phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Κι εγώ ακριβώς γι' αυτό δήλωσα. Δε γνώριζα τίποτα για το στρατό, δεν ήμουν (ούτε είμαι) στρατόκαυλος, απλά γούσταρα λίγο τέντωμα και να μη βαριέμαι (τόσο). Επίσης δε γούσταρα να πάρω κιλά :Ρ Ρώτα ό,τι θες για Ειδικές Δυνάμεις μιας και τα έχω φρέσκα. Πάντως μετά το ΤΠΕΝ μη φανταστείς ότι είναι κάθε μέρα εκπαίδευση.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ενω οι υπολοιποι που πατησαν εκαναν τρελη εκπαιδευση.....Με λιγο σθενος ολα γινονται, ατακτη πολιτοφυλακη θα εισαι για τις δυσκολες αποστολες. Γουσταρω αμα δω τα σκουρα θα ταμπουρωθω σε κανενα κουγκι
qsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Στην Κύπρο πχ. κάνουν συνέχεια μετεκπαιδεύσεις κτλ. Γενικά δεν έχω ιδέα απο στρατό. Δηλαδή αν έχεις κάνει θητεία στην ΕΛΔΥΚ, μετά ποιες οι υποχρεώσεις σου; Υ.Γ. Ίσως να είναι εντελώς άκυρες οι ερωτήσεις αλλα πραγματικά δεν έχω ιδέα. Το έχω σκεφτεί και αυτό. Δεν είμαι στρατόκαυλος με την καμία απλα δεν θέλω να κωλοβαράω τόσους μήνες. Και επειδή γουστάρω και ελεύθερη πώση, μου είπαν οτι μπορείς μέσα απο τον στρατό (τον Κυπριακό) να βγάλεις και δίπλωμα. Μόλις απολύθηκαν δύο φίλοι μου (πεζικό) και μου λένε τα χειρότερα απο άποψη καθημερινότητας και βαρεμάρας. πόσο είσαι (ηλικία); μετεκπαίδευση συνέχεια μέχρι μεγάλη ηλικία κάνουν οι κύπριοι πολίτες, όχι οι ελλαδίτες εσύ καμιά παραπάνω υποχρέωση δε θα έχεις μόλις γυρίσεις πίσω στη χώρα σου σε σχέση με τους υπόλοιπους στρατιώτες το να πας ελδυκ σημαίνει ότι θα είσαι πολύ πιο τεντωμένος από ότι σε μια μέση μονάδα στην ελλάδα (όχι απαραίτητα βέβαια) και το ότι θα περάσεις τη θητεία σου προστατεύοντας μια άλλη χώρα αν αγαπάς τους κύπριους (κι εγώ έχω φίλους κύπριους, αλλά δε τους αγαπώ τόσο), πήγαινε άλλωστε ποτέ δε γεμίζουν και παίρνουν τραμπούκικα και άλλους για να συμπληρώσουν εγώ προσωπικά αν ήταν να πάω κύπρο θα έβγαινα γιωτάς ή θα έπαιρνα αναβολή δε θα υπέγραφα το χαρτί για κανένα λόγο ΥΓ αλεξίπτωτα μπορείς να κάνεις στους αλεξιπτωτιστές (αν και ελεύθερη κάνουν λίγοι με βύσμα γιατί παίζει έξτρα μαρούλι) , δε χρειάζεται να ξενιτευτείς ούτε όλοι οι ελδυκ πηδούν από αλεξίπτωτα δεν είναι όλοι εκεί ειδικές δυνάμεις ΥΓ2 αν είσαι σε μονάδα με κύπριους που συγκριτικά κάνουν πολύ μεγαλύτερη θητεία θα τρως χώσιμο από αυτούς γιατί θα είσαι συνεχώς πουστόνεο
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Πάντως αν θες μέγιστο τέντωμα, πας καρφί για Κύπρο, αλλά 35ΜΚ, όχι ΕΛΔΥΚ. Απλά δες προσοχή που βαράνε τα παλικάρια στην αρχή του βίντεο: Τρέλες, τρέλες.
RottenLungs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 πόσο είσαι (ηλικία); μετεκπαίδευση συνέχεια μέχρι μεγάλη ηλικία κάνουν οι κύπριοι πολίτες, όχι οι ελλαδίτες εσύ καμιά παραπάνω υποχρέωση δε θα έχεις μόλις γυρίσεις πίσω στη χώρα σου σε σχέση με τους υπόλοιπους στρατιώτες το να πας ελδυκ σημαίνει ότι θα είσαι πολύ πιο τεντωμένος από ότι σε μια μέση μονάδα στην ελλάδα (όχι απαραίτητα βέβαια) και το ότι θα περάσεις τη θητεία σου προστατεύοντας μια άλλη χώρα αν αγαπάς τους κύπριους (κι εγώ έχω φίλους κύπριους, αλλά δε τους αγαπώ τόσο), πήγαινε άλλωστε ποτέ δε γεμίζουν και παίρνουν τραμπούκικα και άλλους για να συμπληρώσουν εγώ προσωπικά αν ήταν να πάω κύπρο θα έβγαινα γιωτάς ή θα έπαιρνα αναβολή δε θα υπέγραφα το χαρτί για κανένα λόγο ΥΓ αλεξίπτωτα μπορείς να κάνεις στους αλεξιπτωτιστές (αν και ελεύθερη κάνουν λίγοι με βύσμα γιατί παίζει έξτρα μαρούλι) , δε χρειάζεται να ξενιτευτείς ούτε όλοι οι ελδυκ πηδούν από αλεξίπτωτα δεν είναι όλοι εκεί ειδικές δυνάμεις ΥΓ2 αν είσαι σε μονάδα με κύπριους που συγκριτικά κάνουν πολύ μεγαλύτερη θητεία θα τρως χώσιμο από αυτούς γιατί θα είσαι συνεχώς πουστόνεο 24 είμαι... Τι να σου πώ, εγω αν πήγαινα, δεν θα πήγαινα για την αγάπη μου για την Κύπρο. Αυτό με το δίπλωμα ισχύει;;; Δηλαδή αν πας αλεξιπτωτιστές σε ειδικές δυνάμεις παίρνεις; Είναι κάτι που θα το ήθελα πάρα πολυ και αν όβτως ισχύει θα γούσταρα να το κυνηγήσω.
RottenLungs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τι δίπλωμα; Για Κύπρο μου έχουν πει (μπορεί να μου είπε και μαλακίες και να γίνομαι ρεζίλι τώρα) οτι μετα μπορείς να είσαι και εκπαιδευτής αλεξιπτωτιστής. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό όσο το να έχω μία πιστοποίηση που να μου δίνει το δικαίωμα να κάνω μόνος μου άλματα.
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 9 μήνες δεν άκουσα τίποτα τέτοιο. Ρεζίλι δε γίνεσαι με την καμία.
qsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δε νομίζω να ισχύει, επίσης στο στρατό δε κανείς ελεύθερη πτώση, πηδάς με σύρμα Ελεύθερη κάνουν πολύ λίγοι
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Πάντως έχε υπόψη σου ότι για αλεξίπτωτα θες γερό βύσμα, πάρα πολύ δύσκολα θα σε πάρουν, ακόμα κι αν είσαι απ' τους καλύτερους στα αθλήματα.
RottenLungs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 α οκ thnx... Κρίμα. Αυτό με το βύσμα ενδιαφέρον... Για πείτε, σε ειδικές δυνάμεις που θέλει βύσμα και που μπαίνεις απλα αν δηλώσεις; Εγω έχω ένα βύσμα για να με βάλουν σε γραφείο και να τα ξύνω όλη μέρα (κάτι που έχω πει όχι εδω καιρό), τώρα δεν ξέρω το ίδιο θα κάνει και για ειδικές δυνάμεις.
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αν έχεις καλό βύσμα μπαίνεις όπου θέλεις, αρκεί βέβαια να μην είσαι και κανά σαπάκι. Και να θες όντως να συνεχίσεις, γιατί στο Πεύκο πολλοί μπαίνουν, αλλά κάθε φορά περίπου το 30% δηλώνει ότι θέλει να κοπεί απ' τις πρώτες ώρες/μέρες. Χωρίς βύσμα, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πας αμφίβιος σε ένα από τα 5 νησιά.
RottenLungs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δε νομίζω να ισχύει, επίσης στο στρατό δε κανείς ελεύθερη πτώση, πηδάς με σύρμα Ελεύθερη κάνουν πολύ λίγοι Ααα δεν το ήξερα. Σε αυτό το κάνουν και ελεύθερη πτώση και υπέθεσα οτι κάνουν όλοι.
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αυτοί είναι μόνιμοι ρα. Στην αρχή τουλάχιστον. Πάντως αν ψήνεσαι για Ειδικές Δυνάμεις, να είσαι έτοιμος για τέτοια ξυπνήματα:
RottenLungs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 χαχαχα γαμήσι φαίνεται αλλα και λογικό. Φαντάζομαι το κάνουν για να είσαι πάντα σε ετοιμότητα και εγρήγορση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις