Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Το ΑΚ δεν είναι η πανάκεια.Είναι καλό για τους τσιπλάκιδες παραστρατιωκούς που θέλουν κάτι πάμφθηνο να λειτουργεί παντού,αλλά απέχει παρασάγγας από το να είναι σύγχρονο όπλο.

-Το Μ16 μετά το Βιετνάμ και την έκδοση Α1 ήταν και είναι αξιόπιστο όπλο.Οι αρχικές φήμες ήταν για παλαιότερη σχεδίαση που οι χειριστές του δεν ήξεραν να το χρησιμοποιήσουν.

-Στην θάλασσα δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί.Υποβρύχια εννοούμε.Εάν λες για όταν βγαίνουν στην ξηρά είναι άλλο θέμα.Υποβρυχίως η χρήση τυφεκίων απαιτεί ξεχωριστές σχεδιάσεις και ειδικά πυρομαχικά υπερσπηλαίωσης.

-Οι ρώσοι το αντικαθιστούν γιατί είναι πεπαλαιωμένη σχεδίαση,ελάχιστα συστήματα κρατάν στον χρόνο και καλύπτουν τις ανάγκες όπως την μέρα που σχεδιάστηκαν.

Σου εχω αναφερει ενα σωρο σχεδιασεις Καλασνικοφ που εχουν αλλαξει ελαχιστα απο τη βασικη σχεδιαση του 1947 και μου λες οτι ειναι παρωχημενο τυφεκιο..

Ο Ρωσικος στρατος εχει το ΑΚ-74Μ ως βασικο του τυφεκιο και προσφατα εξετασε το ενδεχομενο να το αντικαταστησει με το ΑΝ-94 αλλα κατεληξε οτι δεν χρειαζεται..

Εσυ ξερεις καλυτερα τα Ρωσικα τυφεκια απο τους Ρωσους κατασκευαστες τους δηλαδη?

Οι Ισραηλινοι περνουν δωρεαν ως στρατιωτικη βοηθεια το Μ16 και δεν το εμπιστευονται λογω προβληματων που αντιμετωπισαν σε τοσους πολεμους που εκαναν με τους Αραβες και προχωρησαν σε δικη τους σχεδιαση..

Πως εβγαλες το Μ16 καλυτερο απο το Καλασνικοφ?

Αμα πιασει βροχη και πρεπει να κυληθεις στη λασπη ή αμα πρεπει να περασεις καποιο υδατινο κωλημα δεν θα βραχει το οπλο σου?

Ο λογος που αντικαθιστουν οι Ρωσοι τη σειρα των καλασνικοφ δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λες εσυ..

Περισσοτερα εδω

http://www.guns-gr.com/2011/10/n-kalashnikov-ak47akm-762x39mm-ak.html

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρατηρήσε την παλινδρομική κίνηση του G3. Διακρίνεται η ταλάντωση του τυφεκίου καθώς και το εύρος της παλινδρόμησης κατά την ανάκρουση.  Μετά τη βολή μεταβάλλεται αισθητά η θέση του τυφεκίου και απαιτείται διόρθωση στη σκόπευση..

Δεν είμαι φυσικός ή μηχανικός ώστε να αμφισβητήσω τα όσα παραθέτεις, ούτε ισχυρίζομαι ότι το G3 είναι το καλύτερο τυφέκιο του κόσμου. Επιμένω ωστόσο, για τις ανάγκες του Ε.Σ. και συγκεκριμένα του Πεζικού, είναι αρκετό. Έχω ήδη εξηγήσει που βασίζω την άποψή μου.

Απλά σκέψου πως σε μια εμπλοκή με εχθρικές δυνάμεις, δεν αναμένεται από τον πεζικάριο απόλυτη ακρίβεια και ευστοχία. Σκοπός μιας ομάδας Πεζικού είναι να περιορίσει τον εχθρό σε μια δεδομένη θέση με συνδυαστικά πυρά, τόσο από τους τυφεκιοφόρους της, όσο και από υποστηρικτικές ομάδες πολυβολητών, ολμιστών ή πυροβολικού. Δες στο youtube ασκήσεις Πεζικού ή ακόμα και καμιά ταινία με κάποιο επίπεδο ρεαλισμού (π.χ. Black Hawk Down, ταινιάρα) και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Σε μια μάχη επί ελληνικού εδάφους ειδικά, οι εχθρικές απώλεις αναμένεται να προκύψουν κυρίως από χτυπήματα όλμων και πυροβολικού, ενώ σκοπός δεν είναι απαραίτητα η εξουδετέρωση κάθε εχθρικού στρατιώτη, αλλά η πρόκληση πανικού ώστε η αντίπαλη ομάδα να εγκαταλείψει τις θέσεις της.

επειδη εισαι υπερμαχος του G3 σου λεω να προσπαθησεις να το βαλεις μεσα σε νερο, χωμα ή λασπη και μετα να ριξεις.. θα σκασει στα μουτρα σου.. πολυ πιο επικινδυνο ειναι το Μ16..

Το G3 έχει αρκετά καλό service record, ακόμα και σε δυσμενή περιβάλλοντα. Σίγουρα βέβαια δε φτάνει τα επίπεδα του ΑΚ-47 και των "παιδιών" του.

Για το M-16 (και το Μ4) υπάρχει έντονη κριτική, κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού εμπλοκών σε πεδία μάχης με άμμο (Ιράκ, Αφγανιστάν) και υγρασίας (Βιετνάμ). Δεν έχουν ακουστεί παρόμοια πράγματα για το G3, το οποίο υπόψιν βασίζεται, όπως και το Ak-47, στο STG45. Άλλωστε στο σχεδιασμό του συμμετείχαν και μηχανικοί της Mauser.

Το να δοκιμάσω G3 σε λάσπη μου είναι λίγο δύσκολο, το δικό μου το άφησα πίσω στο στρατόπεδο βλέπεις... :P

Ο Ελλην οπλιτης θα σεβαστει το οπλο του σιγουρα αν το χρεωθει και προκαταβαλει και χρηματα..

Μόνο που ο Έλλην οπλίτης ήδη σκάει κάποια λεφτά κατά τη διάρκεια της θητείας του, ενώ η οικονομική του αποζημίωση που ορίζει το κράτος είναι για γέλια...

Σκέψου να πλήρωνε και για το όπλο.

Απλά πράγματα χρειάζονται, πειθαρχία και κίνητρα (οικονομικά - π.χ. μισθός αντίστοιχος φαντάρου στην ΕΛΔΥΚ, ηθικά - π.χ. βαθμολογική εξέλιξη μέχρι το βαθμό του έφεδρου Λοχία αν κάποιος είναι μάγκας και τυπικός στις υποχρεώσεις του, μοριοδότηση για σώματα ασφαλείας).

Ε όμως υπάρχουν πολλοί χαλβάδες, και πολλά ζώα εκεί έξω.

Ο στρατός όπως και να αλλάξει, αν ο άλλος δεν νιώθει, και κυρίως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μπει στρατό, θα υπάρχει πάντα πρόβλημα.

Έχεις δίκιο...

Απλά είναι φαύλος κύκλος. Ξενερωμένοι πρώην φαντάροι διαδίδουν ιστορίες για τα στραβά της θητείας, ξενερωμένοι νεοσύλλεκτοι που άκουσαν τις εν λόγω ιστορίες, περνάνε στραβή θητεία και λόγω της αρνητικότητάς ή της τάσης τους για λούφα.

-Το Μ16 μετά το Βιετνάμ και την έκδοση Α1 ήταν και είναι αξιόπιστο όπλο.Οι αρχικές φήμες ήταν για παλαιότερη σχεδίαση που οι χειριστές του δεν ήξεραν να το χρησιμοποιήσουν.

Με μια επιφύλαξη, αλλά σημαντικά προβλήματα υπάρχουν τόσο στις μεταγενέστερες εκδόσεις, όσο και στο "αδελφάκι" Μ4.

Επιφυλάσσομαι για link με περισσότερες πληροφορίες, μέχρι τότε ψάξε, αν σε ενδιαφέρει, για τα προβλήματα των συγκεκριμένων όπλων λόγω της εξαιρετικά λεπτής άμμου σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Δημοσ.

Ο Ελλην οπλιτης θα σεβαστει το οπλο του σιγουρα αν το χρεωθει και προκαταβαλει και χρηματα..

Αυτο δε γίνεται γιατί στην πράξη μου έχει τύχει να παραλάβω σχεδόν άρτιο όπλο μου έχει τύχει να χρεωθω και σάπιο που δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά, δεν οπλιζε καν σφαίρες.

Δε μπορεί να αξιολογηθεί έτσι απλα η κατάσταση ενός όπλου, ειδικά όταν από μονάδα σε μονάδα ισχύουν αλλά πράγματα.

Όσο για τα καινούρια όπλα σε κούτες μιας και είχα την τύχη να φυλάω τη μεγαλύτερη αποθήκη οπλισμού της Ελλάδας υπάρχουν και είναι άπειρα.

Και ένα g3 σε τέλεια κατάσταση απέχει πολύ από αυτό που έχουν οι περισσότεροι στο νου τους.

Πάντως oallosmoueautos σε βρίσκω υπερβολικά ενθουσιώδη και το πιο πιθανό είναι μόλις πας στο πραγματικό στρατό να απογοητευτείς.

Μόνο σε τίποτα αλεξίπτωτα σε βλέπω να γουστάρεις, οπουδήποτε αλλού θα περάσεις άσχημα εκτός αν πας σε καμιά μονάδα με πολλούς δικούς σου κρητικους

Δημοσ.

Πάντως oallosmoueautos σε βρίσκω υπερβολικά ενθουσιώδη και το πιο πιθανό είναι μόλις πας στο πραγματικό στρατό να απογοητευτείς.

A δεν εχει παει;

Τοτε τσαμπα εγραφα...

Δημοσ.

Αν είχε πάει δε νομίζω να ονειρευόταν πιο σύγχρονα όπλα.Πιο πολύ θα τον απασχολούσε που πλέον δεν έχουν πετρέλαιο να βάλουν μπροστά τα φορτηγά και τα άρματα στους ορχους ή ότι δε θα έχουν να τον ταΐσουν

Επίσης όποιος έχει κάνει θητεία δε του φαίνεται παράλογο να κάνει τη φιλιππινέζα

Για αυτό λέω, αν πάει σε απλή μονάδα χωρίς βύσμα δε θα του αρέσει και ενδεχομένως δημιουργήσει προβλήματα στους υπόλοιπους.

Για αυτό καλύτερα αλεξίπτωτα όταν έρθει η ώρα

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όσο για τα καινούρια όπλα σε κούτες μιας και είχα την τύχη να φυλάω τη μεγαλύτερη αποθήκη οπλισμού της Ελλάδας υπάρχουν και είναι άπειρα.

σκοπιά 3 ftw!

• Like 1
Δημοσ.

Μα ήταν σε Στρατιωτική Σχολή....

Ηταν? δε νομιζω....

Ακομα περιμενω να μου απαντησει ποια σειρα ηταν "μεσα" το 1997....βεβαια μετα απο τοσες ημερες και ενα παιδακι θα το ειχε "ανακαλυψει"......οποτε προσωπικα δεν πιστευω τιποτα απο τα οσα εχει γραψει τουλαχιστον σε οτι αφορα τη ΣΤΥΑ......για να μην αναφερθω και στα υπολοιπα....

Δημοσ.

Λοιπον να μαζευτουμε ολοι οι "στρατογκαυλοι" και να ανοιξουμε δικο μας θεμα γενικα για αμυνα για να μην βγαινουμε εκτος θεματος εδω..

μπαινει για πληροφοριες ή για να ρωτησει κατι ενα παιδι που θα παει στρατο και διαβαζει για τυφεκια και αμυντικα δογματα..

Απλά σκέψου πως σε μια εμπλοκή με εχθρικές δυνάμεις, δεν αναμένεται από τον πεζικάριο απόλυτη ακρίβεια και ευστοχία. Σκοπός μιας ομάδας Πεζικού είναι να περιορίσει τον εχθρό σε μια δεδομένη θέση με συνδυαστικά πυρά, τόσο από τους τυφεκιοφόρους της, όσο και από υποστηρικτικές ομάδες πολυβολητών, ολμιστών ή πυροβολικού. Δες στο youtube ασκήσεις Πεζικού ή ακόμα και καμιά ταινία με κάποιο επίπεδο ρεαλισμού (π.χ. Black Hawk Down, ταινιάρα) και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Σε μια μάχη επί ελληνικού εδάφους ειδικά, οι εχθρικές απώλεις αναμένεται να προκύψουν κυρίως από χτυπήματα όλμων και πυροβολικού, ενώ σκοπός δεν είναι απαραίτητα η εξουδετέρωση κάθε εχθρικού στρατιώτη, αλλά η πρόκληση πανικού ώστε η αντίπαλη ομάδα να εγκαταλείψει τις θέσεις της.

Επειδη ξερω καποια πραγματακια απο στρατηγικη σου λεω λοιπον..

Αν εγω ημουν ο Τουρκος ΓΕΕΘΑ δεν θα χρησιμοποιουσα πυροβολικο και αρματα μαχης σαν βασικο μεσο επιθεσης για να παρω τον Εβρο και τα μεγαλα νησια του Αιγαιου..

Το γεωγραφικο υπεδαφος λειτουργει υπερ των αμυνομενων (Ελλαδα) γιατι ειναι "φυσικα φρουρια" και δεν επιτρεπουν την ταυτοχρονη επιθεση μεγαλων δυναμεων..

Επιπλεον το Αιγαιο ειναι κλειστη θαλασσα και ειναι ιδανικη για ανορθοδοξο πολεμο ενω το Τουρκικο ναυτικο δεν μπορει να απομονωσει τα νησια για να κοψει τις γραμμες ανεφοδιασμου..

Τι θα εκανα? Θα εριχνα τις ειδικες δυναμεις στο πρωτο κυμα αιφνιδιαστικης επιθεσης και μετα θα εστελνα μεγαλα αερομεταφερομενα τμηματα πεζικου να αποβιβαστουν σε στρατηγικα σημεια..

Ειναι ο μονος τροπος για να σπασει η αμυνα μας.. και η Τουρκια εχει πολυ "φτηνο κρεας" για σκοτωμα..

Δεν ειναι εξαλλου τυχαιος ο τεραστιος αριθμος μεταφορικων αεροσκαφων και ελικοπτερων που αγοραζουν..

Επομενως ο απλος πεζικαριος με ενα συγχρονο τυφεκιο εφοδου ειναι το καλυτερο μεσο αμυνας..

Εχω δει ολες τις πολεμικες ταινιες που εχουν βγει και σου λεω οτι αυτα ειναι μονο κινηματογραφος.. Αν θες να δεις "πραγματικες" ταινιες δες στο youtube βιντεακια απο καμερες Αμερικανων στρατιωτων στο κρανος που εχουν πεσει σε ενεδρες ή ντοκιμαντερ απο πολεμους (Ιραν-Ιρακ, Τσετσενια, Γεωργια κτλ)..

Αν εχεις δυνατο στομαχι τοτε δες και κανα "underground βιντεακι" απο μεταχειριση αιχμαλωτων και βασανισμους για αποσπαση πληροφοριων.. και τα ξαναλεμε..

Αν είχε πάει δε νομίζω να ονειρευόταν πιο σύγχρονα όπλα.Πιο πολύ θα τον απασχολούσε που πλέον δεν έχουν πετρέλαιο να βάλουν μπροστά τα φορτηγά και τα άρματα στους ορχους ή ότι δε θα έχουν να τον ταΐσουν

Επίσης όποιος έχει κάνει θητεία δε του φαίνεται παράλογο να κάνει τη φιλιππινέζα

Για αυτό λέω, αν πάει σε απλή μονάδα χωρίς βύσμα δε θα του αρέσει και ενδεχομένως δημιουργήσει προβλήματα στους υπόλοιπους.
Για αυτό καλύτερα αλεξίπτωτα όταν έρθει η ώρα

Στρατο εχω παει πριν 15 χρονια.. και τοτε δεν ειχαμε πετρελαιο γιατι το κλεβανε οι λοχιες και οι ΕΠΟΠ απο το γραφειο κινησης.. ενω πολυ σπανια ετρωγα μαγειρεμενο φαγητο στο στρατοπεδο.. μονο τα ετοιμα ετρωγα, κατι τυροπιτες και κατι φρουτα.. Συνηθως ψωνιζα απο ενα μαγαζι διπλα στην πυλη που εβγαζε τρελα λεφτα οπως ηταν φυσικο..

Στο στρατο ο στρατιωτης θα επρεπε να καθαριζει μονο το κρεβατι του, το θαλαμο του και αντε να κανει καμια καθαριοτητα στον ορχο..

Δημοσ.

Με τα κρουασάν... υπό μάλης

Του Κωνσταντινου Ζουλα / zoulas@kathimerini. gr

«Mε δυο λόγια αυτό που μου έμεινε είναι ότι υπάρχει ακόμη μια Ελλάδα που κατά κυριολεξία περιβάλλεται από ένα συρματόπλεγμα και ζει σε ένα δικό της πλανήτη. Αφού, για να καταλάβεις, ένας ανεκδιήγητος “μονιμάς” μάζευε κάθε μέρα τα περισσευούμενα κρουασάν για να τα πουλήσει έξω, ενώ ένας άλλος έπαιρνε τα γάλατα για να τα πάει σπίτι του»...

Οι άνδρες αναγνώστες θα έχουν καταλάβει ότι η προλογική εμπειρία είναι «στρατιωτική». Αυτό, ωστόσο, που κι εγώ δυσκολεύτηκα να πιστέψω είναι ότι όσα τραγελαφικά θυμήθηκα από την προ 15ετίας θητεία μου συμβαίνουν και σήμερα.

Με αφορμή τη διήγηση του φίλου που μόλις απολύθηκε, είπα να αφιερώσω τη στήλη σε μια νοσηρότατη κατάσταση που σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ: στη χειρότερη, κατά την άποψή μου, εκδοχή του Δημοσίου, τον Στρατό. Οσοι έχουμε ξοδέψει δύο χρόνια της ζωής μας θητεύοντες δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι γνωρίσαμε εκατοντάδες ανθρώπους, χωρίς να καταλάβουμε ποιο ήταν το αντικείμενο της «εργασίας» τους.

Ε, λοιπόν, μέσα στην κρίση, ας πούμε την αλήθεια και γι’ αυτό. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σε όλα τα μη μάχιμα στρατόπεδα, οι μόνιμοι στην πλειοψηφία τους, μην έχοντας τίποτα παραγωγικό να κάνουν, ολημερίς χαζεύουν τηλεόραση, κουτσομπολεύουν και ποδοσφαιροφιλοσοφούν, σκαρφίζονται τρόπους να αυξήσουν τις αποδοχές τους και για να σπάσουν τη μονοτονία δίνουν και εντολές στους φαντάρους που «υπάρχουν» απλώς για τα θελήματά τους. «Κουβάλα αυτό, σκούπισε εκείνο, συνόδευσε την κόρη μου σχολείο» και γενικώς μια κατάσταση άκρως ατιμωτική για όλους, που ουδεμία σχέση έχει με στρατιωτική εκπαίδευση.

Εν ολίγοις, καθώς όλοι καλούμαστε πια να προσαρμοσθούμε σε μια νέα εποχή, η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει άμεσα να αλλάξει. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν όλοι αυτοί οι αργόμισθοι σε καιρούς ειρήνης. Ας αναλάβουν τον καθαρισμό και την προστασία των δασών, τη βελτίωση της εικόνας των πόλεων, ας βοηθήσουν ακόμη και τους Ατενίστας. Διότι, αν μη τι άλλο, τους πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά, χώρια που όσοι υπηρετήσαμε γνωρίζουμε ότι οι «συλλέκτες» κρουασάν είναι οι τελευταίοι στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε αν, ο μη γένοιτο, χρειαστεί...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_3_02/04/2011_437823

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω συγγενη φροντιστη υλικου στο πυροβολικο.. αξιωματικος.. και τα ξερω καλυτερα απο ολους..

Οι καραβαναδες ειναι μονο στολη, φιγουρα και μπλα-μπλα.. Προκεται για τους πιο ελεινους γυφτους που υπαρχουν..

Δεν κλεβουν μονο πετρελαιο και κεραμιδια.. Κλεβουν τα παντα.. απο απλες παλετες πυρομαχικων, γραφικη υλη, σωβρακα και μπικ.. μεχρι και το χαρτι τουαλετας ή απορυπαντικα της μοναδας...

Δεν τους ελεγχει κανενας, εχουν τα κλειδια του μαγαζιου και κανουν πραγματα που δεν τα βαζει ο νου μας..

Αν ο διαχειριστης καυσιμων στη μοναδα με τη γνωστη κομπινα των νεροπαγιδων, δηλαδη βαζουν νερο στο πετρελαιο που κλεβουν, κονομαει κατα μεσο ορο κοντα στα 150 Ευρω το μηνα.. φανταστειτε τι γινεται στις μοναδες ΣΕΜ και ΣΥΠ.. στα στρατιωτικα νοσοκομεια.. και στο υπουργειο αμυνας..

Της πουτανας το καγκελο!!!

Ολοι κλεβουν! και στις εκκλησιες κλεβουν.. και στα μοναστηρια κλεβουν.. και στην αστυνομια κλεβουν "βρωμικο" χρημα.. και στα νοσοκομεια.. ΠΑΝΤΟΥ!

• Super Moderators
Δημοσ.

μου αρέσει η σιγουριά του "καλύτερα από ΟΛΟΥΣ", λες και ξέρεις τι ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εγω εχω συγγενη φροντιστη υλικου στο πυροβολικο.. αξιωματικος.. και τα ξερω καλυτερα απο ολους..

Οι καραβαναδες ειναι μονο στολη, φιγουρα και μπλα-μπλα.. Προκεται για τους πιο ελεινους γυφτους που υπαρχουν..

Δεν κλεβουν μονο πετρελαιο και κεραμιδια.. Κλεβουν τα παντα.. απο απλες παλετες πυρομαχικων, γραφικη υλη, σωβρακα και μπικ.. μεχρι και το χαρτι τουαλετας ή απορυπαντικα της μοναδας...

Δεν τους ελεγχει κανενας, εχουν τα κλειδια του μαγαζιου και κανουν πραγματα που δεν τα βαζει ο νου μας..

Αν ο διαχειριστης καυσιμων στη μοναδα με τη γνωστη κομπινα των νεροπαγιδων, δηλαδη βαζουν νερο στο πετρελαιο που κλεβουν, κονομαει κατα μεσο ορο κοντα στα 150 Ευρω το μηνα.. φανταστειτε τι γινεται στις μοναδες ΣΕΜ και ΣΥΠ.. στα στρατιωτικα νοσοκομεια.. και στο υπουργειο αμυνας..

Της πουτανας το καγκελο!!!

Ολοι κλεβουν! και στις εκκλησιες κλεβουν.. και στα μοναστηρια κλεβουν.. και στην αστυνομια κλεβουν "βρωμικο" χρημα.. και στα νοσοκομεια.. ΠΑΝΤΟΥ!

Μπραβο ρε ΘΕΟΧΑΡΗ παταξες το εγκλημα απο την ριζα του τωρα με αυτα που εγραψες.......μονο που ο τελευταιος τιμιος ΑΣΤΥΝΟΜΟς επαιζε στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ.....

Μαλλον το "χοντρυνες" πολυ τωρα.....κανεις καταγγελιες οι οποιες εαν ειναι αληθεις θα ηταν πολυ ενδιαφερουσες για καποιον ο οποιος θελει να ασχοληθει με αυτα που γραφεις......μονο που μαντεψε ποιος θα "καρφωθει" πρωτος.....μερικες φορες λοιπον ειναι καλυτερα να "παιξουμε" κατι πριν αρχισουμε να γραφουμε @@ στο ιντερνετ για να το παιξουμε καποιοι......μιας και τα γραπτα μενουν....και μετα αντε να αποδειξεις το αντιθετο......και τωρα που κυνηγανε το στρατο για να διωξουν κοσμο....μαλλον τον εκαψες το συγγενη....και μετα guess what οταν ανακαλυψει ποιος φταιει!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...