Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει πες 300-350 ενοίκιο σου με μένουν και 150 στο χέρι!

Sent from my MT11i using Insomnia

ότι ειπε και ο απο πάνω

επειδή γνώρισα πολλούς ΔΕΑ στη θητεία μου δεν θυμάμαι κανέναν που να του έμεναν χρήματα , απότι μου έλεγαν απλά κάλυπταν τις βασικές ανάγκες τους . 

Δημοσ.

δεα συμφαιρει αν δικαιούσαι κατ εξαιρεση μετάθεση και πας κοντά στο σπίτι σου, γλιτώνεις το νοικι κτλ και έχεις μόνο τη χασούρα των 5 πρώτων μηνων

Δημοσ.

Με λιτά έξοδα και όχι σπατάλες σε μπουζούκια και σχετικά βγαίνεις μια χαρά. Αν εισαΙ και μόνος ακομα καλύτερα. Βέβαια εγώ δεν έχω πάει ακομα στρατό αλλα οταν θα πάω θα προσπαθήσω για ΔΕΑ

Δημοσ.

Με λιτά έξοδα και όχι σπατάλες σε μπουζούκια και σχετικά βγαίνεις μια χαρά. Αν εισαΙ και μόνος ακομα καλύτερα. Βέβαια εγώ δεν έχω πάει ακομα στρατό αλλα οταν θα πάω θα προσπαθήσω για ΔΕΑ

πήγαινε πρώτα και μετά γράψε μας τις εντυπώσεις σου

δεν έχεις ιδέα πως μπορούν να προκύψουν έξοδα απο το πουθενά ..

αν μιλάμε και για ΔΕΑ να δεις που τους έβαζαν να πληρώσουν τις στολές σε κάτι παλικάρια οταν απολυόμουν και βρίζανε .. χΔ.............

Δημοσ.

Ντάξει μωρέ δεν θα πάω και άφραγκος...

Θα έχω μερικά χρήματα για αρχή...

Ντάξει μωρέ δεν θα πάω άφραγκος...

Θα έχω μερικά χρήματα για αρχή..

Δημοσ.

πως ειναι ο σημερινος στρατος;  ολο λεω να παω πριν τελειωσει η αναβολη μου, αλλά δεν το παιρνω αποφαση,  μονο που βλεπω εκεινες τις φατσες τους λοχιες αλλάζω δρομο αλλα πειτε μου εμπειριες πως περασατε;

• Super Moderators
Δημοσ.

αν αθροίσουμε τις αυξήσεις παίζει να έχουν πιάσει καμιά 5αρα χρόνια συνολικά...

Δημοσ.

ναι αλλα μην ξεχνάτε οτι αν το θελήσουν οι συνεταίροι οι ράδιο αρβύλες γίνονται πραγματικότητα στο τσακ μπαμ  :mellow:

Δημοσ.

αμα θέλουν δίνουν ακόμα και εντολή λουκέτο στα στρατόπεδα και εφεδρεία στους στρατιωτικούς 
δικαιολογία? δεν ειναι ανάγκη να δώσουν , το είπαν κ έγινε , αλλιώς λεφτά γιοκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...