mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ξέρω 'γω.Εδώ γύρω. ποιος ξερει?αμα εχεις κατι να πεις πεστο κομαντο.... @pablo αν και δεν θα το διατυπωνα ακριβως ετσι +1
lary7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το βαφτιστήρι μου πήγε ΔΕΑ μηχανικού στα 17 αμέσως μετά το σχολείο Έγινε 18 ενώ υπηρετούσε Θυμασαι σειρα-εποχη; Και εμεις ειχαμε 18χρονα και ετρωγαν και το μεγαλυτερο τεντωμα, αλλα δεν θα ξεχασω τις φατσες καποιων παιδιων που αντι για λουτρακι τους ειπαν πατε κρητη... Διαλέγεις εάν θέλεις να πας ΔΕΑ Μηχανικό/Πυροβολικό/Πεζικό κτλ ή σε βάζουν αυτοί στο σώμα ή όπλο που θέλουν; Συνηθως πας στο οπλο που εισαι, αλλα αμα υπαρχουν κενα τα μπαλωνουν με υποχρεωτικες μεταταξεις. Και συνηθως αυτα ειναι στο πεζικο. φωνακλάδες οι ΔΕΑ... Δεν μπαινεις για υπνο αν δεν φωναζες, δεν ετρωγες αν δεν φωναζες, γενικα αν δεν φωναζες ειχες προβλημα.......Οποτε μαθαινες να φωναζεις και ξεμπερδευες. Εχω και εγω κατι τετοια βιντεακια, τα βλεπω τωρα και γελαω.....
panos2171 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Οταν γινουν οι δοκιμασιες για δοκιμους υπαρχει μια συγκεντρωτικη βαθμολογια οπου μετρανε και οι δοκιμασιες και τα τεστ και τα προσοντα. Πχ ο φοιτητης ΑΕΙ περνει τοσα μορια οσο ο πτυχιουχος τει. Τωρα που δεν υπαρχει ανταγωνισμος τους περνουν ολους αλλα πολλες φορες οι τελευταιοι πανε αλλου. Εγω ημουν μηχανικο, απο τους 40 που περασαμε για δοκιμοι οι 35 πηγαμε λουτρακοι ενω οι τελευταιοι 4-5 πηγαν Κρητη για μεταταξη πεζικο. Οποτε καλου κακου παρε τα χαρτια μαζι σου. Για αυτό ρώτησα επειδή υπάρχουν οι βαθμολογίες και επειδή τα δήλωσα και στη διακοπή αναβολής.
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ποσο μ'αρεσει να βλεπω την ελληνικη ανδρεια ετσι και γινει κανα σκηνικο..βλεπω να τιγκαρουν τα νοσοκομεια μεχρι τα προαυλια Sorry που δεν θα παω να χασω 8 μηνες απο την ζωη μου Κι αμα γινει κανα σκηνικο θα εχω εσενα το κομαντο πρωτη γραμμη με τα κολπα που εμαθες στο COD
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Sorry που δεν θα παω να χασω 8 μηνες απο την ζωη μου Κι αμα γινει κανα σκηνικο θα εχω εσενα το κομαντο πρωτη γραμμη με τα κολπα που εμαθες στο COD ναι ξερω...στους 8 αυτους μηνες θα ειχες μεγαλουργησει !! μην το πιασουμε το θεμα αυτο με το χασιμο το μηνων... αν εισαι γιωτας ειναι πρωτης ταξεως δικαιολογια απο κει και περα δεν εχω παιξει cod ποτε μου και πιστευω εσυ θασαι χιλιομετρα μακρυα για να προστατεψω τον ποπο σου...
