομως και ενα δικα που φροντισε να μπουν καμερες για να σε παει 3-1 ή εδινε αγροτικες και ΤΙΜ σαν νερακι. Λιτοχωρο ηρθα και βρηκα το χαος, οι υπηρεσιες να γινονται οπως ναναι, ολοι να γκρινιαζουν για τα χωσιματα και τις αγγαριες, οι εποπ να βγαζουν κομπλες απο την βαρεμαρα τους στους φανταρους και ο δικας να μη δινει αδειες γιατι φοβαται τον Ταξ. Ημουν Αυδμ και με ξυπνουσαν χαραματα γιατι ο σκοπος βαριωταν να σηκωθει να παει στην πυλη ή δεν ξυπνουσε, γραφοντας σταν παπαρια του αυτον που βαρουσε νουμερο.

ναι οκ εσυ ησουν με αλλα μυαλα και αλλη νοοτροπια, εγω ημουν παντα κωλοφανταρο και δεν ειχα καμια διαθεση για τιποτα . ειδικα εκει πανω.. 

αθηνα που ηταν σωστοι μαζι μου, ημουν κι εγω μαζι τους . ειδικα με τα παιδια υπηρχε μια κατανοηση και σωστη συμπεριφορα 

ακομα και οι λιγοι προβληματικοι (περισσοτεροι απο αλλου βεβαια ), δε μας ενοχλουσαν τελικα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...