Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τόσο που κοστίζει κάθε φαντάρος στο κράτος, γιατί δεν καταργούν την θητεία να τελειώνουμε; Στους ΔΥ ξέρει να βάζει χέρι η τροϊκα, ας βάλει και στο στρατό.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα θελω να κανω αιτηση σε καποια προκυρηξη θελει χαρτι οτι εχω τελειωσει την θητεια μου ή εχω απαλαγη νομιμα, αυτο απο κεπ δεν το παιρνω ? 

θα σου δωσουν χαρτι απολυτηριο του στρατου

Mηπως ξερει κανεις το ωραριο της επιτροπης απαλλαγων Αθηνων?

Εκανα ενα search και δεν βρηκα κατι και δεν σηκωνουν και τα τηλεφωνα

11 με 1 αλλα να ερθεις νωρις για να πιασεις σειρα

Δημοσ.

Να καταργήσουμε τον στρατό τελείως. Δεν είναι καλύτερη ιδέα αυτή?

Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό.

Οι λόγοι αρκετοί και δεν είναι της παρούσης.

Αλλά μπορούμε άνετα να τον εξορθολογίσουμε ώστε να μην είναι βάρος στην κοινωνία.

Δημοσ.

Δυστυχώς δε γίνεται? Ο στρατός υφίσταται πολλά χρόνια πριν από εσένα κι εμένα και μεγάλες αυτοκρατορίες χτίστηκαν με την αξιοποίησή του.

Ο στρατός καλώς υπάρχει, παρά το γεγονός ότι έχει πλέον εξευτελιστική λειτουργία.

Προτιμότερο και πιο ορθολογικό θα ήταν να αλλάξουμε εμείς σαν άνθρωποι.

Δημοσ.

Δυστυχώς δε γίνεται? Ο στρατός υφίσταται πολλά χρόνια πριν από εσένα κι εμένα και μεγάλες αυτοκρατορίες χτίστηκαν με την αξιοποίησή του.

Ο στρατός καλώς υπάρχει, παρά το γεγονός ότι έχει πλέον εξευτελιστική λειτουργία.

Προτιμότερο και πιο ορθολογικό θα ήταν να αλλάξουμε εμείς σαν άνθρωποι.

Καταλαβαίνεις το δυστυχώς τι σημαίνει;

Επίσης ξέρεις γιατί υπάρχει στρατός και γιατί δεν γίνεται να διαλυθεί; :rolleyes:

Τέλος ορίζεις λίγο το εξευτελιστική λειτουργία;

Δημοσ.

Ναι, το δυστυχώς έχει πολλαπλή έννοια. Καλά με δουλεύεις?

Όλες οι χώρες του κόσμου έχουν στρατό. Δε θέλω να ακούσω πάλι για λόμπι όπλων και τα συναφή. Όταν έχεις καλούς γείτονες, χρειάζεσαι και καλό στρατό..τι να κάνουμε? Τουλάχιστον έτσι αποφεύγεις να γκριζαριστούν κάποιες αμφισβητούμενες περιοχές. Δε μιλάω για πολέμους γιατί υπό τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατον.

ΤΟ εξευτελιστικό έχει να κάνει με το κομματικό μέρος. Η άμεση σύνδεσή του με αυτό..καθιστώντας τον στρατό μας μία υπηρεσία ανάλογη της ΕΡΤ.

Δημοσ.

Καλα μερικοι επρεπε να πληρωνουν κιολας για τις εγχειρησεις που δεν εχουν κανει εξω αλλα μολις μπηκαν στρατο τοτε το σκεφτηκανε. Αλλος κηλη, αλλος απονευρωσεις, αλλος πονος στο ποδι, οτιδηποτε.. Για πολλα μπορουμε να τους κατηγορησουμε, αλλα απο θεμα περιθλαψης ειναι οι τοπ, με τα πιο καλα μηχανηματα...

Σε θεματα υγειας ο στρατος δεν κανει μαλακιες.. Σε ολα τα αλλα κανει συνεχεια..

Ζαχαρη; Στον πολεμο θα ευχεσαι να ειχες εκπαιδευτει οπως επρεπε.. Μερικοι πανε παιδακια στο στρατο και γυριζουν αντρες.. Αλλοι μενουν μακακες, αλλοι εχουν γινει ηδη..