REDODIN7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 αμα γινει κανα σκηνικο και σκασουν χαρτια για επιστρατευση... προβλεπω 1. ολοι με καποια παθηση 2.αεροδρομια υπερωριες..οπου φυγειφυγει 3.τιγκαρισμα υπογειων με ανθρωπους και κονσερβες αντισταση = μηδεν Ειδαμε και αυτους που πηγαν οταν εγινε το σκηνικο με τα ιμια τα μισα στελεχη ειχαν κρυφτει
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πρήχτη άραξε λίγο και άσε τους ανθρώπους να παίρνουν τις αποφάσεις τους. Σου είπαμε εμείς τίποτα που αποφάσισες να μην βάζεις τόνους; 2
REDODIN7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ναι ξερω...στους 8 αυτους μηνες θα ειχες μεγαλουργησει !! μην το πιασουμε το θεμα αυτο με το χασιμο το μηνων... αν εισαι γιωτας ειναι πρωτης ταξεως δικαιολογια Εγω στην πρωτη αναβολη ετρεχα στα νοσοκομεια με την μανα μου που ειχε καρκινο και τελικα πεθανε, λες καλυτερα να πηγαινα ε.....
Atallos1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εσυ που πηγες λοιπον εμαθες 1) Να στρωνεις το κρεβατακι σου σαν καλο παιδι με τον πιο καθυστερημενο τροπο που επινοησε ποτε ανθρωπος 2) Να κανεις βολτες γυρω απο σκοπιες , ΑΟΤ κτλ για να δεις αν ειναι εκει τα πυρομαχικα κτλ η αν εφυγαν 3) Να την βρισκεις με το οπλο σου επειδη νομιζεις οτι ειναι η προεκταση της τετοιας σου Και ολα τα λοιπα καθυστερημενα κ ανουσια πραγματα Ασε αδερφε , αμα μας την πεσουν οι Τουρκοι θα ψαχνεις στο ιντερνετ να βρεις τα cheats για να κερδισεις
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Θυμασαι σειρα-εποχη; Και εμεις ειχαμε 18χρονα και ετρωγαν και το μεγαλυτερο τεντωμα, αλλα δεν θα ξεχασω τις φατσες καποιων παιδιων που αντι για λουτρακι τους ειπαν πατε κρητη... 317 σειρά μου ήταν και ναι έφαγε τέντωμα και πολλή υπηρεσία και κάνα μήνα φυλακή που υπηρέτησε αν δε κάνω λάθος γενικά πίκρα, αλλά από ότι κατάλαβα τον βρήκαν μικρό (και χαζό ) και τον έχωσαν άσχημα σίγουρα τρέχουν τους ΔΕΑ και περιμένουν πιο πολλά από αυτούς σε σχέση με έναν απλό φαντάρο, αλλά γενικά όσα μου περιέγραφε μου ακούστηκαν απαράδεχτα εως και μη προβλεπώμενα
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ειδαμε και αυτους που πηγαν οταν εγινε το σκηνικο με τα ιμια τα μισα στελεχη ειχαν κρυφτει τα ιμια ειναι πονεμενη ιστορια και κυρια ευθυνη εχουν οι πολιτικοι που πηρανε τις οποιες αποφασεις...τα κομαντα πανω στον βραχο ηταν ετοιμοι να κανουν την δουλεια τους.. Πρήχτη άραξε λίγο και άσε τους ανθρώπους να παίρνουν τις αποφάσεις τους. Σου είπαμε εμείς τίποτα που αποφάσισες να μην βάζεις τόνους; οχι αλλα απο την στιγμη που δεν βαζω τονους σε δημοσιο φορουμ ειμαι ετοιμος να δεχτω την σχετικη κριτικη και να απαντησω σε αυτην. Οποτε αν καποιος παιρνει μια οποιαδηποτε αποφαση και την γνωστοποιει δημοσιως , να ειναι ετοιμος για σχολιασμο και κριτικη. Εγω στην πρωτη αναβολη ετρεχα στα νοσοκομεια με την μανα μου που ειχε καρκινο και τελικα πεθανε, λες καλυτερα να πηγαινα ε..... μιλησα για σενα συγκεκριμενα ή πιστευεις οτι ειμαι τοσο