Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εισαι ο μονος που τα χανει μεσα στο στρατο οποτε αντι να κλαψουριζουμε τσαμπα και βερεσε δεν ειναι καλυτερα να σφιξουμε τα δοντια να κανουμε οτι κανουν ολοι για την πατριδα και να τελειωνουμε? αρκετα ατομα νοσταλγουν το στρατο επειδη εξω τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολοτερα :P

οπως εχει γινει ο στρατος ειναι διακοπες.

εγω δεν θελω να φανταζομαι πως εισαι.... σε κοβω για τρελο γιωτομπαλο και μου την σπανε κατι τετοιοι. Γιατι οι γιωταδες δεν ειναι γιωταδες μονο στο στρατο δημιουργουν και εκτος στρατου προβληματα παρομοια με τους απροσαρμοστους δηλαδη και οταν λεω γιωταδες εννοω οχι τα παιδια με προβληματα υγειας. Τι εισαι αναρχικος εισαι? κομμουνιστης? τι νικ ειναι αυτο?

Θα μας χτικιασει αυτος αποψε κατσε να δεις πλακα τωρα ....

καμμία σχέση, οι κομμουνιστές ειναι υπέρ της θητείας, λαικος στρατός, κτλ. ασχετε.  Αλλά τι να λέμε όταν νομίζεις ότι όφελος της θητείας ειναι να σε προετοιμάσει για τους εργοδότες που δεν σε πληρώνουν...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καμμία σχέση, οι κομμουνιστές ειναι υπέρ της θητείας, λαικος στρατός, κτλ. ασχετε.  Αλλά τι να λέμε όταν νομίζεις ότι όφελος της θητείας ειναι να σε προετοιμάσει για τους εργοδότες που δεν σε πληρώνουν...

Για κομμουνιστης δεν ξερω για τρελο γιωτομπαλο μου κανεις ανετα παντως... και απο τα ασχημα γιωτομπαλα που ενω δεν εχουν τιποτα πανε να το παιξουν οτι εχουν για να κοροιδεψουν και να λουφαρουν. Κανενας οικτος σε κατι τέτοιους :P

Δημοσ.

Eννοει να παει στα 18-20.

Εμενα φιλος μου ειναι 26 και δεν εχει παει στρατο.

Αμα χαλασει το ασανσερ λαχανιαζει μεχρι τον τριτο οροφο που ειναι το σπιτι του.

Βασικα και ενα παρκο που χαμε παει ειχε εναν ανηφορικο δρομο ιδρωσε και ξεφυσαγε.

Δεν ειναι χοντρος απλα σαπισε απο τους υπολογιστες και τα τσιγαρα.

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν θέλω να πάω σε στρατιωτική σχολή, οπότε εάν δεν περάσω (χτύπα ξύλο) το αμέσως επόμενο "υποκατάστατο" είναι ΔΕΑ και Ειδικές Δυνάμεις. :P

Ωραιος. Τουλαχιστον θα γλιτωσεις τη γκρινια και την κλαουρα απο τα γιωτομπαλα που τα πηρανε απο το σπιτι και την μαμα αρον αρον. Φαντασου να ησουν σε κανα λοχο με τον Pablo_Hasan μεσα. Παιζει να σκεφτοσουν και την αναβολη. :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι κομμουνιστες αν ειναι στρατος του Σταλιν!

Εχεις δει παπαρηγα να λεει πατε ολοι στρατο οι νέοι να βοηθησετε την χώρα;

Δημοσ.

Εμενα φιλος μου ειναι 26 και δεν εχει παει στρατο.

Αμα χαλασει το ασανσερ λαχανιαζει μεχρι τον τριτο οροφο που ειναι το σπιτι του.

Βασικα και ενα παρκο που χαμε παει ειχε εναν ανηφορικο δρομο ιδρωσε και ξεφυσαγε.

Δεν ειναι χοντρος απλα σαπισε απο τους υπολογιστες και τα τσιγαρα.

Ε νταξει στον απλο στρατο δεν κανουν τρελες ασκησεις εκτος βεβαια και αμα δεν βγαλει την βασικη πορεια και τον κοροιδευουν

Δημοσ.

Αυτό.

Ωραιος. Τουλαχιστον θα γλιτωσεις τη γκρινια και την κλαουρα απο τα γιωτομπαλα. Φαντασου να ησουν σε κανα λοχο με τον Pablo_Hasan μεσα. Παιζει να σκεφτοσουν και την αναβολη. :P

Κοίτα, έχω καταλάβει πολύ καιρό τώρα ότι δεν γίνεται να είναι όλοι έξυπνοι ή/και να σέβονται και να αγαπάνε τα ίδια πράγματα με εμένα. Εγώ προσωπικά δεν τους δίνω σημασία. Άστους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, εμένα μου αρκεί να κάνω αυτό που θέλω εγώ.

Οι κομμουνιστες αν ειναι στρατος του Σταλιν!

Και εκείνοι μετά την διαταγή 227 έβγαιναν και έριχναν καντήλια.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό.

Κοίτα, έχω καταλάβει πολύ καιρό τώρα ότι δεν γίνεται να είναι όλοι έξυπνοι ή/και να σέβονται και να αγαπάνε τα ίδια πράγματα με εμένα. Εγώ προσωπικά δεν τους δίνω σημασία. Άστους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, εμένα μου αρκεί να κάνω αυτό που θέλω εγώ.

Δεν σεβονται συμφωνοι αλλα οταν ειναι να εχουν απαιτησεις απο το κρατος τις έχουν. Καταλαβες? ξερουν αυτοι ποτε και που σεβονται μην ανησυχεις.

Δημοσ.

Ε νταξει στον απλο στρατο δεν κανουν τρελες ασκησεις εκτος βεβαια και αμα δεν βγαλει την βασικη πορεια και τον κοροιδευουν

Στα 26 επισης δεν εχεις και την ιδια καβλα για "ζωη" και περιπετειες.

Παλια οταν ημασταν 18 γυρναγαμε παντου ολη μερα και νυχτα με 4 ωρες υπνο και ξανα τα ιδια.

Και ολα τα ακυρα οτι μας καθοντουσαν. Και κοιμομασταν και σε παγκακια κανα 2ωρο αν ειμασταν σε κανενα παραλιακο μερος.

Τωρα οσο περναει ο καιρός "παπουδιαζουμε".

Πως θα την παλεψει αυτος ακομα και την 1η μερα στρατου;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σεβονται συμφωνοι αλλα οταν ειναι να εχουν απαιτησεις απο το κρατος τις έχουν. Καταλαβες? ξερουν αυτοι ποτε και που σεβονται μην ανησυχεις.

Προφανώς. Τα τελευταία χρόνια εδώ στην Ελλάδα ισχύει το "ο καθένας για την πάρτη του".

Ε, θα λιώσει αλλά σιγά-σιγά θα στρώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι, αν το πιστευεις πραγματικα εχεις βρει ενα 25% λυση-ευτυχια στην ζωη σου!

• Like 1
Δημοσ.

Στα 26 επισης δεν εχεις και την ιδια καβλα για "ζωη" και περιπετειες.

Παλια οταν ημασταν 18 γυρναγαμε παντου ολη μερα και νυχτα με 4 ωρες υπνο και ξανα τα ιδια.

Και ολα τα ακυρα οτι μας καθοντουσαν. Και κοιμομασταν και σε παγκακια κανα 2ωρο αν ειμασταν σε κανενα παραλιακο μερος.

Τωρα οσο περναει ο καιρός "παπουδιαζουμε".

Ναι δεν διαφωνω. Ενταξει τους κοιμιζουν νωρις συνηθως παντως... μεχρι της 12 εχει περασει ο Α.Φ και εχουν κλεισει φωτα και τα παντα. Τωρα ενταξει ρε φιλε 26 χρονων ο αλλος και δεν μπορει να βγαλει 15χλμ περπατημα?

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνω. Ενταξει τους κοιμιζουν νωρις συνηθως παντως... μεχρι της 12 εχει περασει ο Α.Φ και εχουν κλεισει φωτα και τα παντα. Τωρα ενταξει ρε φιλε 26 χρονων ο αλλος και δεν μπορει να βγαλει 15χλμ περπατημα?

τι 15χλμ.

Αμα εχεις μαθει με αμαξι στην ζωη σου και τα ποδια τα εχεις μονο για να προχωρας στο σπιτι σου, να κατουρας ορθιος και να καθεσαι στον Η/Υ ειναι μεγάλο βήμα τα 15χλμ με οπλο-κρανος-εξαρτηση.

Προσπαθω να τον ξεκολίσω γιατι θα τα βρει ανηφορικα.

Α τωρα που το θυμηθηκα, ενας στον στρατο δεν ηξερε να σκουπιζει.

Νομιζα οτι μου κανε πλακα, αλλα μετα καταλαβα οτι στο σπιτι του σκουπιζανε μονο οι φιλιππινεζες(ειναι οι καλυτερες και υπακουες) οπως και μου πε.

Να δειτε ρε παιδια πως επιανε την σκουπα, δεν υπαρχει. Ουτε ο Πριγκηπας της ζαμούντα δεν την επιασε ετσι πρωτη φορα!

Μόνο; :P

Ενα 50% ειναι επαγγελμα που θα ζεις απο αυτό και που να ειναι το χομπυ σου (γι να μην το βαρεθεις ποτε)

Και το αλλο 25% ειναι τα συναισθηματικα σου!

Δημοσ.

Ωραιος. Τουλαχιστον θα γλιτωσεις τη γκρινια και την κλαουρα απο τα γιωτομπαλα που τα πηρανε απο το σπιτι και την μαμα αρον αρον. Φαντασου να ησουν σε κανα λοχο με τον Pablo_Hasan μεσα. Παιζει να σκεφτοσουν και την αναβολη. :P

Μία στο γκομενοθρεντ, δύο στο φίτνες, τρεις και πάρτα όμως.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...