Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα το λουκανικο ουτως η αλλιως το επεστρεφες εκτος κ αν καβατζωνες κανενα δευτερο απο την αποθηκη λιγο πριν απολυθεις κ παρεδιδες αυτο,οποτε το κρατουσες το αλλο :P

Οι πετσετες πραγματι για back-up ειναι οτι πρεπει ^_^ [ή για βασικές σε κάποιες περιπτώσεις :P :P ] 
Επισης το φουτερ με την επενδυση ειναι must για το κρυο αλλα εχεις τον κινδυνο πλεον να βρεις το μπελα σου επειδη μπορει να σε νομισουν για « πατριοτι » και να χεις μπλεξιματα ! :/

Δημοσ.

317 ζήτησαν λουκάνικο, το τζάκετ το έχω για ελιές

Σε πιο παλιές σειρές κρατούσες τα πάντα και λουκάνικο, τα πουλόβερ με το V ήταν χάρτινα πάντως δεν κρατούσαν τίποτα

Δημοσ.

Καλα μην ανοιγεις θεμα προκαταληψης.Να σε παιρνουν για δουλεια (υδραυλικος) και επειδη σκας με το μπλουζακι το μπλε του Ε.Σ. σε σπιτι ανωμαλου κολλημενου ανεγκεφαλου να σε βριζει και να σε διωχνει....και με ειπε και φασιστα!οποιος υπηρετησε Ε.Δ. ειναι φασιστας διαδωστε το.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα μην ανοιγεις θεμα προκαταληψης.Να σε παιρνουν για δουλεια (υδραυλικος) και επειδη σκας με το μπλουζακι το μπλε του Ε.Σ. σε σπιτι ανωμαλου κολλημενου ανεγκεφαλου να σε βριζει και να σε διωχνει....και με ειπε και φασιστα!οποιος υπηρετησε Ε.Δ. ειναι φασιστας διαδωστε το.

H κοινη γνωμη και τα ΜΜΕ τους το χει περασει...

Τι να κανεις...

Αν ηταν σε κανενα Αμερικα θα σου λεγαν μπραβο και: We support the troopers!

Δημοσ.

Αν έχεις και κανένα laptop η usb σπίτι σου πας για τρομοκρατική οργάνωση

Δημοσ.

Σήμερα ορκίστηκα και μπορώ να πώ οτι ήταν εντελώς διαφορετική η φάση αποτι περίμενα. Μεσολόγγι μεριά, φοβερός λοχαγός και τα υπόλοιπα στελέχη, πολύ χιούμορ και ξηγημένοι. Παίζαν πολύ με την ψυχολογία και έκαναν τους πάντες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις ασκήσεις. 

Το ερώτημά μου είναι, πέρασε η εκπαίδευση και είχα smartphone απο την πρώτη μέρα χωρίς πρόβλημα και σκέφτομαι σήμερα να παραγγείλω το NOTE 2, θα βολεύει να το έχω στην μονάδα, ή θα έχω πρόβλημα? Γενικά χρησιμοποιώ το ψευτονόκια για τηλέφωνα και το smartphone για ιντερνετ και καμια ταινιούλα κυρίως το βράδυ και την μέρα μόνο στο κψμ. Για πείτε γνώμες!!!!

Δημοσ.

Ξέρεις σε ποια μονάδα θα πας; Θα πρότεινα να περιμένεις λίγο ακόμα. Δες τι παίζει στη μονάδα και το παραγγέλνεις μετά. Τα στελέχη χλωμό να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλά μάθε πρώτα τα άτομα που θα έχεις δίπλα σου...μην παίζουν κλεφτρόνια κ έτσι, ειδικά τώρα που θα απολύεται σειρά.

Δημοσ.

Απο κλεψιά δεν θα έχω θέμα, γιατί τα έχω συνέχεια πάνω μου τα κινητά και το βράδυ μέσα στην μαξυλαροθήκη...

Δημοσ.

Όταν θα περνάτε ΣΠΕΝ θα είναι δύσκολο να τα κουβαλάς μαζί με όπλο, φόρτο μάχης κλπ. Άσε ότι θα υπάρχει κίνδυνος φθοράς/καταστροφής της συσκευής.

Οι φοριαμοί δυστυχώς ανοίγουν για πλάκα, όσο καλό λουκέτο και να βάλεις υπάρχει πάντα η πιθανότητα απλά να λυγίσουν την πόρτα και να σηκώσουν τα πάντα από μέσα.

Στην τελική το παραγγέλνεις και λες στους δικούς σου να στο στείλουν μετά το ΣΠΕΝ.

• Like 1
Δημοσ.

Απο κλεψιά δεν θα έχω θέμα, γιατί τα έχω συνέχεια πάνω μου τα κινητά και το βράδυ μέσα στην μαξυλαροθήκη...

Οι κλοπές είναι τεράστιο φαινόμενο στο κέντρο. Στη μονάδα πρόσεχε λίγο στις αρχές αν είναι μονάδα με πολλά άτομα.

Και μην εμπιστεύεσαι την ασφάλεια των φοριαμών. Θυμάμαι όλοι ήταν λυγισμένοι απο κάτω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...