Oscar_Mike Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Χαιρετώ ην παρέα! Σχετική ερώτηση και όποιος γνωρίζει-μπορεί ας απαντήσει! Τέλος του μήνα λήγει η κλασική αναβολή που μου είχαν δώσει όταν τελείωσα το λύκειο και μπήκα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Λόγω προσωπικών προβλημάτων δεν μπόρεσα να ξεμπερδέψω με τη σχολή μέσα στο χρονικό διάστημα της αναβολής, και όπως το βλέπω θα χρειαστώ έναν χρόνο ακόμα μέχρι να τελειώσω. Η ερώτηση μου είναι η εξής, αν πάω στην στρατολογία με βεβαίωση σπουδών, θα μου δώσουν άλλη αναβολή? Γενικά δίνουν κάποια παράταση, και αν ναι, το ότι είμαι ακόμα φοιτητής τους καλύπτει ώστε να μου την δώσουν? ή πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι (υγείας π.χ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
autoktonimenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Οι τουρκικες ειδικες δυναμεις ειναι ισες με ολοκληρο τον ελληνικο στρατο.. Κανονικα ολοι οι Ελληνες επρεπε να υπηρετουν στις ειδικες δυναμεις και οι Ελληνιδες να πηγαινουν και αυτες στρατο σε ρολους υποστηριξης! 1
autoktonimenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 και τα παιδιά? πες για τα παιδιά ! Τα παιδια να βλεπουν υποχρεωτικα ταινια με τον Κωστα Πρέκα.. http://www.youtube.com/watch?v=e4bMZZJWF0M 2
N3k21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Χαιρετώ ην παρέα! Σχετική ερώτηση και όποιος γνωρίζει-μπορεί ας απαντήσει! Τέλος του μήνα λήγει η κλασική αναβολή που μου είχαν δώσει όταν τελείωσα το λύκειο και μπήκα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Λόγω προσωπικών προβλημάτων δεν μπόρεσα να ξεμπερδέψω με τη σχολή μέσα στο χρονικό διάστημα της αναβολής, και όπως το βλέπω θα χρειαστώ έναν χρόνο ακόμα μέχρι να τελειώσω. Η ερώτηση μου είναι η εξής, αν πάω στην στρατολογία με βεβαίωση σπουδών, θα μου δώσουν άλλη αναβολή? Γενικά δίνουν κάποια παράταση, και αν ναι, το ότι είμαι ακόμα φοιτητής τους καλύπτει ώστε να μου την δώσουν? ή πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι (υγείας π.χ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νομίζω πως ακόμα και αν δεν καλύπτεσαι ως φοιτητής, δικαιούσαι να ζητήσεις επιπλέον αναβολή για κοινωνικούς λόγους. Δεν ξέρω όμως πόσο διαρκεί... Καλό θα ήταν να ρώταγες σε ένα ΚΕΠ έγκαιρα ώστε να πάρεις μια σαφή απάντηση.
xristoforos89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδες. Παρουσιαστηκα Μεγαλο Πευκο 11/11. Ειχα επιλεξει ειδικες δυναμεις μιας και εχω τρελα με γυμναστικη κλπ. Τελικα μετα απο εναν μηνα εκει μεσα, με ξενερωσαν τοσο πολυ (δεν καναμε τιποτα απολυτως) που επελεξα πεζικο για να παω να βγαλω απλα την θητεια μου χωρις ζορια κλπ. 2 Ιανουαριου λοιπον παρουσιαζομαι Αυλωνα, μετα την αδεια που πηραμε σημερα, και μετα φευγω για Κυπρο. Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Επισης εχει καποιος εμπειρια απο 5η ΕΜΑ;
Giorgos09 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Οπως λεει το επανω ποστ η τελευταια εσσο μπηκε στις 11. Και η επομενη στις 11 θα μπει;
xristoforos89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 20 Γεναρη νομιζω πως μπαινει η επομενη εσσο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδες. Παρουσιαστηκα Μεγαλο Πευκο 11/11. Ειχα επιλεξει ειδικες δυναμεις μιας και εχω τρελα με γυμναστικη κλπ. Τελικα μετα απο εναν μηνα εκει μεσα, με ξενερωσαν τοσο πολυ (δεν καναμε τιποτα απολυτως) που επελεξα πεζικο για να παω να βγαλω απλα την θητεια μου χωρις ζορια κλπ. 2 Ιανουαριου λοιπον παρουσιαζομαι Αυλωνα, μετα την αδεια που πηραμε σημερα, και μετα φευγω για Κυπρο. Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Επισης εχει καποιος εμπειρια απο 5η ΕΜΑ; Χριστοφορε δεν μας ρωταγες, πριν επιλεξεις ΕΔ? Οχι πως ΠΖ δεν θα σιχαθεις την ζωη σου... (Πολυ φοβαμαι οτι σε λιγο) μπορει να τραγουδας, το γνωστο μας σουξε "ποσο μισω...το πεζικο!" Επισης Κυπρος κ.λπ., δεν σημαινει διχως ζορια...εκτος και βρεθεις ξερωγω ταχυδρομικο σωμα
N3k21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Μετά το ΣΠΕΝ θα περάσεις εκπαίδευση ειδικότητας. Ως οδηγός είναι αυτονόητο το τι θα κάνεις! Αν δεν κάνω λάθος σε άρμα τύπου M-48 θα σε βάλουν. Εντάξει, μη φανταστείς ότι θα λιώσεις μέσα στο άρμα, κυρίως θα κάνετε θεωρητικά μαθήματα και θα το πάτε καμία μικρή βόλτα σε συγκεκριμένους χώρους. Από εκεί και πέρα θα έχεις τα κλασσικά καθήκοντα: Υπηρεσίες (σκοπιές και περίπολα), συντήρηση των οχημάτων, καθαριότητες. Οπως λεει το επανω ποστ η τελευταια εσσο μπηκε στις 11. Και η επομενη στις 11 θα μπει; Γύρω στις 11 να περιμένεις. Κάποιοι ίσως κληθούν π.χ. στις 10, κάποιοι άλλοι στις 12.
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) που επελεξα πεζικο για να παω να βγαλω απλα την θητεια μου χωρις ζορια κλπ. 2 Ιανουαριου λοιπον παρουσιαζομαι Αυλωνα, μετα την αδεια που πηραμε σημερα, και μετα φευγω για Κυπρο.Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Επισης εχει καποιος εμπειρια απο 5η ΕΜΑ; Για Κυπρο και Πεζικο, δεν ξερω να σου πω κατι πιο συγκεκριμενο/πληροφορια, οχι ως προς το σημερα, οσο παντως βρισκομουν @ ΚΕΝ ΠΖ, οσοι γυριζανε απο Κυπρο, ηταν μαλλον (αρκετα) ταλαιπωρημενοι, η τουλαχιστον ετσι φαινοντουσαν.... Οποτε τη Κυπρο, θεωρουσαμε χειροτερη τοποθετηση κι απο Εβρο! Εισαι Μηχανοκινητο Πεζικο ή Τεθωρακισμενα? Το Μηχανοκινητο ΠΖ τρεχει πολυ & ειναι διαρκες χωσιμο [Τουλαχιστον το πολυ επανω = βορειο Εβρο μηχανοκινητο που ηξερα και στη χρον περιοδο 2004-2006] Οχι πως τα ΤΘ/μαυροι ειναι καλυτερα... (Η τελευταια μου, κουφη ειδικοτητα, ητανε λεει οδηγος αρματος) Edit: νό μάνι, χάνει! τελος το καποτε οικονομικο κινητρο (?!) για Κυπρο, φαινεται να 'χει αντιστραφει/αλλαξει εντελως σημερα http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/12/200.html http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2671.html Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2013 από TheDevilMayCare
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδες. Παρουσιαστηκα Μεγαλο Πευκο 11/11. Ειχα επιλεξει ειδικες δυναμεις μιας και εχω τρελα με γυμναστικη κλπ. Τελικα μετα απο εναν μηνα εκει μεσα, με ξενερωσαν τοσο πολυ (δεν καναμε τιποτα απολυτως) που επελεξα πεζικο για να παω να βγαλω απλα την θητεια μου χωρις ζορια κλπ. 2 Ιανουαριου λοιπον παρουσιαζομαι Αυλωνα, μετα την αδεια που πηραμε σημερα, και μετα φευγω για Κυπρο. Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Επισης εχει καποιος εμπειρια απο 5η ΕΜΑ; Δηλαδη ποιο ειναι το καθημερινο προγραμμα στις ΕΔ ? Πριν να ορκιστείς. Τι σε ξενερωσε ακριβως?
Rush13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Στο Πευκο γενικά δεν κάνουν και πολλά, Γυμναστική θα είχε ο φίλος στα ΠΕΝ μετά δηλαδή την βασική Το κανονικό πρόγραμμα ξεκινάει πρωι κατα 6 κατι αν θυμάμαι καλά Γυμναστική Πρωινό Εκπαιδευση Μεσημεριανό Πρωινή Ανάπαυση Γυμναστική Έξοδος- Σκοπιά Ανάπαυση Τώρα αυτά πριν 4 χρόνια που πήγα εγώ
Giorgos09 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως δεν εχω το στρατιωτικο αριθμο μου για να μαθω απο το αναλογο λινκ ποτε παρουσιαζομαι. Βρηκα ομως αυτη την ανακοινωση. http://www.stratologia.gr/pdf/edyetha_sj_2014_1.pdf Ειμαι γεννηθης το ετος 1989 και διεκοψα την αναβολη μου 31 Οκτωμβριου 2013. Αρα πρεπει να παρουσιαστω μεταξυ 20-23 Ιανουαριου; Πηγα στο αρμοδιο Τ.Α. αλλα δεν εχει ελθει σημειωμα καταταξης. Συγγνωμη που ρωταω για να μαθω πιο γρηγορα και ακριβως αλλα εχω σε εκκρεμοτητα καποια δικαιλογητικα που πρεπει να παρουσιασω και θελω να ξερω αν θα προλαβω.
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Στο Πευκο γενικά δεν κάνουν και πολλά, Γυμναστική θα είχε ο φίλος στα ΠΕΝ μετά δηλαδή την βασική Το κανονικό πρόγραμμα ξεκινάει πρωι κατα 6 κατι αν θυμάμαι καλά Γυμναστική Πρωινό Εκπαιδευση Μεσημεριανό Πρωινή Ανάπαυση Γυμναστική Έξοδος- Σκοπιά Ανάπαυση Τώρα αυτά πριν 4 χρόνια που πήγα εγώ To γυμναστικη ειναι πολυ γενικό σε τέτοιες θητειες πάς τρεχοντας απο το πρωι ως το βραδυ ακομη και μετα το φαγητο τρέχεις απαγορεύεται το βάδισμα. Εκτος του οτι ψάχνουν αφορμες να σε ριχνουν για κάμψεις πχ μιλησες λιγο με τον διπλανό σου ή εκανες υφάκι. Στρατός κανονικός δηλαδη οχι αστεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις