Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

είχα ξεχάσει κι εγώ να πάω το χαρτί, έφαγα ένα μήνα (το έμαθα από το 1ο γραφείο), πήγα στην εφορία πλήρωσα και τέλος...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είχα ξεχάσει κι εγώ να πάω το χαρτί, έφαγα ένα μήνα (το έμαθα από το 1ο γραφείο), πήγα στην εφορία πλήρωσα και τέλος...

Κάτσε ρε συ, το 'χασα! :D

Ποιο χαρτί εννοείς; Το αναβολόχαρτο ή τη βεβαίωση σπουδών/απόδοσης πτυχίου; Γιατί όπως είπα, ούτε εγώ είχα αναβολόχαρτο, στα ΚΕΠ όμως με εξυπηρέτησαν κανονικά. Ούτε όταν παρουσιάστηκα μου δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα φυσικά...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν εξαντλήσεις την αναβολή και δεν την διακόψεις πρέπει πριν παρουσιαστείς να πας στην στρατολογία αν δεν κάνω λάθος, είτε το πτυχίο (ή βεβαίωση αυτού) ή χαρτί ότι παρακολουθείς ακόμα μαθήματα...

• Like 1
Δημοσ.

αν εξαντλήσεις την αναβολή και δεν την διακόψεις πρέπει πριν παρουσιαστείς να πας στην στρατολογία αν δεν κάνω λάθος, είτε το πτυχίο (ή βεβαίωση αυτού) ή χαρτί ότι παρακολουθείς ακόμα μαθήματα...

OK, ένιωσα.

Απλά το 'χασα νωρίτερα γιατί κάποιος ρώτησε για το χαρτί της αναβολής, το οποίο αν θυμάμαι καλά στο έδιναν από τη Στρατολογία, όταν πήγαινες τα δικαιολογητικά ότι εγγράφηκες σε σχολή.

• Super Moderators
Δημοσ.

τυπικά όχι, αλλά στρατόπεδο από στρατόπεδο διαφέρει οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε...

Δημοσ.

Παιδιά μπορώ να κολλήσω όλες τις άδειες που δικαιούμαι στο τέλος για να απολυθώ πιο νωρίς;

οποτε θες  παιρνεις.Εκτος απο ΤΑΠ αν εχεις φυγει απο παραμεθοριο, αν και θα επρεπε να σε ειδοποιησουν αν δεν τα ειχες παρει.

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο ThReSh.

Υπάρχουν μονάδες που σε υποχρεώνουν να διαλέξεις γκρουπ για την κανονική σου, ώστε να μην έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο τέλος κάθε σειράς.

• Super Moderators
Δημοσ.

παιδια, γκρουπακια στις αδειες εχει μονο σε εορταστικες περιοδους.

το προβλεπόμενο είναι να ξοδεύεις τις κανονικές άδειες κατά την διάρκεια της θητείας και να μην τις παίρνεις μαζεμένες στο τέλος...

υπάρχουν όμως διοικητές που δεν το τηρούν αυτό, για αυτό είπα ότι είναι ανάλογα το στρατόπεδο/μονάδα...

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για τα ΤΑΠ παιδια να τις παιρνετε οταν ειστε στο παραμεθωριο και ας κενε οτι μπορουν να σας την δωσουν και στην αλλη μοναδα..

Παπαριες ειναι, εμενα ολοκληρη μανουρα με κανανε, αλλα ειχανε δικιο, απλα εγω ειχα ενημερωθει λαθος γιατι στην αλλη μοναδα ηταν για το λουτσο..

Παιρνε αδεια προς τους τελευταιους μηνες σπαστες.

Μετα μπορει να σε κολλησουν καμια τιμητικη...

Ζητα και καμια 24/48 που δεν της χρεωνεσαι καν... Πχ η 24 εινα μια μερα προαναχωρηση μια η 24ωρη και την αλλη με το εγερτηριο παρουσιαζεσαι...

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο ThReSh.

Υπάρχουν μονάδες που σε υποχρεώνουν να διαλέξεις γκρουπ για την κανονική σου, ώστε να μην έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο τέλος κάθε σειράς.

Τι εννοεις υποχρεωνουν; Αν δε θες στις δινουν και σε διωχνουν δια της βιας απο το στρατοπεδο αυτες τις μερες;

Δημοσ.

παιδια, γκρουπακια στις αδειες εχει μονο σε εορταστικες περιοδους.

Πήγαινε στη μονάδα που ήμουν και θα δεις.

Τι εννοεις υποχρεωνουν; Αν δε θες στις δινουν και σε διωχνουν δια της βιας απο το στρατοπεδο αυτες τις μερες;

Πέφτουν καμπάνες κ.λπ..

Γενικότερα 3DJIN, μη μπεις με τέτοια σκεπτικά, θα φας ξενέρες. Ο στρατός δεν έχει λογική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...