Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 είχα ξεχάσει κι εγώ να πάω το χαρτί, έφαγα ένα μήνα (το έμαθα από το 1ο γραφείο), πήγα στην εφορία πλήρωσα και τέλος...
N3k21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 είχα ξεχάσει κι εγώ να πάω το χαρτί, έφαγα ένα μήνα (το έμαθα από το 1ο γραφείο), πήγα στην εφορία πλήρωσα και τέλος... Κάτσε ρε συ, το 'χασα! Ποιο χαρτί εννοείς; Το αναβολόχαρτο ή τη βεβαίωση σπουδών/απόδοσης πτυχίου; Γιατί όπως είπα, ούτε εγώ είχα αναβολόχαρτο, στα ΚΕΠ όμως με εξυπηρέτησαν κανονικά. Ούτε όταν παρουσιάστηκα μου δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα φυσικά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 αν εξαντλήσεις την αναβολή και δεν την διακόψεις πρέπει πριν παρουσιαστείς να πας στην στρατολογία αν δεν κάνω λάθος, είτε το πτυχίο (ή βεβαίωση αυτού) ή χαρτί ότι παρακολουθείς ακόμα μαθήματα... 1
N3k21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 αν εξαντλήσεις την αναβολή και δεν την διακόψεις πρέπει πριν παρουσιαστείς να πας στην στρατολογία αν δεν κάνω λάθος, είτε το πτυχίο (ή βεβαίωση αυτού) ή χαρτί ότι παρακολουθείς ακόμα μαθήματα... OK, ένιωσα. Απλά το 'χασα νωρίτερα γιατί κάποιος ρώτησε για το χαρτί της αναβολής, το οποίο αν θυμάμαι καλά στο έδιναν από τη Στρατολογία, όταν πήγαινες τα δικαιολογητικά ότι εγγράφηκες σε σχολή.
mikelamar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 <p>Που σε ρε Gi0...</p> <p> </p> <p> Στρατός ειναι οχι εκτελεστικό, οι τελευταίες διακοπές Sent from my iPhone using Insomnia
aghsilaos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά μπορώ να κολλήσω όλες τις άδειες που δικαιούμαι στο τέλος για να απολυθώ πιο νωρίς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 τυπικά όχι, αλλά στρατόπεδο από στρατόπεδο διαφέρει οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε...
3DJIN Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά μπορώ να κολλήσω όλες τις άδειες που δικαιούμαι στο τέλος για να απολυθώ πιο νωρίς; οποτε θες παιρνεις.Εκτος απο ΤΑΠ αν εχεις φυγει απο παραμεθοριο, αν και θα επρεπε να σε ειδοποιησουν αν δεν τα ειχες παρει.
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Όπως τα λέει ο ThReSh. Υπάρχουν μονάδες που σε υποχρεώνουν να διαλέξεις γκρουπ για την κανονική σου, ώστε να μην έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο τέλος κάθε σειράς.
3DJIN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 παιδια, γκρουπακια στις αδειες εχει μονο σε εορταστικες περιοδους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 παιδια, γκρουπακια στις αδειες εχει μονο σε εορταστικες περιοδους. το προβλεπόμενο είναι να ξοδεύεις τις κανονικές άδειες κατά την διάρκεια της θητείας και να μην τις παίρνεις μαζεμένες στο τέλος... υπάρχουν όμως διοικητές που δεν το τηρούν αυτό, για αυτό είπα ότι είναι ανάλογα το στρατόπεδο/μονάδα... 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Οσο για τα ΤΑΠ παιδια να τις παιρνετε οταν ειστε στο παραμεθωριο και ας κενε οτι μπορουν να σας την δωσουν και στην αλλη μοναδα.. Παπαριες ειναι, εμενα ολοκληρη μανουρα με κανανε, αλλα ειχανε δικιο, απλα εγω ειχα ενημερωθει λαθος γιατι στην αλλη μοναδα ηταν για το λουτσο.. Παιρνε αδεια προς τους τελευταιους μηνες σπαστες. Μετα μπορει να σε κολλησουν καμια τιμητικη... Ζητα και καμια 24/48 που δεν της χρεωνεσαι καν... Πχ η 24 εινα μια μερα προαναχωρηση μια η 24ωρη και την αλλη με το εγερτηριο παρουσιαζεσαι...
Giorgos09 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Όπως τα λέει ο ThReSh. Υπάρχουν μονάδες που σε υποχρεώνουν να διαλέξεις γκρουπ για την κανονική σου, ώστε να μην έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο τέλος κάθε σειράς. Τι εννοεις υποχρεωνουν; Αν δε θες στις δινουν και σε διωχνουν δια της βιας απο το στρατοπεδο αυτες τις μερες;
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 παιδια, γκρουπακια στις αδειες εχει μονο σε εορταστικες περιοδους. Πήγαινε στη μονάδα που ήμουν και θα δεις. Τι εννοεις υποχρεωνουν; Αν δε θες στις δινουν και σε διωχνουν δια της βιας απο το στρατοπεδο αυτες τις μερες; Πέφτουν καμπάνες κ.λπ.. Γενικότερα 3DJIN, μη μπεις με τέτοια σκεπτικά, θα φας ξενέρες. Ο στρατός δεν έχει λογική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις