Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω μετανοιωσα που δεν πηγα ειδικες δυναμεις.. να βγαλω και σχολειο ανορθοδοξου πολεμου.. να μαθω τεχνικες μαχης με μαχαιρια.. να μαθω να φτιαχνω και παγιδες

και μετα χωρις παρεξηγηση ξυπνησες.πηγα ειδικες δυναμεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ.η απογοητευση ηταν οχι απλα μεγαλη αλλα τραγικη.για καλη μου τυχη οτι δεν εκανα στις ειδικες δυναμεις τα εκανα οταν βγηκα απο αυτες.(αναρριχηση,καταδυσεις,αλεξιπτωτα) και ευτυχως για μενα τα εκανα με τον σωστο τροπο και οχι με το army way που ειναι εντελως απαραδεκτος.δεν το λεω μονο εγω.το ελεγε και ο εκπαιδευτης μου στα αλεξιπτωτα που ηταν στον στρατο.

ειδικα αν δεν εισαι μονιμος ξεχνας μαχαιρια ξεχνας ανορθοδοξο πολεμο και ολα αυτα.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και μετα χωρις παρεξηγηση ξυπνησες.πηγα ειδικες δυναμεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ.η απογοητευση ηταν οχι απλα μεγαλη αλλα τραγικη.για καλη μου τυχη οτι δεν εκανα στις ειδικες δυναμεις τα εκανα οταν βγηκα απο αυτες.(αναρριχηση,καταδυσεις,αλεξιπτωτα) και ευτυχως για μενα τα εκανα με τον σωστο τροπο και οχι με το army way που ειναι εντελως απαραδεκτος.δεν το λεω μονο εγω.το ελεγε και ο εκπαιδευτης μου στα αλεξιπτωτα που ηταν στον στρατο.

ειδικα αν δεν εισαι μονιμος ξεχνας μαχαιρια ξεχνας ανορθοδοξο πολεμο και ολα αυτα.

μπορεις να μου πεις πως ξεπερασες την υψοφοβια? Θελω να τα κανω και γω αυτα που κανεις..

Δημοσ.

φανταρος ειπαμε να πας ,οχι να γινεις καραβανάς !!!! :P :P :P

Αυτο λεω και εγω αμα ειναι για καραβανας θελω πλασμα τηλεοραση  και δερματινο καναπε :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειστε αρνητικοι γιατι δεν αντεχετε την πειθαρχια και την αδρεναλινη στο αιμα.. δεν αντεχετε το κικ της τεστοστερονης στο σωμα σας.. δεν μπορειτε να συμβιβαστειτε με την μεταμορφωση σας τη στιγμη της αυτοθυσιας για την πατριδα σε υπερανθρωπο ον!!

Κι ομως.. οπως ειπε ενας σοφος.. Η πειθαρχια απελευθερωνει τον ανθρωπο!

Επεσα απο τα γελια σεβασμος και δεος.

Δημοσ.

για το ΚΕΕΜ Σπαρτης ξερουμε πως ειναι τα πραγματα?? Το εφοδιασμου μεταφορών τι ακριβώς σημαίνει?

Έχει το καλύτερο ΚΨΜ σε όλο τον ελληνικό στρατό  

Δημοσ.

Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά στο low lvl troll ρε συ poulino :P

καλα θεμα στο μπλα μπλα και σοβαρο δεν ειναι.κανονικα οπως ξερεις δεν απανταω καν στο μπλα μπλα αλλα οκ

Είσαι κομάντο δηλαδη pouline.Interesting, interesting.

βλακειες ειναι αυτα.αν ο στρατος εκανε τον αλλον κομαντο τοτε αστα να πανε.το μονο πραγμα που μου αρεσε στον στρατο στις ειδικες δυναμεις ηταν η πορεια βολης.50 Km περιπου περπατημα με το berging.μαρεσε οχι επειδη ειμαι μαζοχας αλλα μαρεσει η πεζοπορια.αν και εμενα δεν μου αρεσε με τον τροπο πο εγινε.

μπορεις να μου πεις πως ξεπερασες την υψοφοβια? Θελω να τα κανω και γω αυτα που κανεις..

η λεξη υψοφοβια ειναι λιγο σχετικη.αλλο πραγμα οτι φοβατε καποιος το υψος και αγχωνεται και αλλος θεμα το να εχεις υψοφοβια και να ιδρωνεις και ολα αυτα οταν βρισκεσαι σε υψος.το πρωτο απλα το ξεπερνας οσο περναει ο καιρος και κανεις πραγματα που αφορουν το υψος.την ελευθερη πτωση την θεωρω το πιο xtreme.μπορεις να ξεκινησεις με αναριχηση ,παραπεντε και αλλα Hobby που εχουν να κανουν με υψος αλλα σε πιο Low profile με λιγοτερη αδρεναλινη.οσο κανεις πραγματα τοσο συνηθιζεις.και εγω ακομα φοβαμε με το υψος.δεν θα πω οτι το εχω συνηθισει.σιγουρα καλυτερα απο την αρχη αλλα παλι υπαρχει αγχος.τωρα αν ο αλλος εχει υψοφοβια με την εννοια σε πιανει πανικος εκει μονο με κανα ψυχολογο το προσπερνας.μονος ειναι αρκετα δυσκολο

για το ΚΕΕΜ Σπαρτης ξερουμε πως ειναι τα πραγματα?? Το εφοδιασμου μεταφορών τι ακριβώς σημαίνει?

ειχα περασει απο keem για ειδικοτητα.παρολο που μπορει καποιος να ειναι ειδικες δυναμεις μπορει να παει για ειδικοτητα σε στρατοπεδο που να ειναι του πεζικου.εγω για να γινω οδηγος περασα υποχρεωτικα απο keem αφου δεν υπαρχει αλλο στρατοπεδο.ηταν πολυ ωραια και χαλαρα τα πραγματα.εμενα μου φανηκαν πολυ ανετα επειδη πιο πριν ημουν ειδικες δυναμεις οποτε ηταν σαν δακοπες.μεγαλο στρατοπεδο αλλα ηταν ωραια.

Δημοσ.

Έχει το καλύτερο ΚΨΜ σε όλο τον ελληνικό στρατό  

και τα καλυτερα μαγειρια απο αποψης φαγητου , ευχεσαι ομως να μην εισαι αγγαρεια μαγειρεια, χιλιες φορες γοπινγκ , φυλλωματα και τετοια :P

Αααα ΚΕΕΜ σημαινει ΚαιΕγωΕχωΜεσον :P

Ωραια θα ναι στη Σπαρτη :) :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...