μαλακας που να μην ειμαι υπερ μιας αναβολης για σοβαρους λογους? Εγω μιλαω γενικα για οσους παιρνουν γιωτα5/αναβολες γιατι ειναι "χασιμο χρονου" , "δεν μαθαινεις τιποτα εκει μεσα" και αλλα γλυκαναλατα... Εσυ που πηγες λοιπον εμαθες 1) Να στρωνεις το κρεβατακι σου σαν καλο παιδι με τον πιο καθυστερημενο τροπο που επινοησε ποτε ανθρωπος 2) Να κανεις βολτες γυρω απο σκοπιες , ΑΟΤ κτλ για να δεις αν ειναι εκει τα πυρομαχικα κτλ η αν εφυγαν 3) Να την βρισκεις με το οπλο σου επειδη νομιζεις οτι ειναι η προεκταση της τετοιας σου Και ολα τα λοιπα καθυστερημενα κ ανουσια πραγματα Ασε αδερφε , αμα μας την πεσουν οι Τουρκοι θα ψαχνεις στο ιντερνετ να βρεις τα cheats για να κερδισεις εγω που πηγα και εφαγα σκατα εκει μεσα θα ειμαι ο τελευταιος που θα το παιξω στρατοκαβλος... προφανως θα προτιμουσα να μην παω ή να καβατζωθω σε κανα ΓΕΣ ξερωγω... Παραυτα πηγα για να ξεμπερδευω... οσο για τα καθυστερημενα και ανουσια πραγματα που μαθαινεις εκει μεσα... μπορεις ειτε να τα δεις ως τετοια και να συχτιριαζεις ειτε να δεις ολα αυτα τα ανουσια αν σου προσφερουν τιποτα (που σου προσφερουν αν θες να στο αναλυσω) και να αποκομισεις κατι στους "χαμενους" μηνες σου εκει μεσα...
lary7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ψαρονια Γενικα οι μικροι τρωνε περισσοτερο τεντωμα και το χρειαζονται να σου πω την αληθεια ωστε να "στρωσουν χαρακτηρα" οπως λεγαμε οποτε μην στεναχωριεσαι για αυτον. Οσο ποιο μικρος καποιος τοσο ποιο ευκολα να την ψωνισει οταν μετα γινει δοκιμος. Δεν υπαρχει κατι προβλεπομενο, απο "καψονια" επιτρεπονται τα παντα ολα πλην σωματικης επαφης. Μαλλον ειχε δικα τον δικο μου υποδικα, πολυ ψαρωτικος και εχει πολλες απαιτησεις αλλα καλο παιδι και στο τελος κανενας δεν του κρατουσε κακια.
george_97 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 σίγουρα τρέχουν τους ΔΕΑ και περιμένουν πιο πολλά από αυτούς σε σχέση με έναν απλό φαντάρο, αλλά γενικά όσα μου περιέγραφε μου ακούστηκαν απαράδεχτα εως και μη προβλεπώμενα Μήπως επειδή (λέω εγώ τώρα) αυτοί θα γίνουν Αξιωματικοί ; Έχουν 4 μήνες να μετατρέψουν κάτι παιδιά σε Αξιωματικούς.
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μήπως επειδή (λέω εγώ τώρα) αυτοί θα γίνουν Αξιωματικοί ; Έχουν 4 μήνες να μετατρέψουν κάτι παιδιά σε Αξιωματικούς. στην ουσια δεν γινονται ..αλλα ναι τους πηζουν αρκετα ωστε να αναλαβουν στην ουσια ρολους αξιωματικων στην μοναδα που θα πανε. Απλα απολυονται με τον βαθμο του ανθυπολοχαγου αν δεν κανω λαθος..δεν τον παιρνουν οσο υπηρετουν 1
george_97 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 στην ουσια δεν γινονται ..αλλα ναι τους πηζουν αρκετα ωστε να αναλαβουν στην ουσια ρολους αξιωματικων στην μοναδα που θα πανε. Απλα απολυονται με τον βαθμο του ανθυπολοχαγου αν δεν κανω λαθος..δεν τον παιρνουν οσο υπηρετουν Τον βαθμό τον παίρνουν 1 μήνα πριν απολυθούν. Και μετά σε μετεκπαιδεύσεις καπαρώνουν και έναν βαθμό παραπάνω την φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις