tritonas00 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τα χρονια της στρατιωτικης θητειας ειναι τα καλυτερα στη ζωη σου.. Κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα... 1
beatshooter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 -9 μηνες απ την ζωη μου +12kg στο κορμι μου.Τρελλο πηξιμο σε φυλακιο που ημασταν σκοπια-υπνο-σκοπια(κομαντοζ ΑΑΑ γιναμε).Ειδικα τις τελευταιες μερες φαγμαε γερη εμπλοκη καθως ως γνωστον η παραμεθωριος τρωει την π0@τσα και στο ΓΕΣ τους παει 1-9.Ευτυχως τελεθωσε το παραμυθι την Δευτερα.323 ΛΕΛΕ. ΥΓ:Οποιος μπορει ας το αποφυγει αυτο το μπουρδελο που λεγεται στρατος.Πλεον ουτε φιλιες κανεις καθως τα βυσματα ειναι πλειοψηφια.Οι "τυχεροι" που πανε με τον σταυρο στο χερι τρωνε το αγουρι...
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 -9 μηνες απ την ζωη μου +12kg στο κορμι μου.Τρελλο πηξιμο σε φυλακιο που ημασταν σκοπια-υπνο-σκοπια(κομαντοζ ΑΑΑ γιναμε).Ειδικα τις τελευταιες μερες φαγμαε γερη εμπλοκη καθως ως γνωστον η παραμεθωριος τρωει την π0@τσα και στο ΓΕΣ τους παει 1-9.Ευτυχως τελεθωσε το παραμυθι την Δευτερα.323 ΛΕΛΕ. ΥΓ:Οποιος μπορει ας το αποφυγει αυτο το μπουρδελο που λεγεται στρατος.Πλεον ουτε φιλιες κανεις καθως τα βυσματα ειναι πλειοψηφια.Οι "τυχεροι" που πανε με τον σταυρο στο χερι τρωνε το αγουρι... πολυ σωστος.ειμαστε ολοι κουμαντα
panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα... Βασικά ισχύει ανάλογα με το πότε μπήκες και που μπήκες.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Βασικά ισχύει ανάλογα με το πότε μπήκες και που μπήκες. οπου και να εχεις μπει ειναι χαμενος 1,5 μισης χρονος απο την ζωη σου.εκτος αν ο αλλος εχει βαρεθει εκει εξω την ζωη του δεν δουλευει δεν πηγαινει σχολειο δεν κανει τιποτα και περιμενει τον στρατο να μαθει κατι.και ναι υπηρχαν τετοια ατομα.ειχαμε ατομο και ειδικες δυναμεις παρακαλω(μην πειτε πως τον εφεραν) που ελεγε ο λοχαγος αμα μαθω σε αυτο το παιδι να πλενετε εχω καταφερει τα παντα.μεχρι και πανω του τα ειχε κανει.ειδικες δυναμεις αυτα ειναι. οσο για τα αλεξιπτωρα τι να πω.πας να κανεις αλεξιπτωτα και κανεις 5-10 πτωσεις στην θητεια σου ουτε απο 3000 ποδια και ολες στατικου ιμαντα και με το εφεδρικο μπροστα.απογοητευση.πηγα σε σχολη εκανα δεκα στατικου επειδη εγω ηθελα και μετα ελευθερας.το αλεξιπωτο πληρως κατευθυμενομενο και το εφεδρικο οπως σε ολα τον κοσμο(εκτος του στρατου)ηταν πισω.ουτε εν δυο τρι τες ουτε με τον καθε κομπλεξικο εκπαιδευτη που εχει κανει 100 ελευθερας και νομιζει οτι μαμαει. και επειδη καποιοι θα βγουν και θα πουν οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια το μονο πραγμα που ζηλευω απο τον στρατο στους ουκαδες και στους αλεξιπτωτιστες ειναι τα λεφτα που παιρνουν οταν κανουν συντηρηση.τιποτε αλλο.
panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 οπου και να εχεις μπει ειναι χαμενος 1,5 μισης χρονος απο την ζωη σου.εκτος αν ο αλλος εχει βαρεθει εκει εξω την ζωη του δεν δουλευει δεν πηγαινει σχολειο δεν κανει τιποτα και περιμενει τον στρατο να μαθει κατι.και ναι υπηρχαν τετοια ατομα.ειχαμε ατομο και ειδικες δυναμεις παρακαλω(μην πειτε πως τον εφεραν) που ελεγε ο λοχαγος αμα μαθω σε αυτο το παιδι να πλενετε εχω καταφερει τα παντα.μεχρι και πανω του τα ειχε κανει.ειδικες δυναμεις αυτα ειναι. Γι αυτό ειπα ανάλογα με το πότε και που. Ξάδερφος μετά το λύκειο στην αεροπορία αναθεμάμε αν έκατσε πάνω από 1 μέρα συνεχόμενα μέσα. Τον πέρναν τηλέφωνο όποτε και αν τον χρειάζονταν, κάθε μέρα έξοδος και βόλτες με το αυτοκίνητο δε νομίζω να πέρασε άσχημα. Αυτά βέβαια τις καλές εποχές.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Γι αυτό ειπα ανάλογα με το πότε και που. Ξάδερφος μετά το λύκειο στην αεροπορία αναθεμάμε αν έκατσε πάνω από 1 μέρα συνεχόμενα μέσα. Τον πέρναν τηλέφωνο όποτε και αν τον χρειάζονταν, κάθε μέρα έξοδος και βόλτες με το αυτοκίνητο δε νομίζω να πέρασε άσχημα. Αυτά βέβαια τις καλές εποχές. ναι αν μπορεις να μην πας ομως δεν ειναι καλυτερα?κατσε σπιτι και κοιμησου παρα να εχεις εστω και μια ωρα καποιον κομπλεξικο πανω απο το κεφαλι σου.σορρυ για την εκφραση κομπλεξικος αλλα ειχαμε πολλους απο δαυτους στις ειδικες δυναμεις που επειδη πηγαμε εκει νομιζουν οτι ειμασταν πορωμενοι.
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Pouline για πες τι διαφορά έχει το στατικό και το ελεύθερο;
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Pouline για πες τι διαφορά έχει το στατικό και το ελεύθερο; στατικος ιμαντας.φορας το αλεξιπτωτο στην πλατη και μεσα απο το αεροπλανο ξεκιναει ενας που ειναι απο την μια πιασμενος μεσα στο αεροπλανο καιαπο την αλλη πιανεται να το πω ετσι με απλα λογια πανω στο αλεξιπτωτο σου.πηδας απο το αεροπλανο ο ιμαντας τεντωνει αφου εσυ πηδας κατω και το αεροπλανο φευγει και αφου τεντωσει ο ιμαντας σου βγαζει το αλεξιπτωτο μεσα απο την τσαντα και ανοιγει το αλεξιπτωτο μονοτου χωρις να κανεις εσυ τιποτα. ελευθερας.πηδας με το αλεξιπτωτο και απλα το ανοιγεις εσυ στο υψος που χρειαζεται να το ανοιξεις.δεν ανοιγει μονο του.στον στρατο αυτοι που ειναι εφεδροι κανουν μονο στατικου ιμαντα.
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Νόμιζα οτι στο στατικού ιμάντα σε δένουν με κάνα σχοινί καμιά 20αριά μέτρα και σε ρίχνουν ίσα ίσα για να δεις πως είναι.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 και σε video static line και free fall Νόμιζα οτι στο στατικού ιμάντα σε δένουν με κάνα σχοινί καμιά 20αριά μέτρα και σε ρίχνουν ίσα ίσα για να δεις πως είναι. εσυ μαλλον λες bungy jumping.δες τα video απο πανω για να δεις ακριβως.μια εικονα= χιλιες λεξεις.
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 εσυ μαλλον λες bungy jumping.δες τα video απο πανω για να δεις ακριβως.μια εικονα= χιλιες λεξεις. Περίπου αλλά απο το αεροπλάνο.Ξέρω μλκία.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 στατικος ιμαντας.φορας το αλεξιπτωτο στην πλατη και μεσα απο το αεροπλανο ξεκιναει ενας που ειναι απο την μια πιασμενος μεσα στο αεροπλανο καιαπο την αλλη πιανεται να το πω ετσι με απλα λογια πανω στο αλεξιπτωτο σου.πηδας απο το αεροπλανο ο ιμαντας τεντωνει αφου εσυ πηδας κατω και το αεροπλανο φευγει και αφου τεντωσει ο ιμαντας σου βγαζει το αλεξιπτωτο μεσα απο την τσαντα και ανοιγει το αλεξιπτωτο μονοτου χωρις να κανεις εσυ τιποτα. ελευθερας.πηδας με το αλεξιπτωτο και απλα το ανοιγεις εσυ στο υψος που χρειαζεται να το ανοιξεις.δεν ανοιγει μονο του.στον στρατο αυτοι που ειναι εφεδροι κανουν μονο στατικου ιμαντα. Αμα δεν ανοιξει τι γυνετε ?
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Περίπου αλλά απο το αεροπλάνο.Ξέρω μλκία. καποιοι εκαναν και bungy απο ελικοπτερα.150 μετρα λαστιχο bungy. Αμα δεν ανοιξει τι γυνετε ? εχεις εφεδρικο.αμα γινει κατι και με αυτο κανεις τον σταυρο σου
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 καποιοι εκαναν και bungy απο ελικοπτερα.150 μετρα λαστιχο bungy. εχεις εφεδρικο.αμα γινει κατι και με αυτο κανεις τον σταυρο σου Και αν δεν ανοιξει ουτε το εφεδρικο τι γυνετε εκτος του οτι εσυ θα γυνεις μαρμελαδα , εχει καποιος ευθηνη πχ για κακη συντηρηση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις