Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απευθείας απαλλαγή ξέρω οτι δε δίνουν. Αλλά λέω είναι τελικά εύκολο να πάρεις και τελική απαλλαγή; Η πρώτη ετήσια ξέρω οτι δίνεται, με τις άλλες δυο δε ξέρω. Γιατί αλλιώς θα είναι σαν αναβολή και μπορεί να είναι και χειρότερα.

Επίσης νομίζω δεν είναι πάντα ετήσια+ετήσια+οριστική αλλά μπορεί να γίνει σε δυο φάσεις: 2ετη+οριστική. Λογικά θα είναι ανάλογα την αιτία.

Δημοσ.

να πατε να κανετε κύριοι εμεις ειμαστε μακακες που καναμε 25 μηνακια μια χαρα την βγαλαμε. :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

<p>να πατε να κανετε κύριοι εμεις ειμαστε μακακες που καναμε 25 μηνακια μια χαρα την βγαλαμε. :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D</p>

Μαλάκες δεν ξέρω, ξύπνιους μια φορά δεν σας λες :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως αν δω οτι είναι εύκολο να πάρεις απαλλαγή σίγουρα θα μετανιώσω που δεν πήρα. Έχασα ένα χρόνο απο τη ζωή μου και ευκαιρίες εργασίας.

Για τον φίλο μου θα είναι ακόμα χειρότερα.

Τελικά αν είναι να πας, το καλύτερο θα ήταν αμέσως μετά το λύκειο. Αλλά όλοι να έμπαιναν έτσι, πιο δίκαιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμεις ειμαστε μακακες που καναμε 25 μηνακια

μαλλον... :P

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.

Δεν ειναι μακακες απλα ετυχαν να γεννηθουν πιο παλια και καναν περισσοτερο στρατό.

Case closed!

Δημοσ.

θα σε παει 1-1 απο οσο ξερω. ετσι ελεγαν τα παιδια οσο ημουν σαεπ στο ζορμπα

Λόχο Στρατηγείου θα είμαι τελικά μάλλον. 1-1 καλά είναι, μέχρι και 3 ή 4 -1 εγώ δεν το θερώ πολύ εμπλοκή, είναι το στάνταρ μου εδώ που είμαι τώρα...

Να ρωτήσω, επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ (δεν είχα λόγο), αλλά αν τύχει ή έξοδος καμιά Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη που βγαίνουν 19.00 οι εξοδούχοι πόσο έυκολο είναι να ζητήσεις και ένα υπηρεσιακό από τις 15.00; Εντάξει, όχι αν έχει βραδυνή καμιά Τρίτη αλλά σε άλλη περίπτωση θα το δώσουν; Αλλιώς μέχρι να πάω σπίτι θα πρέπει να κοιμηθώ για να μπώ 6 το πρωί... :(

Δημοσ.

Απευθείας απαλλαγή ξέρω οτι δε δίνουν. 

αν κάποιος πεθαίνει του δίνουν 

πχ να έχει 6 μηνες ζωής και να του πουν παρουσιάσου του χρόνου

φαντάζεσαι ? :ph34r:

• Super Moderators
Δημοσ.

Να ρωτήσω, επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ (δεν είχα λόγο), αλλά αν τύχει ή έξοδος καμιά Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη που βγαίνουν 19.00 οι εξοδούχοι πόσο έυκολο είναι να ζητήσεις και ένα υπηρεσιακό από τις 15.00; Εντάξει, όχι αν έχει βραδυνή καμιά Τρίτη αλλά σε άλλη περίπτωση θα το δώσουν; Αλλιώς μέχρι να πάω σπίτι θα πρέπει να κοιμηθώ για να μπώ 6 το πρωί... :(

εξοδούχος (χωρίς υπηρεσία) με διανυκτεύρεση βγαίνεις πάντα από τις 14:00-15:00 τις καθημερινές στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος και 09:00 τις αργίες/ΣΚ...

Δημοσ.

εξοδούχος με διανυκτέρευση φεύγεις πάντα από τις 14:00-15:00 τις καθημερινές στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος και 09:00 τις αργίες...

Wtf, .@μησε! Έεερχομαι...! (Εκτός αν αλλάζει από στρατόπεδο σε στρατόπεδο, αν ισχύει είναι μέγιστη φάση...)

Δημοσ.

στην Πάτρα πριν απολυθώ τους πήγε την έξοδο που ηταν στάνταρ 3:30 καθημερινές - > 6-7 το απόγευμα (για να κάνουν καθαριότητες απότι μου είπαν λολ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...