Αλλα ο στρατος δεν ειναι πολυτελεια.. Ειναι ενα σκληρο σχολειο. Ασχετα που τωρα σε βλεπουν σαν δουλο, για αγκαριες και να εχεις σκουπισει σχεδον ολη την Αθηνα συνολικα, και να χεις πλυνει τοσα δισκουσ/ταψια που 3 φερι δεν αρκουν... Χαχαχαζ

Καλα αν ειναι κυριακη και χει ομελετα καλυτερα παιξτο αρρωστος και μην πας για λαντζα .. Μαρτυριο.. Ασχετα που δεν τρωγεται

Nαι για αυτο εμενα ο μαλακας ο οφθαλμιατος πριν 2 χρονια που περασα μου εβαλε κολιριο στα ματια και μετα με αφησε εξω στο ηλιο χωρις να μου πει να προσεχω και μου γαμηθηκαν τα ματια 3 ωρες να περιμενω.

Τωρα αυτο που λες για το πολεμο ειναι ακυρο δεν ειναι ολοι πολεμιστες επρεπε στο στρατο να πηγαινουν μονο αυτη που μπορουν να πολεμησουν αμα γυνοταν πολεμος θα ηταν πολυ καλυτερα για ολους και εμεις δεν θα παιδευομασταν και ο φανταρος θα ειχε πολυ καλυτερη εκπεδευση.

Δημοσ.

έτσι αποφεύγεις να γκριζαριστούν κάποιες αμφισβητούμενες περιοχές

Και έστω ότι "γκριζαριζονται" κάποιες περιοχές τι ακριβώς θα αλλάξει στην ζωή ενός απλού πολίτη;

Είδαμε δε πόσο αποτρεπτικά λειτούργησε ο στρατός για τον σκοπό που επικαλείσαι μιας και τίποτα δεν είναι αμφισβητούμενο :lol:. Στην πρώτη πεντάδα στους εξοπλισμούς αναλογικά του ΑΕΠ στις χώρες του ΝΑΤΟ, στα έξι ναυτικά μίλια η υφαλοκρηπίδα με σύνορα ελβετικό τυρί. Τέτοια προσφορά.....ούτε στις εκπτώσεις δεν βρίσκεις!!!

• Like 1
Δημοσ.

Και έστω ότι "γκριζαριζονται" κάποιες περιοχές τι ακριβώς θα αλλάξει στην ζωή ενός απλού πολίτη;

Eνταξει γκριζαριζονται...σιγα τα ωα δεν λεω...

Αλλα αμα αφήσεις εναν να κλέψει λιγο απο την περίφραξη στο "χωράφι σου", ε δεν θα ρθει ο καιρός που θα "μπει" και πιο μέσα...;

Στα δικα μου χωραφια παντως εχει γινει αυτο και το λυσαμε με δικαστηριο...

Λες να βασιστείς στην ευγένεια του και στην καλή θέληση;

Ειναι σαν να λες ας κοιμηθω με ανοικτη μπαλκονοπορτα και αμα μπουν κλεφτες στην χειρότερη περιπτωση,μονο θα με κλεψουν, δεν θα με σκοτωσουν και θα βιασουν την αδερφη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πιστεύω να το λες σοβαρά τώρα αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πιστεύω να το λες σοβαρά τώρα αυτό.

To σκεφτεται ετσι γιατι πολιτης=Αθηναιος μαλλον (για αυτον)

Τι τον νοιάζει ο Εβρος, χωραφια εχει εκει; Απο πίτα που δεν τρώει τι τον νοιάζει και αν καεί, λέει ο λαός!

• Like 1
Δημοσ.

Eνταξει γκριζαριζονται...σιγα τα ωα δεν λεω...

Αλλα αμα αφήσεις εναν να κλέψει λιγο απο την περίφραξη στο "χωράφι σου", ε δεν θα ρθει ο καιρός που θα "μπει" και πιο μέσα...;

Στα δικα μου χωραφια παντως εχει γινει αυτο και το λυσαμε με δικαστηριο...

Λες να βασιστείς στην ευγένεια του και στην καλή θέληση;

Ειναι σαν να λες ας κοιμηθω με ανοικτη μπαλκονοπορτα και αμα μπουν κλεφτες στην χειρότερη περιπτωση,μονο θα με κλεψουν, δεν θα με σκοτωσουν και θα βιασουν την αδερφη μου.

Συμφωνούμε απόλυτα!!!

Το θέμα είναι ότι το γαμημένο το χωράφι, δεν το αισθάνομαι και πολύ δικό μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...