lary7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Με τους ι5 σαν την αφεντια μου τι γυνετε ? Θεωρουμαστε "αμαχος πλυθησμος " ? Βιασμος, ανασκολοπισμος και μετα αποκεφαλισμος, οπως στην Συρια ενα πραγμα. Παντως αφου ακομα δεν βγηκες Ι5 υπαρχουν ελπιδες να σε δουμε στο χακι, ολο το φορουμ περιμενει! Αν κάποιος θέλει να γίνει ΔΕΑ οι δοκιμασίες γίνονται μετά τη βασική στο ΚΕΝ? Οχι, οι δοκιμασιες γινονται τις πρωτες εβδομαδες πριν την ορκωμοσια και απο το ΚΕΝ φευγεις αμεσως μετα, συνηθως πριν παρεις οπλο.
Silverage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Με τους αντιρρησίες συνήδεισης που αναφέρθηκε πιο πάνω τί παίζει;Υπάρχουν επιπτώσεις;Και τί κάνουν αυτοί δηλαδή παρουσιάζονται και λένε δεν γουστάρω να πάω στρατό;Ενδιαφέρον φαίνεται.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Βιασμος, ανασκολοπισμος και μετα αποκεφαλισμος, οπως στην Συρια ενα πραγμα. Παντως αφου ακομα δεν βγηκες Ι5 υπαρχουν ελπιδες να σε δουμε στο χακι, ολο το φορουμ περιμενει! Οχι, οι δοκιμασιες γινονται τις πρωτες εβδομαδες πριν την ορκωμοσια και απο το ΚΕΝ φευγεις αμεσως μετα, συνηθως πριν παρεις οπλο. Χαχαχα ποιος ειπε οτι δεν βγηκα περιμενω το χαρτι σε λιγες μερες, μολις ερθει θα το κορνιζαρω Με τους αντιρρησίες συνήδεισης που αναφέρθηκε πιο πάνω τί παίζει;Υπάρχουν επιπτώσεις;Και τί κάνουν αυτοί δηλαδή παρουσιάζονται και λένε δεν γουστάρω να πάω στρατό;Ενδιαφέρον φαίνεται. Αντι για το στρατο προσφερουν κοινωνικη εργασια
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Με τους αντιρρησίες συνήδεισης που αναφέρθηκε πιο πάνω τί παίζει;Υπάρχουν επιπτώσεις;Και τί κάνουν αυτοί δηλαδή παρουσιάζονται και λένε δεν γουστάρω να πάω στρατό;Ενδιαφέρον φαίνεται. η ουσιαστική διαφορά με τους ανυποτακτους ειναι ότι οι ανυποτακτοι δεν πατάνε πουθενά και γράφουν τον στρατό εκει που πρέπει, οι αντιρρησίες κανουν μια εγγραφη δήλωση ότι αρνούνται να υπηρετήσουν. Και στις δυο περιπτώσεις παιζουν προστιμα, κτλ. στη δευτερη ειναι πιο αυστηροι γιατι τολμησες να αμφισβητήσεις την εξουσία που νομίζουν ότι έχουν.
lary7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Χαχαχα ποιος ειπε οτι δεν βγηκα περιμενω το χαρτι σε λιγες μερες, μολις ερθει θα το κορνιζαρω Αμα γινει πολεμος σε θελω διπλα μου, παρε το λεωφορειο και ελα Β.Ελλαδα, σε 2 μερες θα σε κανο κομμαντο ! 1
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αμα γινει πολεμος σε θελω διπλα μου, παρε το λεωφορειο και ελα Β.Ελλαδα, σε 2 μερες θα σε κανο κομμαντο ! Τι πολιτες ρε ? Αφου δεν εχω πατησει ουτε μια μερα σε στρατοπεδο
lary7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ενω οι υπολοιποι που πατησαν εκαναν τρελη εκπαιδευση.....Με λιγο σθενος ολα γινονται, ατακτη πολιτοφυλακη θα εισαι για τις δυσκολες αποστολες. 1
Fulgore1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μια ερωτηση αν γνωριζετε παιδες.Φιλος φοιτητης μου θελει να διακοψει την αναβολη του τον Σεπτεμβριο.Τι δικαιολογητικα χρειαζεται απο την σχολη,και αν διακοψει την αναβολη τον Σεπτεμβριο ποτε πιθανον θα παει στρατο νοεμβριο δεκεμβριο ή απο το αλλο ετος??
Asmodeus21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μια ερωτηση αν γνωριζετε παιδες.Φιλος φοιτητης μου θελει να διακοψει την αναβολη του τον Σεπτεμβριο.Τι δικαιολογητικα χρειαζεται απο την σχολη,και αν διακοψει την αναβολη τον Σεπτεμβριο ποτε πιθανον θα παει στρατο νοεμβριο δεκεμβριο ή απο το αλλο ετος?? Ιανουαριο θα παει λογικα . Θελει βεβαιωση σπουδων απο τη σχολη του.
panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ιανουαριο θα παει λογικα . Θελει βεβαιωση σπουδων απο τη σχολη του. Aν ζητήσει να μπει Νοέμβριο πιθανότατα να τον δεχτούν.
RottenLungs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά έχει κανείς να μου δώσει πληροφορίες για ΕΛΔΥΚ; Γενικές πληροφορίες βρήκα στο net αλλα τίποτα πιο ειδικά θέματα με ενδιαφέρουν. πχ. μετα το τέλος της θητείας τι παίζει; Απο φίλο Κύπριο έμαθα οτι κάνουν πολυ καλη εκπαίδευση και με έψησε να δηλώσω για εκεί του χρόνου που λογικά μπαίνω.
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αν θες καλή εκπαίδευση γιατί δε δηλώνεις Ειδικές Δυνάμεις για να πάρεις το καλύτερο δυνατό; Όχι ότι θα γίνεις Γιάννης Ράμπος, αλλά δε θα 'σαι και ΕΛΔΥΚάριος.
RottenLungs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Στην Κύπρο πχ. κάνουν συνέχεια μετεκπαιδεύσεις κτλ. Γενικά δεν έχω ιδέα απο στρατό. Δηλαδή αν έχεις κάνει θητεία στην ΕΛΔΥΚ, μετά ποιες οι υποχρεώσεις σου; Υ.Γ. Ίσως να είναι εντελώς άκυρες οι ερωτήσεις αλλα πραγματικά δεν έχω ιδέα. Αν θες καλή εκπαίδευση γιατί δε δηλώνεις Ειδικές Δυνάμεις για να πάρεις το καλύτερο δυνατό; Όχι ότι θα γίνεις Γιάννης Ράμπος, αλλά δε θα 'σαι και ΕΛΔΥΚάριος. Το έχω σκεφτεί και αυτό. Δεν είμαι στρατόκαυλος με την καμία απλα δεν θέλω να κωλοβαράω τόσους μήνες. Και επειδή γουστάρω και ελεύθερη πώση, μου είπαν οτι μπορείς μέσα απο τον στρατό (τον Κυπριακό) να βγάλεις και δίπλωμα. Μόλις απολύθηκαν δύο φίλοι μου (πεζικό) και μου λένε τα χειρότερα απο άποψη καθημερινότητας και βαρεμάρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις